HyperBoy Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 bija jauki šodien no darba nākt, kādus piecus km pa jauku, maigu lietutiņu, laiks silts, un ik pa laikam superīgs vējelis uzpūta, sajutos lieliski Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 mm shodien lieciibu diena! tas iepriecina! tikai bljin atkal aizguleejos =/ jaacer, ka kaads atnesiis lieciibu un tad buus ok! juutos neizguleejies, bet domaaaju, ka jaaiet sagatavot brokastis, lai vismaz kaut cik pamostos! pa dienu droshvien seedeeshu maajaas... cerams, ka saaks liit, lai nav zaale jaaplauj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Nu kas tas pa laiku ārā? Nevar normāli pat uz jūru aizbraukt. Principā šodien skolā "sporta diena", lol, 40 minūtes gara 8:30 bija jābūt stadionā, bet nu labi izgulēties man ir svarīgāk, nekā celties pusseptiņos no rīta, lai paspētu aizbraukt, noskriet tur kaut kādus 300m un braukt mājās. Anyway, rīt liecības, laikam būs labākā liecība kopš kādas 7. klases Nu es vismaz tā ceru. Labi, jābeidz rakstīt, pelmeņi pārvārīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 es tagad slims , visu so nedelu nebiju skola , uzstraucos ka nodosu visas gramatas untt par visadam skolas lietam , kadas atzimes untt Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Piekāp pie manis pidiņ ! Ko tu tajā Zūū darīsi, rofl .. ;o ? tavu postu izlasiju tikai tagad uz zoo es gribēju aizbraukt, jo sen neesmu tur bijis, un šoreiz ar netikām, sakarā ar superīgo laiku, nācās plazā skatīties filmu, pēc kinīša gan vēl devāmies uz mežaparku, bet zū bija jau ciet.. :shnjuk shnjuk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibens Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 kurs ir bijis juura silts uudens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 (edited) pa ilgiem laikiem gribas palietot daudz debiilu smailiju Edited May 30, 2007 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Shodien bija nedaudz aukstaaks nekaa parasti, bet tici man, ir silts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Piecelos, jo palika karsti. Iegaju GIGn foruma palureju vai nav jaunais skins. Nebija - Eju gulet talak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Tiko atbraucu no Igaunijas Shoreiz trapijaas normalaa grupinja, izvadajau vinus visu paradiiju, tachu atpakal celaa autobusss nojuka, taa nu sanacaa ar Igaunju policiju pabraukaties un vietejo Belarusu. Atrados kaut kadaa mazaa ciemataa, nosaukumu neatceros Esmu majas un laimiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 savus betway.com pokeraa vinnetos 9.17ls uzliku uz spanijas uzvaru 6dienas futenee (kaut gan mani ta pierunaja, es labat butu licis ka bus 3:3 kam veiksmes gadijuma koeficients butu 101 ) bet nu ta "veiksmes" gadijuma man spid 11.92Ls, taa luuk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 ta son jau liecibas pec 2 gadiem jau 9 klases exameni bus nu pzc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 sodien liecibas, pec gada es drosi vien sedesu un domasu cik labi bija pirms gada sanjemt liecibas, nevis macities kartejam eksamenam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 nav tik traki rītā matenes eksāmens un tad varēs 12 dienas atdihatj līdz fizikas eksāmenam. gatavs jau neesmu bet nu ko tur padarīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 mader , tā tak matemātika, tur tak nav ko gatavoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) same šodien pēc liecībām aizgāju iečillot @ čilli un pēc tam uzšaut pa bumbām biljarda kafē(?) NS Vecrīgā tā kā nav naudas, tad vakarā nevarēšu iet dzert, lai nosvinētu liecību saņemšanu jutos ļoti sašokēts, kad uzzināju, ka tas pidiņš sieg Heil Ādolf` Zatlers vinnēja pamazām jāsāk vākt mantas, lai dotos uz vasarnīcu Edited May 31, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 nu cik shdien izskatiijaam visu 2006 eksaamen uzdevumus un risinaajumus tad vieniigaa probleema ir pareizs un PILNS (kas ir arii ljoti liela probleema jo vinji prasa debiili pilnu pierakstu elementaaraam lietaam) pieraksts un ceriiba lai vairaak idiotu shgad raksta to eksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibens Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 kas tgd peerkons buus katru dienu ? zb ka internets pazuuds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 ak jūs laimīgie, kam skola beigusies. man vēl pēdējā nedēļa ar izlaidumu priekšā. pagaidām jau diezgan labi - latv.val. eksāmenā dabūju 8(kaut arī uz neko vairāk par 6 nebiju cerējis) un angleni arī, šķiet, diezgan sakarīgi uzrakstīju. rīt dabaszinībās ieskaite, kas viennozīmīgi iesūkās. no 12 konsultāciju stundām dabaszinībās es aizgāju uz divām, jo vienkārši no rītiem nāca miegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 atnacu pohains sodien naktii no blluka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 dabasziniibas ir fufelis nesatraucies par vinjaam un lv val eksii 9 klaseem visiem taa ir es ar 8 noraavu laigan gadaa bija 6 taapat bija arii ang val un matemaatikaa kr4 9 klashu eksha atz = gada atz + 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 šodien biju Rīgas dzemdību namā. nu tajā, kas ir starp Valdemāra un Miera ielām (laikam). izrādās pastāv iespēja 3 reizes mest šampi pret asfaltu un tas nesaplīsīs (kamēr, vadoties no Mērfija likumiem, alus noteikti). nē man neviens nav piedzimis, tur filmējām Likteņa Līdumniekus (yes i know - lol). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) man beidzot aizgāja Busters, tas jau ir ne vien pousta, bet topika vērts laikam format c palīdzēja (formatēju gan citu iemeslu dēļ ) tagad skan k-kāds baigi vecs Shakiras aļbums un domāju, ka nah man aizgāja busters tieši tad, kad tulīt jābrauc uz vasarnīcu . 6dien braukšu un tad kādu laiciņu šeit neparādīšos, maybe k-kad caur mini operu ienākšu paskatīšo, kas jauns well, thats all for now folks.., gN Edited May 31, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 berniba pret shampja pudeli shkjaidijam kjiegeljus, kaut gan sakuma doma bij otrada! nu ja, alinjiem smagi sudigas pudeles un LL Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 kr4 gaju shodien uz skolu pakal liecibai un vakara man pateica ka man vajadzeja no skolas naudu panjemt un man ka reiz shodien nebija smekiem naudas --- psc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now