Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Good Men kādēļ tu vispār rij kaut kādas enerģijas ripas?

Lai buutu energy un uzlabotu imunsistemu un lidz ar to man nebutu jadzer...A to darbaa man jau pecpusdienaa,saak naakt miegs un besis... A sheit ar ripaam, es jutos energjiskaaks, smadzenem vairak skabeklja arii piekljust un nav jadzer , jeb sev vismaz iestastu ,ka zales ar alko kopaa nav labi lietot...

Link to comment
Share on other sites

Kaļķu vārtos vienmēr ir briesmīga mūzika, jeb sestdiena bija izņēmums? Dziesmas saraustītas, mix nesakarīgs. Tad latvieši, tad smagais gabals, tad salds nēģergabals un tā visu laiku. Cenas arī ne visai draudzīgas.

:thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

Ohhhhhhh Cukubietei TomasS`am shodien birthday partys :) Joptvai tad jau pa grakjiitim bus jaierauj uz tavu veseliibu :) Turi buru...Tas nekas ka 2diena :) Lidz 7dienai jau lidz krastam tixi :)

haha, paldies, goodij. Šodien pa mierīgo, rīt darbs. Viss tiek atlikts uz piektdienu, tad arī lies sistēmā visu ko. :)

Link to comment
Share on other sites

Tā tak tagad modē... Nav spēka - ierij ripu, nenāk miegs - ierij ripu, nestāv - ierij ripu, klepiņš - ierij ripu, slikts garastāvoklis - ierij ripu, augsts asinspiediens - ierij ripu, nervu sistēma čupā - ierij ripu un troļļo forumos kā enfuego.

Link to comment
Share on other sites

Šodien idzēru enerģijas dzērienu ar balzāmu un gāju uz sportu 100m skriet. Izrādās tas tik labi palīdzēja, ka tos 100m noskrēju 12.5 sec.(tāpat dabūju 10, kaut arī nebija sporta tērpa, ar džinsām grūti bija skriet) Vispār,tagad jau kā 8h pagājušas, bet tāpat sajūtu to enerģijas pieplūdumu, laikam atkal šodien negulēšu... Tādēļ neiesaku lietot Enrģijas dzērienus ar Balzāmu.

Link to comment
Share on other sites

Ko nedrīkst, muļķības, tak jēgerīts+enerģija+skaļa mūzika+"vitass+kociņš"+dažādu kalibru ķolkas ir tas uz ko var uzlikt pohuj? Pohuj parādās tad, kad jāiet gulēt, aizmigt grūti, bet tam palīdz normāls kāsis.

Tak skriešana, veselīgs ēdiens un dzīvesveids ir priekš nūģiem/.../

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Labs šnapsis ar red bullu 1/2 un nezini ko gribi, gulēt it kā gribas, bet acis never ciet. Laba štelle, bet pēc 3 kājas neklausa itin labi...

A ko es? Es ne ripas riju, ne šmigu dzeru, ne kāsi velku. Tikai kuņģī spiežu visu, kas tīk un nikotīnu elpoju, un jūtos varen kruts!

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Skolā skatījos bez skaņas un likās, ka autors ir nedaudz butthurt. Tagad klausījos ar skaņu un pie 43. sekundes izslēdzu.

Bet ko es īsti gribēju pateikt. Es tikko notrollināju lulu picas galeriju draugos. olololol

http://www.draugiem.lv/Pilnigslulu/gallery/?pid=133911108

Edited by cash^
Pieliku linku. Tautai ir jāzin savi varoņi!
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...