HyperBoy Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Forši, bite piedāvā Neirobežotas sarunas, sms 500 mb pa 5.55 Būs jāpāriet uz to Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Arī pamanīju. Būs jāiet runāt uz LMT vai viņiem ir piedāvājams kaut kas līdzīgs, savādāk ar 200mb netu man nepietiek... BTW. Kāds ir gājis uz LMT un teicis, ka ies prom, gaidot no konsultanta, kādu forsu piedāvājumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Uzzvani operatoram un sac stastit savu bedu. Loti biezi piedava ko labaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Efektīvāk būs iet uz kādu viņu veikalu un vislaik bāzt acīs, ka Bitei ir piedāvājams tāds un tāds pieslēgums, kas man būs daudz izdevīgāks. Vienīgi man uz kakla stāv SMG GS2 vēl kādu gadu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 (edited) Arī pamanīju. Būs jāiet runāt uz LMT vai viņiem ir piedāvājams kaut kas līdzīgs, savādāk ar 200mb netu man nepietiek... BTW. Kāds ir gājis uz LMT un teicis, ka ies prom, gaidot no konsultanta, kādu forsu piedāvājumu? jaa, cenas vini samazina, bet lmt kaa kapeikpiseji samazina, tur kaut kadi 5%, katra zinja nav pat verts iespringt, ir vienkarsi jaiet pie bites un neatskatoties janoveel tas bija kadi 6 menesi atpakal. Par operatoru temu runajot, reku draugam iznaca saadi Joprojam isti nav skaidrs lmt nakotnes plans, jo nekads premium operators vins nav, es pat teiktu overall uz pusi sliktaks kaa bitei. Es pat pie bites vienu rekjinu piemirsu nomaksat menesus 3 un neko, samaksaju, nekadu sodu, telefona atslegsanas utt. Edited October 3, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Kārtējais brauciens uz ārvalstīm, tikai šoreiz ar prāmi uz Zviedriju )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Forši, bite piedāvā Neirobežotas sarunas, sms 500 mb pa 5.55 Būs jāpāriet uz to Stāsti kur tu to dzīrdēji? Es skatos Bites lapā neko tādu neredzu. Nupat kā grasījos iet prom no Bites, bet ja ir šāds variants tad es vēl padomāšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 (edited) Arī pamanīju. Būs jāiet runāt uz LMT vai viņiem ir piedāvājams kaut kas līdzīgs, savādāk ar 200mb netu man nepietiek... BTW. Kāds ir gājis uz LMT un teicis, ka ies prom, gaidot no konsultanta, kādu forsu piedāvājumu? esmu, vieniigais ko vinji piedaavaaja ir apskatiities izmaksa un veikt paarreekjinus un beigaas vnk piedaavaaja izdeviigaako/piemeerotaako piesleeguma veidu maniem ieradumiem, bet nu realai tas pats kas ja es buutu pats izkjiikjerojis ka man vinjsh ir izdeviigaak. Bet divus atgadiijumus ka cilveeks jau piekriit iet prom un uzraksta iesniegumu, tad LMT piedaavaa daudz izdeviigaakus tarifus, taadus kas nav redzami nevienaa lapaa Pats neesmu taa riskeejis, jo bija mazliet strjomna, a ja nu nepiedaavaa? Stāsti kur tu to dzīrdēji? Es skatos Bites lapā neko tādu neredzu. Nupat kā grasījos iet prom no Bites, bet ja ir šāds variants tad es vēl padomāšu shodien bite izzinjoja twiterii BiteLV @Bitelv Ērtākais veids tarifu plāna maiņa - http://manabite.lv . Reģistrējies, ja vēl neesi to izdarījis Mainīt varēs sākt rīt pēc 9:00. ^KM Bite 5.55 būs pieejams no rītdienas, ar pieslēgumu. Ja Tev šobrīd ir Bite 1.49, 3.47 vai 8.43 un mainīsi, maiņa notiks 1. novembrī. ^KM BOOM! Jaunais tarifu plāns - Bite 5.55. Pieejams sākot no rītdienas. pic.twitter.com/vze69plt Edited October 3, 2012 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Man jau nagi niez pārieti uz šo tarifu plānu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Man jau nagi niez pārieti uz šo tarifu plānu ū, jēs. rīt būs jāslēdz klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Es mēģināšu nākamnedēļ pielauzt LMT man pārdot pa lētu S3, ja palikšu pie viņiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 LMT piedavā brīvibu pa 6ls, pats paņēmu, ļoti apmierināts.. negribu biti, par mb skaitu neko nezinu. Tiklīdz noslēgsi līgumu par pāriešanu, tā uzreiz zvanīs no LMT. tā izdariju divus gadus atpakaļ, uzreiz pieslēdza īpašais 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 laaci, teoreetiski arii man apmierina mans esoshais piesleegums, bet lai normalai juuzotu netu naakas njemt no lmt tos pa 3 Ls liidz ar to arii shim LMT briivibai sanaaktu njemt to pashu 3 ls paku. bet bite jau savos 5.55 iekljauj 500 MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 nevajag tik daudz twitterī sēdēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 hvz manuprāt tele2 vissizdevīgākais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 hvz manuprāt tele2 vissizdevīgākais... Uhu... uz zelta zivtiņas droši vien vēl sēdi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Ir bite, nesūdzos. Šobrīd bite šķiet viscilvēcīgākie. Un par to, ka LMT tagad arī ir "BRĪVĪBA" man ir tikai šāds attēls, kas pauž arī manu nostāju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Ir bite, nesūdzos. Šobrīd bite šķiet viscilvēcīgākie. Un par to, ka LMT tagad arī ir "BRĪVĪBA" man ir tikai šāds attēls, kas pauž arī manu nostāju. Nu man kā LMT klientam jau 12 gadus, vismaz numurs man tik ilgi pastāv pēdējos 5 gadus bija nereāli atrast izdevīgāku plānu par LMT piedāvātajiem. Kad parādījās Brīvība - pārgāju uz to protams. Negribās tērēt visus bonusus, jo man jau tā pa velti ir 2 GB interneta mēnesī uz katru no diviem numuriem and shit. Tā kā tā lieta ir stipri indivituāla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Ir bite, nesūdzos. Šobrīd bite šķiet viscilvēcīgākie. Un par to, ka LMT tagad arī ir "BRĪVĪBA" man ir tikai šāds attēls, kas pauž arī manu nostāju. Zvanus uz visiem tīkliem par brīvu palaida vispirms LMT, soo tusē bitē un klausies sunīti. wof, wof Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 nevajag tik daudz twitterī sēdēt nu beidz, man tak pr0n uz mobilas jaakachaa, kaads twiteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Uhu... uz zelta zivtiņas droši vien vēl sēdi? nene tas tarifu plāns "zelts" un nav nekādas vainas Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 nene tas tarifu plāns "zelts" un nav nekādas vainas Es daudz ko palaižu garām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Boring, mana mamma pārgāja no LMT uz biti ar 7iem numuriem un 2 mazcenas telefoniem, par vienu pat bite samaksāja (~300ls), lai tikai viņa pārnāktu. Viņa uzmeta visus savus LMT bonusus (viņai bija maksimālais atlaižu līmenis) un rēķinu summa ļoti mainījās. Tas arī manu lēmumu ietekmēja un pārgāju uz biti. Piekrītu, ka katrs gadījums ir induvidāls, tikai stāstu no savas un sev pazīstamo pieredzes. Lāci, ja pat viņi palaida pirmie, tas nenozīmē, ka visi pie tā varēja tikt. Prasīju 3x gadā, visas reizes mani pasūtīja. Paši par to runājām sen. Un man sunīts nerej soooo wof wof back to you. Vienīgi kas man riebjas Bitē ir tas, ka man puļķa internets čakarējas, a tiem padlo man iedot jaunu puļķi, visu laiku dod kaut kādus lietotus jau. Es viņiem ar šo jautājumu esmu smagi noriebies Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Sarunas par tel.operatoriem vienmēr līdzinās sarunām par reliģiju. Katrs fanātiski aizstāv savu. Bet katram taču ir savi telefonu lietošanas paradumi, kā arī zīmola preferences. Dzīvosim draudzīgi! Woof woof! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Man zelta zivtiņa, draugi iesmej - vajadzētu pāriet. Tagad dilemma. Man nav interneta telefonā. Tikko pēc darba, gan jau muļķības sarakstu, drīz tikšu vaļā no pēcdarba ierakstiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now