Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Taisos iet medicīnisko, lai dabūtu baltās tiesības, bet man ir svarīgs jautājums :D Ko pārbauda vai vismaz ir kautvai 1 % iespējamība, ka pārbaudīs, ejot medicīnisko IF U KNOW WHAT I MEAN.

Vari starpkāji neskūt, neskatīsies...

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Tieši tā! Nevar runāt par to, kā nav, dooh.

Ja Tu šobrīd mācies autoskolā un viņa piedāvā iziet medicīnisko, tad ej tur. Skola ir ieinteresēta, lai Tu ātrāk tiec pie baltajām un medicīniskā tāda formalitāte vien ir. Neej uz CSDD, tur izvazās pēc pilnas programmas.

Link to comment
Share on other sites

Skatās, vai tu esi uzskaitē narkoloģiskajā bijis. Pārbauda redzi, krāsu aklumu (daltonismu ) un tur vēl pie nervu ārsta vrode bija jāiet... Dikti sen atpakaļ kārtoju, vairs pat īsti neatceros, varbūt vēl kaut ko tagad izdomājuši. Burkā mīzt nevajadzēja un asinis nodot neprasīja, tik tālu es atceros.

Link to comment
Share on other sites

man arii bija pitnariks, paludza nolasit no taafeles, pajautaja par visadiem smadzenju satricinajumiem un vel kaut ko tamlidzigu, bet parbaudit neparbaudija, tas liekas diivaini, jo tu vari pateikt visu ko un kaa veelies, vienigi par redzi sadirst gan nevar.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Es vispār par medicīnisko samaksāju 10 Ls, narkologs un psihologs 6 ls un tad 4 par ģīmenes ārsta zīmi... ;) Man neko vispār nebaudīja, pie narkologa aizgāju papļāpāju kamēr man rakstīja papīru un pie pshihologa uzdeva vienu tik jautajumu kura skolā mācies.... un tad viņa atrunāja ka viņas meita arī macījas tajā pašā skola utt... :D + Braukšanu autoskolā izbraukāju ar 5 reizeēm un ar pirmo noliku csdd eksamenu :D Nevaru nepalielīties :D

Link to comment
Share on other sites

Ā, tagad iet sacensības, kurš mazāk maksājis un kurš krutāk izgājis? :D

Ok.

Es nemaz nebiju klāt nevienā pārbaudē, pat ne tuvumā iestādei un man kartiņu pieveda klāt uz mājām. BEAT THAT BIČEZ!

Es jau piedzimu ar apliecību uz nabas saites! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...