Ectasy Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 paldies par pozitīvo video pērles vienkārši ''Laikam stipri kritis no moča'', ''nepanes mūsu ēdienu, na**j man tādu'', ''precēties??! Nē, EU..'', ''Tu esi ta kā 10 cm no zemes(paskatās uz savām kājām)'' haha, vienmēr laipni, paklausies 4:10 - 4:18, epic. "Ja man sanāk pārtijs, es no rīta, man galva reibst, daudz nevajag pēdējā laikā, normāli izdevīgi mesties ir" haha, vienmēr laipni, paklausies 4:10 - 4:18, epic. "Ja man sanāk pārtijs, es no rīta, man galva reibst, daudz nevajag pēdējā laikā, normāli izdevīgi mesties ir" Un vēlviens 5:56 - 6:02, "vot sievietes saka, džeki tizli, strutaini" Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 meitene simpātiska, a tur tāds lohs ka pizģets. tieši tādus es iedomājos mūsu foruma īpašākos iemītniekus dzīvē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Atliek vien piekrist maddn :D Es labāk par tādiem troļļiem nedomāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 meitene simpātiska, a tur tāds lohs ka pizģets. tieši tādus es iedomājos mūsu foruma īpašākos iemītniekus dzīvē. nu nevajag jau arī tik augstu novērtēt. Šim puisim patīk moči, breakdance.. Nav nekāds mājās-sēdis vai tupusmīslis Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Pozitiivs kekss, darija to visu 4fun un labi sanaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 oj jejbal! čalis ar pautiem līdz zemei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Guntars Krebs pirms 4 dienām nu es jau gar zemi esmu no komentariem!! Daudzi to parak nopietni pienemusi! kaut ari patiesiba neviens neko nebija salietojies un vnk nolemam padzit fignju kameras prieksa! kaut ari taja pasa bridi man ir ari draudzene un taja sova no taisnibas ir sakums kur runa ar ko es nodarbojos! par tiem pelmeniem un kefiriem fufels un par attiecibam ari fufels,jo nekas tads nav bijis! un cilveki kuri chikst un piikst par maniem zobiem,tad tur nav melni zobi,jo melnus zobus pat bomzim neredzesi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Čalis labi pavadīja laiku, latvietis parastais, kā vienmēr - noliek visu, kas ir ārpus normas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 uz to precamies lielaka dala ari iet tiri piedurties un klut populari draugu/pazinu aprindas. bet tas ir labak neka iet un uztvert to visu nopietni, kas ir vel skumigak par tiem, kas to parodiju skatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Man patik tas vecenes kas sež un baigi gudri dirš par viņu sadereibu pec zvaigznem, horoskopiem un parejiem sudiem, nu da labi kads sakars Bet chalis psc, vienu bridi pat atgadinaja to Zeltiņu no neloģiskajiem jautajumiem ;d klausies un vsp nesaproti ko vinsh runa ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 kāds ar šazāmu telefonā - http://www.youtube.com/watch?v=FoJDhi8ueWc 5:30 dziesmas nosaukumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Man patik tas vecenes kas sež un baigi gudri dirš par viņu sadereibu pec zvaigznem, horoskopiem un parejiem sudiem, nu da labi kads sakars Bet chalis psc, vienu bridi pat atgadinaja to Zeltiņu no neloģiskajiem jautajumiem ;d klausies un vsp nesaproti ko vinsh runa ;d par tām zvaigznēm un horoskopu zīmēm.. Es pats tam arī nepievēršu nekādu uzmanību, jo viss par un ap to šķiet visai truls pasākums. Taču parakņājos dziļāk pa saviem datumiem, horoskopiem un citām štellēm, uzdūros uz tā, ka viss, kas bija par ''mani'' sarakstīts, pilnībā atbilst manam dzīves gājumam un manam raksturam. Pēc tādiem pašiem principiem izgāju cauri visiem saviem ģimenes locekļiem un 95% no visa bija atbilstošs noteiktajam cilvēkam. Kaut kas jau tur apakšā slēpjas, tapēc pilnīgi zemē to nomest nevar. Bet tas tik tā, kārtējais off-topic komentārs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 (edited) Shazam neatrod nekadas sakritibas taj dziesmai kas sakas 5:30 Taa kaa es metu alko vairak vai mazak nost, nelietoju vairs stipros alus, tikai retu reizi... Vakar iegranteeju KASTI suslu dzērienu RADLER greifrūta pa 29santīmi pudelē 5,80Ls un kaste uz balkona vnk stāv 2gradi limonades vietā ideali , pie tam tas mani atradinaas no alkaholisma Mazak arii manaam aknaam kaitee... Edited March 9, 2013 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 (edited) Shazam neatrod nekadas sakritibas taj dziesmai kas sakas 5:30 Taa kaa es metu alko vairak vai mazak nost, nelietoju vairs stipros alus, tikai retu reizi... Vakar iegranteeju KASTI suslu dzērienu RADLER greifrūta pa 29santīmi pudelē 5,80Ls un kaste uz balkona vnk stāv 2gradi limonades vietā ideali , pie tam tas mani atradinaas no alkaholisma Mazak arii manaam aknaam kaitee... Vari dabūt tos radlerus tik labi iekšā? .. Pag, tas ir kaut kāds LV radlers vai no otras robežpuses ? Edited March 9, 2013 by Performance Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Šitās pederastkas angliski sauc small messenger bag vai ir specifiskāks nosaukums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Gay bag? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Šitās pederastkas angliski sauc small messenger bag vai ir specifiskāks nosaukums? pareizi ir tā kā tu saki, bet sarunvalodā izmanto gan ''shoulder bag''(biežāk), gan ''messenger bag'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Gay bag? Man purse Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Man kabatās par maz vietas, sērkociņkastītes izmēra arī nemeklēju. Pie mums var nopirkt tikai pēdējos sūdus par 30Ls un kaut cik jēdzīgas sākas no 50Ls. Jāpaskatās vai ārzemēs nav kaut kas par saprātīgām naudām pieejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Piebalgas senču uz atlaidēm mahimā 55 sančiki, iet ieksha baig lab jaizbauda pedejas brivas dienas, pec tam katorga ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Visi šodien pa ballītēm izklīduši vai kā? Vai arī aizgājuši ātrāk gulēt, lai varētu vēlāk piecelties uz Gulbja maču!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 cash^, nebija satchel or smth? btw - heinekens un happy wheels baigi iet kopā vientuļos 6dienas vakaros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 ir svēdiena,visi prieki beidzās ar gign forumu jāsāk atkal spamot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Gulbis vienkārši izdrātēja Tipsareviču visādos variantos asām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Es te katru dienu ienaaku lai palasiitu ko interesantu , bet vieniigais ko redzu ir ''Gulbja twitteris'' , 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now