Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Labāk karstu, jo karstu vasaru un laiku, nekā smirdīgo ziemu, kad zeķes no aukstuma sacietē.

Varētu mūžigi šādu laiku! Ja nepatīk karsts laiks, tad braucat atpakaļ uz sibīriju un dauziet galvu pret ledu.

BRR atcerejos tos laikus, kad seju nejutu, kamēr aizgāju līdz veikalam, dēļ tā sala. FCK winter in tha ass

Link to comment
Share on other sites

Varзtu mыюigi рвdu laiku! Ja nepatоk karsts laiks, tad braucat atpakaп uz sibоriju un dauziet galvu pret ledu.

BRR atcerejos tos laikus, kad seju nejutu, kamзr aizgвju lоdz veikalam, dзп tв sala. FCK winter in tha ass

Ziemв vismaz var pagulзt, vasarв vari negulзjis staigвt, jo Kвввaвввєsts

Link to comment
Share on other sites

Tas nav normāli, ka sēžot svīsti. Vasarā sukā tāpēc, ka galva nestrādā tādā karstumā un ja vaig strādāt, tad ir anormālā dirsā. kāpēc nevar būt 20 grādi un viss.

Pavasaris FTW!

Edited by ausainis
Link to comment
Share on other sites

kruta, ēnā rāda +33, tas nozīmē, ka steidzami jābrauc uz ezeru, ko arī pēc pāris minūtēm darīšu.

EDIT: Ziemā gribās vasaru, vasarā gribās ziemu, arī kruta.

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

man te tikai 31 grāds plusā. peldēt nav jēgas, jo ieejot lielupē varot nosvīst. nekas.. mazliet gandžas un vakars aizies.. kautgan bļin ar bijušo sievieti esmu sarunājis satikties. tā teikt paņemt uz pasākumu. šodien drusku pasēdēsim pie lielupes a.k.a gign pēdējo gadu spots

Link to comment
Share on other sites

Ohh, shoriit esmu iipashi aktiivs chateris, vareetu gaazt kalnus tajaa vienaa chataa, kuraa seedeeju internet salona laikos.. kaa sauca.. FUNDAMENTAL!! :D:D MUAHAHAHA! :D Tik smiekliiigi pasham, tieshaam tikai rakstot atcereejos.

Beidzu straadaat ap pus pieciem, eju pie braalja, izraadaas tur treshais braalis kopaa ar triis krievieteem, kuras dziivo Itaalijaa. Nu vo, v polnoe gavno, taadu suudu mashiinaa pa celjam uz maajaam saaka runaat, ka vecaakais braalis gribeeja jau vienu izmest aaraa celja viduu. Tagad taa pati, kuru gribeeja izmest, pa kluso izskreeja no dziivoklja un aizgaaja tipa kaut kur. Vinja dziivo Veronaa, bet liidz Veronai sheit ir ljoti labs gabals, tas taa, maigi izsakoties, njemot veeraa to, cik ir pulkstens. Domaaju, ka buus ko iztamboreet shobriid, bet vinja taadu fufeli runaaja, ka man pat gribot laikam nesanaaktu. Kaa no pokemoniem izkaapusi.

Nu vo, tagad seezhu daarzaa, dzeru viskiju, Figo (terjera un pitbulla krustojums) seezh blakus kreeslaa un bezdee. Diezgan sirsniigi sagaidiita pirmdiena. Dzeru viskiju, piipeeju cigareti, Figo joprojaam taa bezdee kaa pat es peec divu dienu dzershanas nedodu valjaa. Paareejaas divas baabas tiek izmantotas.

Nu vot, taads mans sacereejums shoriit, ieshu SEERFOT JUUTUBEE UN MEKLEET MUUZIKU, jo man peec divaam stundaam ir jaamodina cilveeki, vajag nodarbi, savaadaak es noluuziishu, jo man ir daudz viskija.

Paldies par uzmaniibu!

Link to comment
Share on other sites

GooD`MeN`s nav nekur aizdzēries,ka te neraxta,nesatraukājaties ;) Man vnk internets pazudis internets :P Lattelecom suck`s! Nee nu lab,dazhas dienas jau esmu iepljaavis,taa brangaaak,bet nu ne tik traki lai nakamaa dienaa buutu shaiziigi :) Nu ko lidz biiichigam tikai 1nedelja atlikusi :) Sho 6dien man MEGA drinken partiiijs :) pec tam 4diennieks garantēts :) sākot ar beach party 1mo dienu un beidzot ar 7dien piknik balliti :DD ibio bus smagi!

Link to comment
Share on other sites

meklēju kaut vienu, kurš te satraucās, neatradu. Visi tāpat jau zin, ko tu dari :D Kas attiecas uz bičpārtiju, visus ko zinu taisās no ignorēt to šķidro pasākumu. Tā vietā visi vāksies citur svinēties, privāti bez nodzertiem tīņu mūļiem :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...