amount Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 vajadzēja jau 15:30 braukt ar autobusu bet laiks ir super tagad jāsēž mājās jādro4ē kompis šodien biju rck jāiestājas tajā skolā Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 kak ti tam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 kak ti tam? Tik recigi kursh tas ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 kursh tas ir ? http://www.draugiem.lv/friend/?2285413 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 http://www.draugiem.lv/friend/?2285413 bljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee es vnk gaaar zemi XD nepaziistamie draugi OMG Mums ir nelielas problēmas ar draugiem. Nepārprotiet - draugu mums ir ļoti, ļoti, ļoti daudz. Daudzi pat tādi kurus pirmo reizi redzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Eu kad 12klaseem ir izlaidumi ? Ne jau shitajas dienaas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Nākamnedēļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 18. jūlijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 21.junijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Jee beibii esmu back no no SMiltenes,da ibio taa kaa darbs mums bija iesaldeets,un isti nebija ko dariit,iznaca neliels 5dienu kodiens Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 (edited) Psc tiko beidzas izlaidums pec ta ar savejiem devamies uz baru svinet es nedaudz pielejos ,bet p0h tad devos uz klases satikshanos iedzeru nedaudz biku iedeva galva ,bet zinaju ko daru. Blakus mans klasesbiedris bija galiga pagride un TPC majas ipashnieks mus visus izdzina ara Edited June 14, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Laikam jāiet gulēt. Vairāk toč nedzeršu, jejibogu. Šis vakars bija labs, bet no rīta 100% būs pamatīgs morālais + rūķīši, kuri būs pamatīgi sadirsuši mutē. Jopt es tos rūķīšus vienreiz noķeršu un tāāā sadirsīšu viņiem pretī psc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 bij labi vai ne ? ar to izlaidumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narkotika. Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Tiko pamodos Normali notusejam 9.klases izlaiduma Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 LOL Da man visas nedeljas laikaa,fakingie rukjishi bija no ritiem muti piedirsushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 uiiiiiiiiiii es ar' pietureeshos pie tava domu gaajiena un apsolos shodien nedzert jo dikti saap galva pat pachucheet normaali nesanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Var redzet ka lielaka dal sheit ir no 9 klases un galiga pali ari noteikti ka ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Tikko pamodos. Galva vnk nekāda, rūķīšus nevaru atrast, bet savu viņi ir paveikuši. So sad. Klumpa, nē, es neesmu no 9. klases. Vienkārši vakar sanāca šo to pasvinēt savā dzimtajā pilsētā, un rezultāts jau bija paredzams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 HEH, te pie manis, zaķos šodien izlaidums daudziem Jāiet sveikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Jaa shodien biju uz centru aizlaidis un neskaitaamaas shulee izlaidumi tagad skatos filmu Charlie Battler Tiri taa neko kumeedinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Pastaastiishu jums par savu shodienu un shodienu.. man shodien ir forsh latvieshu valodas eksaamens(mutiskaa dalja) skola ir izdomaajusi obligaato eksaamenu(laikam grib reaali izcelties starp citaam skolaam..) Eksaamens sastaav no praktiskaas daljas 50jautaajumi..40minuutees.. tas viss buutu hunja, bet ir vel nieka 20biljetes.. kuras ir jaatbild mutiski.. par katru no biljeteem ir jaastaasta 20min.. vairaak par 50% biljetes ir OK.. bet taas apmeeram atlikusushaas biljetes ir vnk psc.. tur ir tik krutas teemas kaa "valodas kultuuras izpratne, valodas kultuura kaa indeviida un sabiedriibas raksturotaaja.." ..taa ir tikai viena no forshajaam biljeteem kuras reaali dziivee nahuj nav vaidziigas.. ja nu vieniigi negribi kljuut par skolotaaju.. Tad pieveersiisimies shodienai.. tad mees ar draugu Jamesonu izdomaajaam atlasiit krutaakaas biljetes un taas maaciities.. bet ir sanaacis taa, ka jamsons mani ir labi piedzirdijis un nav vairs nekaada velme maaciities.. p.s. neaizmirsat jamsonu.. vinjs ir labaaks par juusu draugu tulamoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 a mani tikko dr.lv nobloķēja par nepiedienīgu uzvešanos radio čatā runāju par kurmju seksu KO ES TAGAD DARĪŠU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Draugs Jamsons vakar paliidzeeja!!! eksaamens nolikts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YAAAAAAAA!!!!!!!!! HEAL YEEH!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 uz cik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) tuliit braukshu atpakalj uz skolu un uzzinaashu.. vnk visi vel nebija norunaajushi, kad visi norunaas, tad arii zinaashu... ceru uz 7 vai 8 nu nekas dabuuju 6, bet tas arii ir labi Edited June 16, 2008 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now