GooD`MeN Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Ir ok shodien Vakar tomer cinijos ar sevi un lidz 5:00 ritaa dabuju kartigi izkapāties Sakumaa shampiiti suucu pec tam kad mana 2trā šampanieša pudele bija beigusies pārgāju uz sidriņu kuru zem galda atradu Paralēli pa vidu neiztika bez dzeršanas sacensībām un nācās arī šķaidīt MOKU iekšā Nu un uz rīta pusi kad mani sieviešu dzērieni bija beigušies sūcu Bonīti ar kolu tā kā nenoturējos bet nepiedzēros šodien jūtos ok,tagad braukšu uz after party! Kost tālāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 ES JUMS TEIKŠU , KA ŠITAS ALKOHOLA BALAGĀNS IEKŠ NAKTS RĪTA SPAMA IR JĀIZBEIDZ. NERĀTIES NEDUSMOTIES NED!RST! NOPIETNI . TAS NOTEIKTI NERADA LABU PRIEKŠSTATU NE SĪKAJIEM NE KOMŪNAI KOPUMĀ, PAR TO POFIG, BET PIETIEK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 tāpēc arī tā saku. nu cik mēs varam veikt šitās alkoholisma atklāsmes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) Mēs, tas ir Tu ar Gūdiju? Pārējie, jau neskaitās dzērāji Ā, man pēdējā laikā parādījusies dīvaina skaņa. Tāds klik-klik, ik pa brīdim, citreiz biežāk, citreiz vispār nav tie klikšķi. Tas drošvien ir cietais disks, ne? Kas gan cits varētu klikšķēt... un ko tas varētu nozīmēt? To, ka šamais drīz aizies pa pieskari? Edited April 18, 2010 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Pārējie, jau neskaitās dzērāji Ā, man pēdējā laikā parādījusies dīvaina skaņa. Tāds klik-klik, ik pa brīdim, citreiz biežāk, citreiz vispār nav tie klikšķi. Tas drošvien ir cietais disks, ne? Kas gan cits varētu klikšķēt... un ko tas varētu nozīmēt? To, ka šamais drīz aizies pa pieskari? Nez, varbūt iztīri ventilātoru, varbūt pāries. Ja nē, tad, visdrīzāk, cietais Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Tas ir cietais jo ventilātors diez vai veido tādu skanju :D Wtf jau svētdien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Vienvārd sakot: "HUH!!!" Biju uz kārtējo ik svētdienas hardcore, nonstop futbola maču. Nu šis gan bija, loliski. 2 stundas vienkārši skrien, sit un spēlē. Man nereāli sāp cirksnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Taaa.... Tiko parrados majas puncitis ir pilns,vannaa ariii pa fikso ielecu tagad jaaiziet uz ledusskapi pec sidrinja un japachilo pie TV kamer atrubīšos saldā miedziņā... Sjo no šodiens šitam menesim sausais likums tiek uzlikts.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 :fsckinsad: XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 NOPIETNI . TAS NOTEIKTI NERADA LABU PRIEKŠSTATU NE SĪKAJIEM NE KOMŪNAI KOPUMĀ, PAR TO POFIG, BET PIETIEK. Nevaig, ja tas notiks tad šis topiks izmirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 goodmen davai, BET ja uzzinasim ka esi dzzeris baans uz menesi gign serveros, suspends gignaa kk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) Man "patīk" , kā Okartes akadēmijā visi dzied. Varētu teikt, ka visus miskastē atrada... Vienīgā, kas man patīk ir Evija, viņa daudz maz sakarīgi dzied. Edited April 18, 2010 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Nee nee tik traki nevajag Jo kads alus poljubomu jau shonedel uz kruuuts tiks panjemts : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Nu re, pierādās tas, ka bez alko nevari vispār, bet nu kas. Tā, šodien skolai uzmetu nikolaju, pagulēju kārtīgi, tagad savāriju olas, sataisīju maizītes un kafija ar pienu. Labī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 nekas man neliek ienīst kādu developeri vairāk kā, ja viņš uztaisa spēli, kas ir exclusively konsolēm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 lol bļa tas nav pirmais tavs posts sheit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 nav nav vins te vel kadus 2-3 ir ierakstijis .. faak,man nets ir tads suuds,rubijaars aaraa,mjaa jaauzcep pelemnji jaatrod pelmenju topiks,japa4olee kaada kruta recepte veelak tiekamies @ cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 ziniet kas ir neracionāla līdzekļu tereshana? Sezhu Bauskā Baltic data Pilsrundālē redz izdomāja mainīt elektrības stabus, bet mums tak ibio ir Savs HES uz dzirnavām, bet To jau redz nevarot ieslēgt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 http://www.gign.lv/forum/index.php?s=&...st&p=197036 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...100#entry197671 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...100#entry198231 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...200#entry203329 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...200#entry204221 un daudzi citi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 nu labi labi! ES tak nelasu spamu katru riitu lai chekotu postus vienkārši bieži te tavi posti neredzās. Tas laikam aiz bezdarbības,ka netiec uz samoļotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 good men es tikai gribēju pateikt lai thu neuztraucies es vakar piedzēros... smagi... tākā viss kārtībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 malaciiic Man priecinsh par tevi Es jau kaa 3sho dienu metu alko nost Deribas nosledzu ka nedzershu sho meness go go go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 you will fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Es iegaju pec darba veikalaa panjemu savejai vincīti kaut kadu pussaldo un pats domāju paķert pāris alēnus priekš hoķa,bet nefigā es noturējos un pārvarēju kārdinājumu,tagad varu apgalvot ka 4tā diena bez alkohola arī būs izturēta Atlikušas tikai 16 dienas lidz PČ hoķī un lidz tam nedrīxtu lietot... Viss punkts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now