Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Snufa daudzums drīzāk ir līdz 20 reizes lielāks nekā cigaretēs, tas tā. Bet gļukus noraut, kādā sakarā, izpīpēsi paciņu cigaretes, tev arī gļukus raus? Es domāju, ka drīzāk savemsies, it īpaši, ja nesmēķē. Un kāds sakars bija pa vidu pieminēt, ka uztin jointu? :)

Gadijumā tu neesi aizmirsis par skābekļa samazināšanos iekš smadzenēm @ smēķēšanas laikā?

Link to comment
Share on other sites

Gadījumā neesi aizmirsis, ka tu raksti bezsakaru visu laiku?

Nu jā, ja reiz aizmirsti tik vienkāršas lietas, kamēr tu dirs naturālu huiņu un centies sevi pataisīt vēēl gudrāku, nekā tu esi, tad jā, tev varētu likties, ka es un citi raksta bezsakaru, kamēr tu visu raksti pamatoti, visu zinoši `n` shit.

Link to comment
Share on other sites

Kādas bļeģ vienkāršas lietas? Es jautāju cilvēkam par ko viņš rakstīja un precizēju viņa aplamības, tikai nedaudz nomuģījos par gļukiem, jo skatījos pēc quotes uz AmE komentāru. Bet tik un tā jautājums, kas par EFFEKTU no snuffa, ka reāli stiprs. Tu pats vispār rubī par ko tu raksti tad, kad tev šķiet, ka tu raksti? Tā kā naturālu huiņu dzen tu.

P.s. Ej dirst :)

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Jā, par nikotīna daudzumu snufā un cigaretēs.

Ja tev tur nebija domāts par gļukiem (tas Tevis pieminētais effekts), kas tad tāds tev parasti no viņa ir, savādāks, kā citiem? :)

Nebija jau nekādi gļuki. Atceros skatījos uz draugiem, sāka reibt galva.. viss kļuva mutuļains, kontūras objektiem sāka pazust.. draugu sejas sāka izskatīties pēc pūkainiiem zvēriņiem (nopietni). Nākamajā brīdi dzirde sāka pazust.. pēc kādam apm. 2min (precīzi nepateikšu, jo laiks rita ļoti ātri(vismaz man tā likās)) spēju dzirdēt tikai sarunas, bet neko pilnīgi nesapratu. Tad pēc kkur 2min viss lēnām, pakāpensiki sāka atgriezties.. Nepamanīju pat kā 2 čomi ātri aizskrēja man pēc ūdens, kā jau viņi bija atpakaļ. Labi, ka bija jau auksts laiks un stiprs vējš, tas ļoti palīdzēja, tad kkā nebūt aizķipināju uz mājām :D

  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...