Reverend. Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 kādas maziņās pacilāji? Sen nebiju šeit ienācis, bet kas tie par jaunajiem idiotiem ? Palasīju pēdējās divas lapas un padomāju - meitenēm vajag dienasgrāmatu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Leons būs invalīds. Pff , jau dahuja sērijām uz priekšu anotāciju salasījos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 cik gan mirstigie primati, var but tupi nezinot likumu !!1! de za vuuuuu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 vissi apsprāguši :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 (edited) visi gan ,psc galīgs te notiek! Edited October 15, 2012 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Ar katru dienu arvien vairāk un vairāk man patīk čekot "sieviešbilžu" komentārus. Visi "gudrie" cilvēki varētu noslīkt kopistiski uz kāda "gudro" cilvēku kuģa, bet ak, tad jau pasaulei vairs nepietiks cilvēku, kas to apdzīvotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Nepārdzīvo gan būs labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Viss jau tāpat ir labi. Alus vēstniecība, nefiltrēts kviesis, tikai kāpēc Tev attēlā nav pīķu Royal? Pīķīši taču izskatās viszolīdāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Patīk sarkana krāsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Sākās otrā vasara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Var tev piekrist. Un tas nemaz nav tik sūdīgi pagaidām.. bet ceru kad ziemā tikšu uz kalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Davai palīdzat man zadrotspēlē misiju pildīt. man vajag 2 cilvēkus kas pieregojas ar šo linku http://www.erepublik.com/en/referrer/Veeteks ... Nav tur nekādas reklāmas un appisieni. Politiska spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Virca, kāpēc nicks erepublikā veeteks ? Kāda honda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 (edited) Nav man hondas. tas niks man tāds bija kad man bija kādi 15 gadi un fanoju par JDM. Tagad man ir bembis. Bet protams, ka respekts pret VTEC ir! õõņņ õõõõõņņņņ! Edited October 16, 2012 by Vircsnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Pizģec, kā var no hondas bembī iekāpt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Rear Wheel Drive - tas visu neizsaka? Būtu Latvijā pieejamas Integras normāliem ļaudīm, iespējams man būtu Honda. Būtu RWD Hondas, arī būtu man Honda! Tehnika jau perfekta Hondai. Mocis uz 4 riteņiem, bet FWD = Fag Wheel Drive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Integras ir vairāk kā vajag. RWD hondas - s2k. RWD/FWD fanboyošanu nekad neesmu īsti izpratis. Abiem savi plusi, savi mīnusi. Ja draugu pulkā grib paspīdēt ar "es baigi driftoju" tad gribot negribot jāņem rwd lamata, pat ja uz priekšu nekust. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Varbut kad velas 2 biljetes uz Latvijas - Lihtensteinas futbola speli shodien SKonto stadiona 20:00 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Varbut kad velas 2 biljetes uz Latvijas - Lihtensteinas futbola speli shodien SKonto stadiona 20:00 ? Vinneji kaut kur? Sorri, shoreiz nee :0 Vakar biju Rigaa vaakr butu labprat aizgajis pec seminara Shovakar cepshu kartupeljpankukas rokas noteikti atkal 100punkt buus jeelas riveejot tos 2kg kartoshku Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Nop, man ik pa laikam uzpeld dazadas biljetes Vina degustacijas nekad nevienam neatdoshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 (edited) Tam nav nekāda sakara ar to, ka paspīdēt vai nē... Man pašam patīk tā sajūta ziemā, ka varu gūt prieku katrā krustojumā no braukšanas. Bet tajā pašā laikā uz sausa ceļa troika ir stabila(salīdzinot ar lielāko daļu parastiem sedaniem pat ļoti.) un ar dinamisku dzinēju! Patīk tam bmw ka ar viņu brauc! Te neiet runa par fano šanu utt... Te iet runa par to, ka es piemeklēju to, kas man vislabāk der un reāli par tām naudām kuras man ir iespējams pavilkt te Latvijā ir 3 varianti - Veci bmw, veci S13 nissani, kurus skrūvēt vairāk nekā braukt sanāk vai veci merši, kuriem jaudas un patēriņa attiecība liekas neadekvāta... BMW e36 iet kā pulkstenis, kā zvērs un esmu priecīgs, ka tieši šito nopirku! Vienīgi ka 2.5 prasās. Bet pagaidām jāiztiek ar 150 zirgiem tikai. Ps... Protams, ka Honda s2k man ir plānā, kad kļūšu miljonārs un varēšu 2 auto atļauties uzturēt... Tam ir jābūt svētdienas braucamajam! No bērnības mīlestības tak nekad netiksi vaļā! Sapņot jau nav kaitīgi. http://www.stancenation.com/2011/03/31/the-808-era/ Edited October 16, 2012 by Vircsnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Noriveeju 5kartoshkus, tadus lielus smuku makanus , rokaaa krampis, pus iikskjis jau nozagjeets(no rīvēts) Vel tikai 10kartoskas atlikushas... Ar kreiso jau galigi nesanaaks, esmu meigjinajis,bus vien jaciinas talaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 (edited) Kas tev par padomju laika rīvi? Tev virtuves kombaina nav? Edited October 16, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Noriveeju 5kartoshkus, tadus lielus smuku makanus , rokaaa krampis, pus iikskjis jau nozagjeets(no rīvēts) Vel tikai 10kartoskas atlikushas... Ar kreiso jau galigi nesanaaks, esmu meigjinajis,bus vien jaciinas talaak Rītvē pret savu presi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Šodien 900 sekundēs ļoti spēcīgs duelis bija - Lembergs pret Sprūdžu. Iesaku pavērot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now