Banāna Telefons. Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 (edited) Jāaizbrauc uz Jelgavu šodien, jāiečeko plūdi. Un ārā tik tiešām ir skaists laiks Baigie plūdi ir pie Jelgavas, braucot no Rīgas puses. Tikai jānogriežas uz tiltu [pie apvedceļa], pabrauc tālak un tur vienkārši nevar saprast, kur ir upe / ezers, un kur ir sauszeme. Edited March 27, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Vakar - koma.lv Parasta iedzeršana(Bonaparte) pārvērtās dzeršanā(2L Garais). Nu lol, atkal pielieku seju, neko gandrīz neatceros, padiršu telelfona maciņu, skatos, ka atkal jauni kontakti saglabāti, bet nezinu kas tie ir. Pagulētas dažas stundas ir, pietiek. Šodien jādodas tālāk. Mans dresscode šodien - pidaraska galvā, kožaks un saulenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
From Paris with Love Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 kā noņemt cs'ā mērķi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 (edited) kā noņemt cs'ā mērķi? cl_crosshair 0 laikam Visu dienu nosedeju majas,kapaju cs.Baigais besis patiesiibaa,tagad uzcepshu pelmenjus,veel drusku cs,kada filma un tad jau guleet.Mierinu sevi ar domu ka riit buus labaak!Un vispaar pubaa vajag jaunas mapes.. Edited March 28, 2010 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Nop. Bija jāuzliek melns vai balts un translucent. Teorētiski jau viņš ir, bet redzēt nevar. Laikam balts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
From Paris with Love Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Tad kā ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 cl_crosshair_translucent 1 cl_crosshair_color 0 0 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
From Paris with Love Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 cl_crosshair_color 0 0 0 aizgāja. paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Vajadzīgs daudz maz pazīstams cilvēks caur kuru varētu iegādāties stīmu no steampowered.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Nu jā, biju domājis stīmoto cs 1.6, itkā jau atsūtīja PM viens, redzēs kas tur sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Te lētāk. P.S. Ir aizķēries viens Red Bull 7gr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Varbūt vari paskaidrot kādēļ tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Steampowered uzskrūvē cenas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Kam ir paypal accounts ar 3,5ls virsū nopērk man CS-1.6 cd keyu, un pretī aizsūtu zz, okartes kodu tādā pat vērtībā... savādāk nevaru norēķināties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 cash, ja es to keyu pielieku savam steamam klāt, man CS dublējās? (respektīvi, kas notiek, kad man ir 2 CS>) jo man interesē tikai HL. http://naiteki-kensei.com/ spēle naruto faniem. Vakar paspēlēju. Teikšu godīgi - priekš spēles sākuma ir tīri forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 C`mon ? Kaut ko šitik tizlu nebiju sen lasījis... Izkopēts no draugiem.lv dienasgrāmatas ! Curriculum Vitae Esmu Smirdīga un pateicīga, labi saprotos ar sunim! Esmu arī komunikabele ar aukstu atbildes sajūtu. Sakarā ar sludinājumu piesaku savu kandidatūru visa veida darbiem ar sunim. Varu stādāt arī ar izvirtušiem ar jākļiem, ja vajaga! Man prieks, ka es jums varu vel uzrakstit vestule, man ir 16 gadi, man ir pieredze ne tikai darbā, bet arī visāda dzīves pieredze. Es daudz ko māku darīt, bet arī ātri macos, ja niepieciešami nakamai darbai. Un vēlos, lai jus novērtejat mani un sutiet man atbildi lai pozitīvu - jūsu piekrišanu darbai vai jūsu atteikšanu. Paldies par jūsu uzmanību pret mani vēstule un CV Personas dati: Linda Plauša, dzemdēta pirms 16 gadiem, cietumā. Dzīves vieta: musarā Tālrunis: vecais, labais samsung, tomāta krāsā, var savienot ar sūdaino. Dzimums: Esmu vīrietis iesprostots sievietes ķermenī. Tautība: Savējā, bet sirdī esmu Latviete. Veselība: Man ir stabila vēdera izeja un ļoti jaudīga dzirde, jo kopš