Performance Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Biju pa iepriekšējo nedēļas nogali Igaunijā, un 3 dienas dabūju dzert Valmiermuižas izlejamo par velti! Vienīgi, žēl ka jāstrādā bija un nevarēja dzert cik lien! Un pēc tam, nahuj, saslimu uz nedēļu. Manuprāt, labākais aliņš Latvijā! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Manuprāt, labākais aliņš Latvijā! Neaizmirsti par Tērvetes alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Brenguļu, Tērvetes, Brālis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 (edited) Kur tad Igaunijā var dabūt Valmiermuižas izlejamo? Izlejamo īsti vēl nekur, tikai pudelēs, bet ar laiku gan jau būs arī izlejamais, kad igauņi sapratīs kas par mantu ir dzīvais alus. Personīgi es to dabūju dzert tūrisma izstādē RIP Tiddles ;( Edited February 25, 2013 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 bet ar laiku gan jau būs arī izlejamais, kad igauņi sapratīs kas par mantu ir dzīvais alus. Tas taču nebija uzbrauciens Igauņiem? Skatoties uz Valgu, no Valkas puses, liekas ka Igauni ir kādus 10mit gadus priekšā Latvijai.. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Alus ziņā gan viņi ir nulles. VIenīgie dzeramie ali ir importa ali, vismaz neesmu baudījis nevienu normālu igauņu alu. Saku alus smagi sūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Saku = Aldaris A.Le Coq = Cēsu alus Igauņiem ir dzerami tikai kādi divi tumšie ali no Sāremas. Pārējais ir čurūdens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Aldaris = Cēsu = Kā es gribētu būt alus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Ar Igauņu alu ir tā - Dzer šodien un pāli būsi tikai ritā.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Nu Valkā es nekur nevaru nopirkt Corona alu, Igaunijā gan var Tas man liekas ka jēdzīgs alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Rīgā ir coronas arpus Rigas dzer bambāļus, tapec nav izdevigi normalu alu pasutit. Man laukos visi dumaku un tadi ali stāv noputējuši, kamer bambaļi pilni plaukti un perk vienu pec otra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Saku = Aldaris A.Le Coq = Cēsu alus Igauņiem ir dzerami tikai kādi divi tumšie ali no Sāremas. Pārējais ir čurūdens. Viņiem pat pudeles ir vienādas, kā tu saki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 (edited) Ja gribi normālu alu - brengulis, užavas, bauskas...un ir vēl pāris normāli... Par pārējiem nez, kaut kā nevelk čurūdens... Edited February 25, 2013 by Chevy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 MADONAS! MADONAS ALUS IR GARŠĪGS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 (edited) MADONAS! MADONAS ALUS IR GARŠĪGS! nu labi labi ir arī labs Edited February 25, 2013 by Chevy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 (edited) Es nezinu par ko jūs runājāt, bet es tūlīt visu sabojāšu ar kaut kādu huiņu, jo esmu tikko pamodies. Ja esat Estōnijā, iesaku sapirkties ''Viri Valdi'' šņabi, kaut kāds piparmētru variants. Labs variants tādām nerūdītām sportista aknām kā manējā. Lūk tā, labrīt. Edited February 26, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Galva smaga, 5 no rīta agrais cēliens. Joprojām nevaru pārvarēt slinkumu aizvilkties no kompja līdz gultai un atrubīties. Jāgeris sauss, no bombām poxa liela, bet labs darbs, kas padarīts. Jāizguļas, jāatstrādā šī nedēļa un iešu vergot citur. Nepisīšu sev smadzeni nakts maiņās.. Es te neatbraucu gluži atvergot savus 5-10k, ko notriekt LV. Ja situācija tur ( un ne jau ekonomiskā vai politiskā ) nemainīsies, tad tuvākajā laikā mans purns tur būs tikai uz pāris nedēļām gadā. A vergot Anglijā nav nemaz tik slikti. Vismaz manā miestā. Atnāc, pastrādā lēnu garu, velcies mājās. Ne tur kādam pis, cik daudz esi paveicis, ka tik esi bijis darbā un visu laiku neesi notarkšķējis ar poļu un leišu čikitām. Tikai žēl, ka viens breiks pa 8 stundām un pa to pašu i uzpīpēt, i paēst, i kafiju padzert jāuzspēj. Bieži vien sanāk apvienot to visu zem kādas nojumes svaigā gaisā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Galva smaga, 5 no rīta agrais cēliens. Joprojām nevaru pārvarēt slinkumu aizvilkties no kompja līdz gultai un atrubīties. Jāgeris sauss, no bombām poxa liela, bet labs darbs, kas padarīts. Jāizguļas, jāatstrādā šī nedēļa un iešu vergot citur. Nepisīšu sev smadzeni nakts maiņās.. Es te neatbraucu gluži atvergot savus 5-10k, ko notriekt LV. Ja situācija tur ( un ne jau ekonomiskā vai politiskā ) nemainīsies, tad tuvākajā laikā mans purns tur būs tikai uz pāris nedēļām gadā. A vergot Anglijā nav nemaz tik slikti. Vismaz manā miestā. Atnāc, pastrādā lēnu garu, velcies mājās. Ne tur kādam pis, cik daudz esi paveicis, ka tik esi bijis darbā un visu laiku neesi notarkšķējis ar poļu un leišu čikitām. Tikai žēl, ka viens breiks pa 8 stundām un pa to pašu i uzpīpēt, i paēst, i kafiju padzert jāuzspēj. Bieži vien sanāk apvienot to visu zem kādas nojumes svaigā gaisā un par ko tad tu tur UK strādā, ka tik jauki skan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Es nezinu par ko jūs runājāt, bet es tūlīt visu sabojāšu ar kaut kādu huiņu, jo esmu tikko pamodies. Ja esat Estōnijā, iesaku sapirkties ''Viri Valdi'' šņabi, kaut kāds piparmētru variants. Labs variants tādām nerūdītām sportista aknām kā manējā. Lūk tā, labrīt. Es mazliet palabošu nevis Viri Valdi bet gan ''Viru Valge'' šņabis. Un ir viņam vairāki varianti, es personiski, ja sanāk nopirkt tad iesaku ''Viru Valge'' šņabi ar arbūza garšu, un dzert kokčās ar spraitu un citronu klāt. Dzerot šņabi vispār nejūt, un ja nejauc ar kko citu, no fūgas ne smakas nākamajā rītā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Kad pēdējo reizi biju Tallinā, tad bija uzdevums tāds to Viru Valgi pamalkot Labi, ka tik traki nebelž pa ķobi, ilgi var malkot, un tiešām - nākamajā dienā nav nekādu pazīmju, ka būtu ņēmis labu dziru tā kā - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 nu ko, jāsāk skatīties pēdējā himym sērija. p.s. chevy vari necensties savāk 50 postus, tiesības tāpat nedosim. pārāk uzkrītoši ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 nu ko, jāsāk skatīties pēdējā himym sērija. p.s. chevy vari necensties savāk 50 postus, tiesības tāpat nedosim. pārāk uzkrītoši ^^ haaa wtf meeeen vienk. patīk šīs sarunas, kas te notiek nopietni, es te pa zemi tagad vārtos un smejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 nopietni, es te pa zemi tagad vārtos un smejos Nopietni, mēs gaidām bildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Nopietni, mēs gaidām bildi. sagribēji Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Tātad Tu meloji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now