IgorsTINGERE Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 (edited) Jā beidzam šitos sūdus stumdīt viens ap ortu. Tā varētu būt,ka es esmu mazliet apsaldējis labo sēklinieku,nu labo olu? nopietni. Uzklausīšu kādu zinošu doktoru. Edited March 7, 2013 by IgorsTINGERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 teletubija, none taken. Kā tad var pelnīt naudu UK, ja tas nav bezdarbnieku pabalsts? (spriedu pēc publiskotajiem twitter tekstiem) vai kaut kāda veida piramīdas? Man nenāk nekas prātā. Ja jūs gribat strīdēties, tad argumentējat savu huiņu no lielajiem mutes dzesētājiem ap UK vs LV tēmu, manuprāt, tūbija teksti ir vienīgi kuriem es saredzu kaut kādu jēgu. (neskaitot random garāmgājējus) P.S. vienmēr kad uzspeld "darba vakances UK" topiks, es jau rīvēju rokas un gaidu "lasāmu" topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 chill http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A0ei3H-ybfM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 teletubija, none taken. Kā tad var pelnīt naudu UK, ja tas nav bezdarbnieku pabalsts? (spriedu pēc publiskotajiem twitter tekstiem) vai kaut kāda veida piramīdas? Man nenāk nekas prātā. tie twīta ieraksti ir reāli veci sūdi, prosta pāris priduraki iemetuši viņu savā "new text document", lai varētu publiski padročīt. nē, tā arī nav nekāda piramīda, un tā tālāk.. tavuprāt, kāpēc tad es ar divīti liekam tos sludinājumus par vakanacēm UK? tāpēc, ka mēs ar to varam nopelnīt nesliktu naudiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 (edited) būs jau labi. sākas siltā sezona,brauciet uz vidusjūras kūrortiem,tur daudz vakanču,visādi interesanti darbi. nesen,diemžēl,bija jāatteic iespēja strādāt Krētā (sakarā ar cerību,ka varbūt tikšu akadēmijā un no manis kaut kas sanāks) par sporta skolotāju tiem bagātnieku bērniem,un tiku es tur ar ~500 vārdu garu mot.vēstuli un pāris bildēm,kur pozēju ar skriešanas lakatu ap galvu,tā kā nav nemaz tik grūti. galvenais ir gudra sejas izteiksme Edited March 7, 2013 by Radiators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 vispār, ja pieķerās pie Krētas/Grieķijas staffa, vispār vel atrodās ģēniji, kas notic visu LV aģentūru pekstiņiem par brīnišķīgajām izaugsmes iespējām tūr, ņemot vērā, ka krīze, tas ir jautrība, tūr sit augstu vilni?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 gay shit is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 negribu nevienu apvainot, bet izlasot tūbija, igora utml. postus, liekas, ka Jums tiešām citur nav vieta kā UK (es zinu, ka igors paliks agresīvs un teiks lai pasaku viņam to sejā vai tml.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Uz tik mīļa suņuka avatārā nevaru sadusmoties. Atgriežos Lv,varēsi uzsaukt man alu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 vispār, ja pieķerās pie Krētas/Grieķijas staffa, vispār vel atrodās ģēniji, kas notic visu LV aģentūru pekstiņiem par brīnišķīgajām izaugsmes iespējām tūr, ņemot vērā, ka krīze, tas ir jautrība, tūr sit augstu vilni?! Krētā ir darbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Ejat tak dillēs ar savu UK šis topiks ir domāts goodmenam...šovakar jādzer! Priekā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Gaidām Gulbēnu??! Tikko atminos no treniņa, tiek mazās devās tecināts iekšā gardais Erdinger alus, gaidot Gulbja triumfu!!! Enemy down! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Wow, tik daudz gangsteri pāris lapās. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Sveicu visas sievišķīgās un vīrišķīgās sievietes, kā arī sievišķīgos vīriešus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Labi, viss noskaidrots. Paldies. Var vērt ciet. TOPIC CLOSE! Admin, aizver topiku. Beefs 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 (edited) Bučas dāmām! ! Edited March 8, 2013 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Tom. Atceries bija saruna par automašīnas nr. Vai vēl ir interese Tev? Ja jā, tad pa 500ls atdošu nr zīme AA-20 Vairs nevajag, pircējs atradās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Bučas dāmām! ! Paldies mīļum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Es hujeju Interesanti vai Latvija tu ari biji tik bravuriigs dzivee. Varbut sanaks to parbaudit. Man iespejams drizuma bus komandejums uz Londonu. Nepazheloshu panjemt vienu brivu dienu, lai apciemotu tevi. Ceru ka sarupesi kadu Francijas ielas dargako alu enīvei, challenge accepted! p.s. pavizināsi ar savu S klases mersi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Ko tu visu laiku piepisies pie manas mašīnas? Izdomā kaut ko labāku. neraudi un brauc uz Londonu, pacienāšu ar Fraņču alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 gaidīju gaidīju sagaidīju labāko harmel šeiku ņam ņam http://www.draugiem.lv/#/user/4705991/gallery/?pid=300223235 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 neraudi un brauc uz Londonu, pacienāšu ar Fraņču alu. gardi tie FraŅču aliņi? biju FraŅčijā, bet neviena no tiem FraŅču aliem tā arī nedabūju nostrēbties. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Tā neko sev džeks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Tā neko sev džeks. jau redzeeju, teiksim taa.. atsit tevi mazliet, Tomass 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 (edited) paldies par pozitīvo video pērles vienkārši ''Laikam stipri kritis no moča'', ''nepanes mūsu ēdienu, na**j man tādu'', ''precēties??! Nē, EU..'', ''Tu esi ta kā 10 cm no zemes(paskatās uz savām kājām)'' Edited March 9, 2013 by Performance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now