skolas gadiem man ir palielināta labā auss. Izglītība: Pilnīgi pietiekama, lai veiktu visas eksistencei nepieciešamās funkcijas. Darba pieredze: Strādāju kādu laiku par cilvēku, kas sniedz izziņas par galda pareizu lietojamību. Biju palīdze zupas virtuvē. Datorprasmes: Esmu gājusi uz exel komjūterkursiem, drīz būs internet vadītāja apliecība. Es pastāvīgi cītīgi strādāju uz datora, galvenokārt uz interneta. Protu ieslēkt un izslēkt datoru un tumbižas, bez problēmām varu nomainīt datora ekrāna krāsu uz melnu. Varu datoru saslēkt ar fēnu un tam virsū uzlik draiverus. Datoru pakāršanās gadījumā veiksmīgi izmantoju trīs pirksts (Ctrl + Alt + Delete). Atšķiru taustiņu Enter un Esc nozīmes. Man ir zināma nojausma, kurā šķirbā jābāž disketes un kurā - diski. Pārzinu šādas datorprogrammas: Paint - protu uzzīmēt četrstūri (pildītu, tukšu, lielu, mazu), intelektuālās spēles Lingo, Karogs un Tetris (version 1.0 ietvaros.) Valodu prasmes: letiņu - mātes, leišu (ačiu), slāvu (pašol nahuj) - sarunvalodas līmenī, japāņu (jhdfg), franču (bonjour), - ar vārdnīcas palīdzību. angļu - filmās saprotu daudz angliski. Autordarbi: Grafiti uz dzimtās skolas sienas. Zinātniskais darbs tomāta konservēšana, etiķa vietā lietojot tikai šņabi. Ģimenes stāvoklis: Māte - veca, visu laiku skatās Sirds uz ledus - 16 sēriju. Tēvs - liels dzērājs, bet labs cilvēks - dzer tikai šņabi. Bērni: maita - Gunta un dēlis - Osvalds. Nu jau kādu laiku es ir brīva, ņemama! Intereses: Sirds uz ledus - 16tā sērija, exel un fēnu pētniecība. Īpašas prasmes: Protu kliegt kā skunkss un ķērkt kā Latviete. Dikti patīk mīlēt dzīvniekus...parasti to daru ar cirvi. Esmu studējuse medicīnu, nebaidos no asinīm. Māku pagatavot prežugaļas salātus. Diezgan labi dejoju un šķobu ģīmi dažādās grimasēs. Varu atdarināt prežu uzvedību riesta laikā , tāpēc es ir ļoti iecienīta un gribēta deju partnere diskotekās. Tagad vēlos, lai jus novērtejat mani un sutiet man atbildi, labāk pozitīvu, - jūsu piekrišanu darbam vai jūsu atteikšanu. Paldies par jūsu uzmanību pret mani vēstule un CV. Priecāšos atbildēt uz pilnīgi visiem un jebkādiem jautājumiem, ko jūs vēlētos man uzdot. Ceru ar sevi iepazīties tuvāk darba intervijas laikā, jo uzaicinot mani uz interviju, jūs iegūsiet patīkamu sarunu briedeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
From Paris with Love Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Ja es reģistrēju niku caur sms ,tad kur ir parole? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Tāda kāda Tev ir WEB ! Respektīvi login parole ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
From Paris with Love Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Respektīvi login parole ! Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 veltījums WOW spēlētājiem :DDD nobesijos, gribēju paspēlēt ar čomu d2, bet neatradām nevienu normālu serveri, kurā varētu. Anyway, prieks par silto laiciņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkehh Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Kāds negrib paris pievienot pie dabas brīnumiem? vai arī rank title uzlikt kko smieklīgu? viņš ir milzīgs dirsējs un viņš ļoti bieži failo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Skaties, ka pats beigās netiec tanī grupā vai pie rank title`s jauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Laiciņš tik labs šodien, var just, ka pavasaris sācies Pašam prieks un seja smaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 (edited) Pašam prieks un seja smaida Same. Pamožos, paskatos pa istabas logu un pilnīgi smaidīt gribās, jo visas nesmukās kupenas nožuvušas un saulīte iespīd istabā. Bet viena lieta gan nepatīk - atklājās, ka šķūnim jumts ielūzis, būs jāčinī Edited March 31, 2010 by Garsho alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 saki lūdzu pamostos, ta ir gramatiski pareizi. es nespeju konkrēto vārdu dzirdēt nepareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now