Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Tik gara un smaga bija shii diena darbaa,katru minuti skaitiju lai atrak darbs beigtos un tiktu majas un gatavotos! Taa arii parlidoju majas uztaisiju vakarinjas (spagetti ar booneso(malto galjas merci)) Uzpipaju attaisiju jau 2tro bundzhu un nepaspeju vel paeest ka spele jau sakusies,bet nu blee filings vnk super,mums jauzvar! Lab es gribu miist skrienu uz WC!

Link to comment
Share on other sites

da labi, kārtējo reizi fiziski nespēju visu nakti aizmigt un ~8iem no rīta atjēdzos rakstot šo postu...

silts piens ar medu = bullshit nepalīdz

aitu skaitīšana = yea. sure. ;DDD

kāds vēl metodes zinat? izņemot vietējo narkozi a.k.a "Aijā žūžū..."

kā var noregulēt savu iekšējo pulksteni? man te ieteica izturēt visu nakti, visu dienu un tad vakarā ~10iem atplīst un ķip ieiešot ritmā. crap! nesanāca.

vakar pusdienu pavadīju beztolkā domājot kapēc paziņam vāģis nelec, kad beigās atklājām, ka nav beigta indukcene, bet gan svečvadi... fck ;DD

hāh, kā tagad Znaroka tīms dabūs "piepīpāt" ;DD

p.s. - tagad jau iet līdz 4 uzvarām vai vēl līdz 3?

EDĪTE: palasīju pāris lapas uz atpakaļu. secinājums - lielākā daļa raksta par to kā/kur/kapēc dzēruši. alkoholam tiešām ir tik liela vieta cilvēku dzīvē? un ja tev ir tik slikti [ kā dažs labs te raksta ] nu nahuj tad sēdi kaut kādā draņķa forumā? es, kad man ir slikti, guļu gultā, dusmojos uz visu pasauli ( Zaļo pūķi it īpaši ), un tāda doma kā beztolkā dirnēt forumā man pat prātā neienāk. Turpinot alkohola tēmu varu palielīties - neesmu dzēris [ pāris aliņi neskaitās ] jau kopš 31. decembra/1. janvāra.

mmm... kamēr rakstu šo baigi foršo posta labojumu ieklausījos krāsns čirkstoņas skaņā un sapratu, ka tā ir tīri nomierinoša skaņa [ pat varētu aizmigt, mby ]

vēl viens mmm... mans deguns saoda putraimu biezputras ar gaļas mērcīti smaržu [ oma gatavo ], pat iesaucos, lai aiziet pēc piena [ visi, kas zin kas ir putraimu biezputra, man piekritīs, ka bez piena, nu nekādi ] ... yea` pie mājas veiča piebrauca piena vāģis - značit man būs svaigs piens.

davaj jābeidz rakstīt, savādāk baigais palags būs.

Lai jums visiem veiksmīga diena!

Edited by DoubleT
Link to comment
Share on other sites

GL.. Otraa slimiibas diena.. Esmu jau vesels tikai bik iesnas un klepus .. Btw jaa piekriitu par to dzershanu atstaastiishanu , bet nepiekriitu tam, ka tu sho forumu par drankji sauc .. nebuutu foruma , nebuutu ,kur palasiit zelta topikus :D

Edited by w4p1337
Link to comment
Share on other sites

Tiešām, itin bieži rādas tādi sapņi kur iesaistīts kāds mazpazīstams, redzēts uz ielas vai šajā gadījuma cilvēks no GIGN. ~2 nedēļas atpakaļ sapnī sapņoju, ka man zobu izdauza, pēc tam pārtulkoju sapni un izrādāš bija taisnība, 1 pazīstamajam kaut kāds rada gabals nomira.

Link to comment
Share on other sites

Sēžu mājās, skatos Top Gear 9. sezonu, 12 noskatījos un esmu ļoti pārsmējies. Tas britu humors ir tik ļoti episki smieklīgs, ka es nevaru vairs. Visi tie viņu uzdevumi, kurus producenti viņiem dod ir prosta, LOL!

Es nakts vidū sēžu un prosta loliski rēcu un māte lamājas, ka par skaļu :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Es nakts vidū sēžu un prosta loliski rēcu un māte lamājas, ka par skaļu :muahaha:

Top Gear ir riktīga bomba.

Vakar nokačāju "Jeremy Clarkson Meets the Neighbours". 2002. gada raidījums, bet nejēgā labs.

Clarksona joki ir cool.

Link to comment
Share on other sites

Hey, šodien mani mēģināja apčakarēt, ķipa zvanīja no LMT un teica, ka es esmu vinnējis loterejā 300 Ls, man ir jānopērk Zz Atjaunošanas Karte [ZZ [T2] - wtf?!?], un jāatsūta tas kods viņiem. :D Normāls feils. Plus, ja to izdarīšu 2x [nopirkšu divas kartes], tad viņi arī manus rēķinus apmaksāšot. :D

Ja kāds grib pajārēties, tad varu iedot tā klauna tel. num. :D

Link to comment
Share on other sites

Šodien lasīju

Vairāki LMT klienti ir saņēmuši šādu īsziņu: "Uzmanibu! Jusu mob. talrunis tiek blokets. Parads 345.56Ls prasiba tiks iesniegta tiesa. Ar cienu LMT". Īsziņas nosūtītas no pieslēguma numura 29840... (reģistrēts Tele2 tīklā). Zvanot uz īsziņu sūtītāja numuru, klientiem prasības iesniegšanas atlikšanai tika pieprasīts iegādāties priekšapmaksas kartes Zelta Zivtiņa atjaunošanas kartes Ls 26 vērtībā un nosaukt krāpniekiem to kodus.
Cik neizmērojamam idiotam ir jābūt, lai iekristu? :)

Anyway aizvakar sāku spēlēt WoW. 10 dienu triālu. Tā huiņa sāk pamatīgi ievilkt, bet maksāt 8Ls mēnesī negribās (jā, labāk nodzeru) un spēlēt ļevajos serveros ir genocīds. Baigā dilemma.

