Friendly Cannibal Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 man iepatikās tā spelīte kas ir draugos "fikss" zinu ka esmu redzējis citi šādas spelē uz kompja, nevis draugos. taka sakarojās varbūt nokačāt un paspelēt, bet kā viņu sauc? kā var atrast vai vel labāk būtu ja iemestu linku lai pat nav jameklē.. nezinu ko tu tajā spēlē saskatīji, bet ja vajag tad meklē piratebay - bejeweled 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 NEturi rokas kabatās http://sportacentrs.com/solis_pa_kreisi/31032012-treneris_sit_un_krit 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Jau no rita kaa pamodos, taa kaa alus nebija leduskapii un bija pliks rums un zapinja nebija atradu 1l pacinju ar karstviinu Nu vo un tagad iisti vairs nav ne karstviina ne mans 0,5l rums, kurus kopaa sajaucot ļoti labi garšo,taa būs firmas recepte tagad...Laikam jāiet būs uz bodi pēc alus ,jo jūtu ka man jau ir labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 kāpēc tu dzer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Jau no rita kaa pamodos, taa kaa alus nebija leduskapii un bija pliks rums un zapinja nebija atradu 1l pacinju ar karstviinu Nu vo un tagad iisti vairs nav ne karstviina ne mans 0,5l rums, kurus kopaa sajaucot ļoti labi garšo,taa būs firmas recepte tagad...Laikam jāiet būs uz bodi pēc alus ,jo jūtu ka man jau ir labi neesi bišk atkarīgs? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 neesi bišk atkarīgs? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 you don't put 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 (edited) Два дебила - ето сила! Edited April 2, 2012 by *jancis38* 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 (edited) Два дебила - ето сила! janci, es tevi izrubīšu tu trolli Edited April 3, 2012 by mindmaasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 janci, es tevi izrubīšu tu trolli pacan skazal pacan sdelal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Un atkal kartejaa brivdiena nopixaata kaa 10:30 saaku taa joprojaam turpinu un lidz v akar vel ir laiks > Cepu karbonades un bleee aizspelejos CS saaku just ka kaut kas smird, bleeee karbonades, 25minutes shamaas tur cepaas uz pannas, 1na puse tagad melna,lab ka ir zapasaaa vel galja tagad visa majas smirds...DOOOH... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 (edited) Gribi teikt, ka tu veselu mapi nospēlēji un nepaskatījies kā cepās? Tāds krāns p.s. Tev tās daudz brīvdienas nenāks par labu... Edited April 3, 2012 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Candy Dulfer Kongresu namā ir apmeklēšanas vērta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Stulbā Maxima, un stulbais džim bim pa 10ls litrs. Sen nebiju vēmis, tāda skābe nāca ārā ka metālu varētu šķīdināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Prieks zināt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Sorry, vajadzēja to uzrakstīt, varbūt g;udmenam būs kādi ieteikumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Stulbā Maxima, un stulbais džim bim pa 10ls litrs. Sen nebiju vēmis, tāda skābe nāca ārā ka metālu varētu šķīdināt. Bleeee ar mani vakar notika tas pats ,bet man nebija jimbims pie vainas bet tukshaaa dushaa aizliet muuli r nefiltreetajiem aleeniem, hvz vairak pa 7njiem it ka nebija bet karuselji afigennaakie, minos ka 00:00 parripoju majas pieliku muuli ar garneleeem un karbonaadi un tad pohelji taaaads DZELTENS PUDINSH bet taaads tumiiigs :)RIktiigaaaam struklaam, es vareju betoneet vakar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Izklausās pēc tādas maltās gaļas mērcītes kādu es šobrīd ar kartoškām ēdu, mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Izklausās pēc tādas maltās gaļas mērcītes kādu es šobrīd ar kartoškām ēdu, mmmm nee neee drizaak kartupeljbiezputra bet ar jaunajiem kartupelishiem dzeltenajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 (edited) divi klauni! Edited April 6, 2012 by Teletuubijs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smogs Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Stulbā Maxima, un stulbais džim bim pa 10ls litrs. Sen nebiju vēmis, tāda skābe nāca ārā ka metālu varētu šķīdināt. Sūdīgi gan. Vakar mani arī uzrunāja tā jaukā atlaide un beigās superīgi pavadīts vakars šodien pat kā par brīnumu pat pohas nemoka. + palasot jūsu pūtēju postus sagribējās aiziet kaut ko paēst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Laikam populāri, arī vakar litriņš jim beam ieripoja vēderā. Ap trijiem pamodos, vēl tagad reibst, bet nu bija vēl šnapss, šampis un vēl kas. Vakarā uz balli, jāizkustina gurni beidzot un jāiet izdancāties. Piedzeršanās pa solīdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Fuckin LB džins. Papisu kapeiku un Befeater vietā paņēmu to 5dien. Sestdien no gultas izkāpu kādas 5 reizes - lai pavemtu un atlietu. Galva arī nekad tā uz pohām nebija sāpējusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 pareiz, buļļu dzira teļiem nav domāta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 pareiz, buļļu dzira teļiem nav domāta Kas tev pret 4. maiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now