Sienaazis Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 nu tagad 4 no rita jau 15Augusts vislaiku sezu kapaju CS jatrenejas uz WCG iesu iemeginat laimi tiko uzpipetju nesen paedu tulit laikam javelkas gulet pirms paris H labo cW speleju 3x3 3kartes de_train de_nuke aim_map ja un tas laikam ari viis a un tagad sezu un rakstu so topic vsp butu labi ja piem katrs kadu 3 dienu notikumus postotu nevis 1diena 1vakara savadak te pec nedelas bus tie 500+ posti Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 tiko atnaacu no gaujas un cepu ciisinus un vaaru makaronus un tad kad paeediishu buuus atkal jaauzvalda GIGNA Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 besztolka un garlaiciba sezu pie pc, sodien tik uzinaju kad gigns valja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Ļoti gribas gulēt un arī iešu. Tikko divus Cw kapajam vienu vinejam vienu zaudejam Ar labunakti Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Laikam pie juuras man tika mazliet par daudz. Shobriid esmu apmeeram tikpat sarkans kaa luksafora gaisminja. Un tas atkal noziimee, ka shonakt man guleet diemzheel nav lemts. Jaaiechaapo serverii, varbuut atrodas kaads, kas ljaus man sevi noshaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Jaaiechaapo serverii, varbuut atrodas kaads, kas ljaus man sevi noshaut. Eziic serverī nebija tas laimīgākais Šodien viens mājās Kādas ~2h nospēlēju serverī,un bija arī tādi smieklīgi momentu ar spanky un ezi.. šodiena baigi siltā,biju arī spēlēt fuci no rīta..bija diezgan nopietns mač (8vs8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nons Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 tiko beidzu cs spelet, galigs beisis, prasas kadu alinju, jptvai rit ta4 uz darbu, kadi tur alinji, vel lielaks bezspeks paradijas, ai jaiet gulet nav ko mocities Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 (edited) Šodien taisos nospēlēt līdz kādiem ~2naktī,jāgaida fāters mājas.. Bāc,tikko pārņirdzo par Nak3D postu pie Worma celicas. 16l uz 100kg mazliet pa daudz, bet pie taada konfiguraacijas skaidrs kaapec taadi abaroti.. Ir pirceejs, bet shaubaas. Enivei, par apdari nebija rakstiits taja saitaa, cik noprotu tad laikam paraistais apshuvums. esmu līks ... Nak3D piedod,bet par šito,bet man tāda ņirga uznāca.. ai,pavisam novirzijos no tēmas.. Nesen atnācu no florbola mača..Baigi ņirdzām,kā džeki nevar trāpīt pa bumbiņu. protams,kā vienmēr bija 1:1 (spēļu ziņā) ! Edited August 16, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Tiko no riigas ( sapirkos drēbes preikš nometnes ) un plkst. 22:30 aizgāju peldēt tgd iešu mierīgi paspēlēt cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Noskatišos vel vienu filmuņu un došos čuču muiža Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 pamodos 7... tagad vislaik nak miegs biju aizgajis paspelet gign .. besis drausmigi miegs nakt laikam bus stundinu japagul Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 (edited) Šorīt uztaisiju jaunu avataru in Photoshop,ļoti iepatikās,tāpēc ieliku ka šāvu avataru gign forumā Braucu prom no mājām,dodos atpūsties,4 dienas prom no pilsētas,viss,bb all.. P.S. LOL,vēl nebraucu XD Edited August 18, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Labs darbiņš, kas padarīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 tgd sēžu pie māsīcas un garlaikojos :fsckinsad: :fsckinsad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 meiginu atrast vajadzigo fignu lai varetu darbinaat mikrafonu - citadi NEDARBOJAS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Labs darbiņš, kas padarīts. oii, ka uzlaboji omu riktigi labie Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Labs darbiņš, kas padarīts. Raitis vai zane, tāds ir jautājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Nu ko 2 dienas ir wiskijs sadzerts, jaiet ieverteet driftingu p.s. Veiksmigu visiem svetdienas ritu Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) Sākumā bija doma 4 dienas tusēt,bet par cik tētim bija jābrauc uz darbu viss notikās daudz ātrāk.Tā,apmēram mana 1 diena atpūtā.Kkur ~12:00 izbraucām uz saulkrastiem,atbraucām ātri,tāpēc aizgajām uz jūru padžunīt..ūdens bija silts,bet bija lieli viļņi(tāpēc ka lija XD ) Vēlāk aizgājām uz mājām,un uzreiz braucām uz galveno vietu,uz kkādu lauku māju,kur bija forša pirts utt..Galvenais vaininieks kāpēc visi brauca uz to lauku māju ar foršo pirti bija,manai vecomammai paliek 70 No sākuma sadāvinājām viņai dāvanas,pēc tam pierijamies,un tad sākām raut fuci..Normāli spēlējām (~3h nospēlējām) atčūknijāmies kad bija jau 22:00 un tad sāka sildīt pirti..kādos 23:00 gājām pirtī,un reali izkarsējāmies (īstā lauku pirts) Tad bija jāiet gulēt sienā ( ) No rīta piecēlos,un mani sāka sist māsa..vēlāk sāpēja visas vietiņas,un tad beidzot devāmies mājās no lauku mājas ar foršo lauku pirti ( ) Nesen atlaidām no turienes,un tagad biku jāpaspēlē kompis,un vēlāk aiziešu uzraut gignā Apmēram manas 2 dienas prom no salaspils... P.S. priecīgu turpmāko dienu ! Edited August 19, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Riktīgs nazis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 za4ot! šorīt pamodos nepazīstamā dzīvoklī ar sāpošu galvu. pie gultas stāvēja meitene ar ūdens glāzi. pirmo reizi mūžā patišām biju pateicīgs par to, ka sievietes vienkārši IR. visu dienu sabojāja tas, ka, pagriežoties uz otriem sāniem, man blakus gulēja pliks džeks. nekad viss nevar būt ideāli. vienmēr jāuzrodas spalvainam alkānam, kas visu labo jušku sapiš. dienas atziņa: nepazīstamā rajonā pipelē nekad nelien uz balkona un nesāc bļaut kko par fašizmu un pāķiem. viņi zin, kurā stāvā tu dzīvo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 notika negaiditais, kaa team nr.1 no LAT WCG izgaaja intoxicated! malachi... esmu prieciigs, ka man divas dienas bija iespeeja paskatiities lv stiprakos speleetajus darbiibaa bez hltv starpnieciibas un ar to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Nesen atvilkos no kārtēja futbola mača.Šī diena tika pavadīta diezgan jautri,jo braucām pirkt man jaunas futbola bucas..Iegājām vienā veicī,nekā nebija,otrs ciet bet trešajam bija pārtraukums Tad mēs braucām mājas,un kā jau vienmēr mamma pabaroja ar kārtīgas afterpusdienām P.S. afterpusdienas,pusdienas kas ir ~pec 16:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 esmu prieciigs, ka man divas dienas bija iespeeja paskatiities lv stiprakos speleetajus darbiibaa bez hltv starpnieciibas un ar to.. Pag pag Vai tad Eclispe nepanema 1 vietu, cik dzirdeeju tad intox... tikai vinneja vienu karti pret viniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 hmmm... laikam būšu, ko nojaucis! es pēc 1. spēles devos prom.. laikam jau, ka tomēr nē! sorry par nepreizu info! pagājusi otrā diena kā studentam... viss bumbās, lekcijas pagaidām vieglas, dienas grafiks nav saspringts.. viss tiek kontrolēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now