665 Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 eh kaa jau naabam rit jaiet uz skolu.. agri jacelas bet gulet ar vel negribas iet. bus vien pie PC jasez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 lol ...atvediishu uz latviju pipesju Atved man kādu paciņu! Eu, bet nopietni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 karoche rita petikshu.. 15. datuma 9.20 esmu ar autobusu - Moskva - Riga riiigas autene.. diversants ka diversants.. atpazisi pec gign.lv sejam ( buusuh ar 7 skaistam chikjsam ) cik pakas tev? atbildi atri.. nesmu pie neta visu laiku! ja kas suuti isteniba sms uz numuru - +37126087336 pa numuru var pieteikties.. par pachku snak 1,50 ls laika. vai ari kka ta,.. varku nenjemshu, ta ka piesakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 (edited) Ar 1 pietiks. Paldies! Par satikšanos - tad redzēs, jo 15. tikt tajā laikā nevaru. Jāmācās.. Edited April 13, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 laikam biju tur kur nekad nebiju domaajusi atrasties shonakt... - Esiitii bet vis' netikamaakais ir tas ka juutos tik slikti, ka vaardos to gruuti apraxatiit laikam esmu sliktaakasi cilveeks uz shiis planeetas gribeetos gan' MC kartupeljus mundieriii.. tas liktu aizmirst daudz ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 (edited) okei atvediishu! pec tam bus savakshana.. emm..izradas ka ari pec laba krievu shnjabja medz buut pohas aa.. vislabakais ka ar mums kopa tuse bukins Roma shodien arii aizlaidiisim uz kinostudiju paskkatities ka vinji uznjem shito serialu man ta blondine reali cepii pamegjinashu autografu dabut bet istaja varda sashiks ir normals pacans.. bet snabi slikti maak dzert uh.. seezham atkal snjabejam uz pohinieku... spelejam gichu ediite.. Š???Š???Š???Š??? .. Š? ??Š? ?ļ?? Š?Š?Š??? ??Š?Š? Š?Š?Š?Š?Š? ?ļ??Š?Š?Š?Š?Š?Š??? ediite 2 - lol nesaprata tekstu - GbI gbI gbI a cho u menja tak mnogo smailikov? Edited April 14, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 P.s Vakardien bija manāms pārsteigums, ka ieraudzīju Beefu Sestdienā Apsveicu Ali, lai arii kas tas buutu, jo cik noprotu tas nav visiem labi zinami apnikushais aparaats e36 Varetu pachuksteet vismaz, kas par marku ? Diviit tu bez vienas pacinjas , kas domata man atpakal nemaz neradies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 bet vis' netikamaakais ir tas ka juutos tik slikti, ka vaardos to gruuti apraxatiit laikam esmu sliktaakasi cilveeks uz shiis planeetas gribeetos gan' MC kartupeljus mundieriii.. tas liktu aizmirst daudz ko eh.. dabuuju protams savus kartupeljus kurus vel tagad eedu, aukstus .. un nekad vairs nedzershu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Neko neteikšu pirms auto nebūs pie manis, jo ļoti iespējams, ka tas tomēr nenotiks, jo auto, kas bildēs izskatījas Ideāls aizbraucot bija Sūds. otrs variants jau nopārdots ai BĻEG NOPIRKŠU SŪDA FORDU... Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Kads šodien bija Daugavas stadiona kaussa starp skolām? Mēs savā grupā bijām pirmie izgājām uz 1/4 spēles laikā 0:0 bet mēs bijām 100x spēcīgāki ''fortuna'' nebija mūsu pusē un tad bija jāsit pendeles un precizitātes ziņā nepārāk labi =/ BET MUMS BIJA JĀTIEK UZ 1/2 :@ :@ :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 pats meklē vai caur firmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Viens čalis jau ir vācijā un braukā, skatās manus variantus Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Tie, kas šovakar, precīzāk, vakarvakar bija pārāk skopi un neiepirka tās biļetes pa 7Ls uz hoķi ir reālas sēnes. Šī spēle bija kaut kas. Balss man laikam nebūs turpmākās 3 dienas, bet tas tik tiešām bija to vērts. Šādu spēļu dēļ es arī mīlu LV hokeju. SARAUJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 uhuh... beidzot esmu majas no kreivu zems. dhzei - ir tikai viena captain black pacinja viena iemesla delj.. sapirku dahuja shnabi un izbeidzas nauda a kkada iemesla pec no kartes neko nevareju nonjemt..suudiigi.. pasham tik 2 captainji ir un sobranije viena paka bet iisteniba bija superiigi.. esmu totala stara un dievinu krieviju,, jap.. izteikti...taadi cilveki, skaistums un man liekas ka vinjiem ir lielummaanija ^^ tad kad bus bildes paradishu sho to skaistako Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Izskatās, ka šeit postojošie indivīdi ir pa 90% atslēgušies no pārējās pasaules, respektīvi pārējā gign foruma. Nu es ar gribu jūsu barā. Ņemsiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Ar kaadu mahsiinu tu brauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Pasaule = GIGN ? Es jau neko, bet tev ir nopietnas problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Es jau neko, bet tev ir nopietnas problēmas. tas nebija domāts burtiski. Prieks par tavu filozofisko domāšanu. da man ir 17 gadi, pašam vel nav savs auto. Nu bet tā ar vecāku nissan patrol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 nop, vecīt, neder... sēņu vāģi nepiedalās Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Kas tev pret džipiem? Pa latvijas ideālajiem ceļiem jav ar neko citu nav ieteicams braukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 nemuldi, ķerra normāli spolējas pa bedrēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) sēņu vāģi nepiedalās nipizdjet uz sēņu vaģiem manējais tiek likts plakaniski tik tā Edited April 15, 2008 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Kr4 par hokeju piekritīšu uz visiem 100% balss man ar nebūs vēl pāris dienas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realINGO Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Vai te tiek veidots autofanu pulciņš ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now