Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Kas Āfrikā jauns?

Uzpeldēja zemenes uz divām nedēļām - nezinu no kurienes viņas izvilka, bet bija svaigas un labi gāja iekšā.

Es tagad esmu peche crew memberis kopā ar Brahimu, Hakimu, Nordinu un Hišamu.

Dzirdēju ka Rīgā pamatīgs sniegs, kad man atkal kāds no viņiem trinās klāt ar "I go Latvia", es viņam atbildu, ka Blatvijā ir 20 cm ledus kārta.

Link to comment
Share on other sites

klau kaadam ir naacies mainiit zirnekliiti pirmajaa notaa?

Nav sasists pats displejs, bet tikai vaacinjsh! Uz cik viss shitas vareetu blekjot?

P.S. variantus arii ar pashmaaju meistariem dereetu dzirdeet, ne tikai ebay un pashskruuveeshana

Edited by BOT^a
Link to comment
Share on other sites

IR POXA :DD

Vanga ir paredzējusi, ka pasaulei pienāks gals, kad lecošais zirgs deviņus apļus apleks. Deviņas nulles? Miljards? Korejiešu ķēms, kas tēlo jātnieku? Sakritība? VAI TOMĒR MISTIKA!! Mindfuck!!!

Poxa ir nežēlīga, bet Jamesons nepievīla. Tagad mikriņā un ļotenē būs jāguļ, jo Anglijā baigā gulēšana uzreiz laikam nesanāks :D

Sajonara, LV

Link to comment
Share on other sites

Vakar draugs pierunāja aiziet uz vietējo klubu,kur uzstājās Samanta Tīna. Tā kā šis klubs ir izslavēts ar nepilngadīgajiem alkoholiķiem,kurus apsargi met ārā aiz apakšbiksēm,kautiņiem un nekoptiem,šaubīgiem vīriešiem un bezzobainām dāmām, un ik reiz,kad tur ieeju skan viena un tā pati dziesma.

Par spīti visam,vakarnakt tur atradās visa pilsētas jauniešu "elite",kā arī skanēja normāli salsas ritmi,kas ļāva man jau pašā sākumā atvērties.

Pēkšņi mani pie letes pieaicināja sieviete,kura,izrādās, bija par 5 gadiem vecāka un kādus 10cm garāka par mani. Es jau uz reiz pasaku,ka viņa bija ļoti skaista. Ar pareiziem sejas vaibstiem un fantas pudeles cienīgu augumu,kā arī Džoulijas lūpām. Bet tas jau neaizlieca pašā sākumā saņemt slapju skūpstu un izglāstīt viņu visos apvidos,līdz mēs apsēdāmies kačoka Kazeļņika dīvāniņā un atteicāmies iet prom,līdz mūs neaizgrūda ar varu.

Pēc 4. tekilas šota viņa jau sāka izskatīties ne pēc sevis. Un visus izmaksāja viņa. Ha. Sāka atkārtot,ka esmu ļoti mīļš un jauks (kas vīrietim patiesībā nav nemaz tik labs kompliments) un es jau sapratu,ka kaut kas nav labi. Kad viņai jau vairs nevarēja nostāvēt,es piedāvāju atsēsties,paelpot svaigu gaisu un iziet ārā pastaigāties,jo viņa taču ir kļuvusi par spoku.

Kā rezultātā viņa vairs mani neredzēja. Skatījās man cauri. Nedaudz atliecās uz priekšu un nokāpa lejā. Ar tukšu seju,kuru viņa,visticamāk,vairs neatpazīs.

Bet viņa bija ļoti skaista. Tikai žēl,ka visam skaistajam vienmēr jābeidzas tik drausmīgi.

Link to comment
Share on other sites

Nu ko, jānovēl visiem jauki Ziemīši. Šodien taisīšu mājās tik dāvanas, cik mans prāts un man pieejamie materiāli vien ļaus, tad droši vien uz dienas vidu-otro pusi braukšu uz centru piepirkt sīkumus un dažas lietas, kuru man pietrūks, taisot tās dāvanas, un tā. Un rīt pirmajā dienas pusē jādabeidz vismaz 10 gab skujviņzin kādu lietu uztaisīt. Būs jautri.

Novēlu tad visiem jauki un Ziemassvētkaini (respektīvi, ar gaismiņām, sniegu, piparkūkām un zirnīšiem un ziemas alu) nosvinēties, un Domik, nepazūdi nekur, un arī tur, Anglijā, esi labs puika un nosvinies kārtīgi. {:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...