Haha,

[23:39:33] Eziic: tā ir kaste alus mēnesī

[23:39:42] Eziic: tu esi gatavs ziedot kasti alus mēnesī priekš spēles?

[23:39:45] Eziic: KASTI ALUS NAHUJ!

Piektdien jāiet uz boulingu ar divām kursabiedrenēm, čomu un viņa draudzeni. Pēc tam Vecrīgā skatīties hoķis un tad jau redzēs. Man ir spēcīga aizdoma, ka mēģinās aizvilkt mani kaut kur kalbasīties. Jau kādu laiciņu izteikti nepatīk tā mūzika un klubi vēl jo mazāk, bet ko gan neizdarīsi smuku meiteņu dēļ :)

Link to comment
Share on other sites

Vakar nenoturejos un savu solijumu lauzu :) izdzeru 3aleenus tomer bez alus nekadi :DD Bet esmu secinajis,ka alus nav labs :D Velns pa atvaljinumu kuraa visu laiku dzeeru esmu nelielu alus vederu jau uzaudzejis :) tas vairs neder :D jasak k-ko lietas labaa dariiit :DD

Link to comment
Share on other sites

Nu ko, 4diena jau klāt, tas nozīmē, ka rīt 5diena. šodien skolā normāli uzvilkos. atdod kontroldarbus un skatos, ka baigie brīnumi - man ar blakussēdētāju(es tajā k/d sēdēju citur) praktiski vienādas atbildes, bet man ir 2 un viņam 5(atzīmes). vajadzētu učenei iedot piekurīt :(

It kā diena jau ir ok, tagad stumju ribās kartoškus ar oliņu un desu, njammm.

Link to comment
Share on other sites

man parādījās pirmāz cerības beidzot tikt pie naudas.

jāatdod casham 5ls, vēl kādi 15 parādos, vajag potu sapairkties atkal kadiem paaris vakariem :D

shodien bija finansiāls izmisums..tika pa māju v;akta visa tabaka lai iesistu chaulite un ar prieku uzpipetu.. nu neko.. ka i taaa i.

man parādījās ķecer;iga ideja uzvārīt gotiņkonfekshu massu

Link to comment
Share on other sites

Labas rytas, tautieši. Vienmēr, kad rakstu šajā sadaļā, sāku justies kā Gudmens. Kas es esmu? Varbūt tā arī ir?

Pamodos - poha.. Izgāju no mājas uz pāris stundām, super - tieši tas, kas vajadzīgs. Paspēju pieliet acis + mani nogādāja mājās ar auto, ko gan vairāk var vēlēties (acis pielēju vakar, ne šodien). Bet ne par to ir šis stāsts. Biju rīta pastaigā, izdomāju aiziet uz izlejamā alus miestiņu, paņemt sev kādus četrus litrus brengulīti. Un par lielu pārsteigumu man - veikals šodien strādā no plkst 14!!111!!11!1!!!!

ĀRPRĀTS! Es stāvēju šokā apmēram 10 sekundes un skatījos uz durvīm. Atvainojiet, bet tas taču ir tupi! 6diena varētu būt normāla noieta diena, jo 6dienās uzsvar tiek likts uz paģirām, un kas gan varētu būt feināk kā iedzert nefiltrētu alu. Pipec. Esmu morāli izvarots, aizgāju uz rimčiku, paņēmu trīs Tērvetes pivīšus un litrīgo Ingveri. Ar to kādam brīdim vajadzētu pietikt.

TURPINĀJUMS SEKOS

Edited by Bezbiksis
Link to comment
Share on other sites

Labs vakars vakar. Pabraukāju pa pilsētu, iedzēru vodku(ar mēru). aizbraucu uz naktsbāru, tur jau gāja kulaku vicināšana pa gaisu, pat viena daiļā dzimuma pārstāve atrāvās. vissi tur kerasojās kādas 30 min., tad municipāļi visu izkonktrolēja.

Aizbraucu uz klondaiku, tur padzēru alu un viens vīrīetis skaisti spēlēja ģitāru un mēs labi padziedājām. Labs vakars, šorīt vismaz bija piecelties un paēst brokastis un iedzert kafiju, nevis kā vienmēr - mirt nost no rīta.

Link to comment
Share on other sites

bļē ta viņai vaidzēja ka iepisa :D AI MAN GALĪGS PRET VISAM KO PATEICI, NU LABI BIJU ARI TUR UN TA, BET SLIKTI(LJOTI) normali neatceros ka tiku majas, tas bija vnk wtf, no rita pieceljos un nesaprotu kas notiek. parasti vismaz atceroos kaa tiku mājās. ai pohuj, tagad tik kalte

Aizbraucu uz klondaiku, tur padzēru alu un viens vīrīetis skaisti spēlēja ģitāru un mēs labi padziedājām. Labs vakars, šorīt vismaz bija piecelties un paēst brokastis un iedzert kafiju, nevis kā vienmēr - mirt nost no rīta.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...