Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Ja godīgi es vispār uz darbu nevilktos, bet sēdētu mājās, un saņemtu uz konta par neko tāpat 400Ls. Puse latvijas laikam strādā, darbus kuri nepatīk.

skatos, ka tā sēžot un gudri diršot pat elementāru latviešu valodas gramatiku neesi spējīgs iemācīties.. Kā tur vakarskolā, pabeidzi jau?

Link to comment
Share on other sites

bReeTz, on 08 May 2011 - 19:51, said:

Skatos, ka tā, sēžot un gudri diršot, pat elementāru latviešu valodas gramatiku neesi spējīgs iemācīties... Kā tur vakarskolā, pabeidzi jau?

lmfao

Edited by w2dc
Link to comment
Share on other sites

rigaa ari ta liist, skumji ir tas, ka nekur nevares normali tikt, tas nozime to, ka vai nu nedzer un stuuree, vai ari teeree naudu taksim :pizdiblee:

good men par to dzert vai nee, tu tacu joko? :)

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Pamīzu runcī, beidzot dzīvē redzēju runča točas mīlestības izpausmes pret cashu. Principā- muzeju naktis- drausmīgs pasākums, alus runcī- lielisks pasākums, pēdējais autiņš- smieklīgs pasākums.

Link to comment
Share on other sites

aij, skaisti, tiko pamodos, vakar kā jau muzeju nakts un man pāri dīķim tieši viens muzejs patrāpījies, kompānijas nomainīju kādas padsmit reizes, cilvēki arī jauni iepazīti, alkohols fuj, maziņās uz urrā... karoče tāda sajūta, ka būtu 5dien atbraucis un šodien tikai pamodies...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...