Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Da sjo es shodien pateicu alkoholam, nee :) Es vel no 3dienas vnk neesmu atgaajis :) Tiko njammigi paeedu,un tagad jaiet kada fileniiite paskatiities un guleet :) Man vispar neko negribas dariiit...pachucheet deretu taa kaa...lab jaiet tomer uzpipat veel :) Ah jaa man darbaa kaiminjos tagad 2vas normalas chiksiiites sakushas stradaat :) Bus laikam ar Larinu japiekapj ar salsmaizi :DD

Link to comment
Share on other sites

Mans dzīvoklis mazliet izārdīts, pie sevis tusiņus vairs nerīkošu. Pašam sūdīgi bija, no rīta piecēlos, viss sāpēja. Lielākā škrobe ir par kaklu, vakar laikam sarijos aukstu gaisu. Tagad ēdu makaronus un dzeru bulionu, jo neko citu spējīgs nebiju uztaisīt. Rīt laikam jāsāk viss pievākt, jo to tagad galīgi negribās darīt. Jāziet laikam uzkaplēt pubā vai war3.

Link to comment
Share on other sites

Čau :)

Nepasen piecēlos,tik tikko izmazgāju matus,tagat jāgaida kad ižžūs,fēna sūkā,drīz stunda pēc 50min sāksies,šodien beidzās smēķi jāpaķer pēc otrās stundas cita paciņa :)

Link to comment
Share on other sites

:)

Nepasen piecēlos,tik tikko izmazgāju matus,tagat jāgaida kad ižžūs,fēna sūkā,drīz stunda pēc 50min sāksies,šodien beidzās smēķi jāpaķer pēc otrās stundas cita paciņa :)

Nevienu neinteresē šādi sūdaini posti. Neatliks nekas cits, kā sākt dalīt wārnas.. Nu nesauc šo topiku par "Nakts-Riita verbālo caureju".

Link to comment
Share on other sites

jopčik,šodien dabūju bārienu no cash,iečekoju pa laika forumu un tā arī meklēto neatradu

Tad vēl šodien laukā laiks bija vispār vnk perfekti,pēc sen seniem laikiem dzirdēju kkādu tranzīta dziesmu kur ar mocīšiem :D

tad vēl dabūju sev savu cīgu pačku kura tāpat arī šodien beidzās :ermm:

šodien jāiet vēl peiteikties uz A1 kategoriju močiem,o ku labi būs :)

Link to comment
Share on other sites

šodien V.Zatlers bija mūsu skolā un vel visur pilsētā! hā, džeks normālu stieni aprāva, neatceros ko tieši viņš teica, bet nu bija tā, ka normāli ar klases biedriem dabūjām iesmiet!

edits: Garšo alus man pagaišo sestdien teica, ka esmu ļoti līdzīgs Gūdmenam, es prasu kapēc? Viņš saka tu tā pat kā viņš katru dienu saku, ka vairs nedzersi, bet vienalga katru piektdienu sestdienu esi ķitelī! :D

Edited by ROLLEN
Link to comment
Share on other sites

*le konkretna besi ara smekju streljaki, pidorgi, var jau uzprasit kadreiz, pats esmu bijis tadas situacijas uz poham vai zapljotiem kad vajag lai kads izruchi, bet nejau gandriz katru dienu striljit. Vispar kad siikie bijaam tad cigretees likaam iekshaa bombachkas un saziimejam virsuu uz cigretem zibeniishus, kas striljija uzpipet pats vainigs bija.

Jauzinstale sakariga winda bez visaadiem okupantiem ieksha... Lai var kaut kaa paarlaist garos ziemas vakarus (bulking siizonu)

12, 123, beidzu

Link to comment
Share on other sites

good men tu vispār saskaitīt vari, cik reizes tu esi teicis nē alkačam šajā topikā vien?? :D Tā vēl es vēlējos pajautāt, vai kāds nezina, kura sezona dr. house bija tā, kuras beigās nomira Ambera a.k.a asinskārā kuce. Gribētu paskatīties turpinajumu, bet nezinu, kas par sezonu. Par sevi atkal: nedaudz paslimoju un tagad pirms mini brīvlaika jauzraksta 3 ieskaites, grūti būs, jo tas viss ir jauzraksta 3 dienās + vēl visas parastās ieskaites un mājas darbi pa defu, būs grūti, bet gan jau izvilkšu.

Link to comment
Share on other sites

Vakar bija svētki, svētki jāsvin ir kārtīgi, tā, lai atcerētos mūžīgi.

Sāksim ar to, ka noīrējām penthausu reval hotel Latvija, tur arī taisijām burziņu, neiztikām bez alkohola, tas jau visiem skaidrs, bet bija arī dejas ar pudelēm rokās Piektdiena-19.gif

Uz brīdi man tomēr sagribējās vienu citu maziņo un nolēmu draugos sarunāt viņu, kamēr balkām man čoms breikoja Juklis-18.gif

Dāvanā es saņēmu bērnības blēņu rotaļlietu, kuru nolēmu izmēģināt uz savu čomu ar iesauku ČIGĀNS Laser_pointer_dogbites.gif

Arī vakar pirms svinībām pieņēmu svarīgu lēmumu un šorīt ar ciemiņu palīdzību nolēmām realizēt manu ideju kā paziņot, ka vēlos no viņas šķirties :

Ka-izskirties-ar-1.jpg

Ka-izskirties-ar-2.jpg

Ka-izskirties-ar-3.jpg

Ka-izskirties-ar-4.jpg

Ka-izskirties-ar-5.jpg

No rīta uz pohām visiem smagi gāja ciet, bet čoms tadžiks bija tā aizsvilies, ka nevarēja beigt izrādīties meitenēm http://www.youtube.com/watch?v=AbdfrJdGcmM...player_embedded

Tas arī īsumā viss =]

Link to comment
Share on other sites

;)

cash^ blin ko tu dari? Es taaa centos raxtiiit,un man bija gruti raxtiiit un tagad pavisam gruuti ir raxtiiit,bet tu shitaaaa....Tagad es nesaprotu vai man visi pulkstenji ir pagriezti vai nav...it kaa visi raada vienaadi bet es neatceros vai griezu vai neee...Atlantis tomer ir garshiiiga manta...Paga jaiet meigjinaat paeest,uzpipat un kaut ko dzeramu samekleet :)

Link to comment
Share on other sites

yo, yo, yo, ja vēlies būt tik pat kruts kā GooD`MeN`s, tad sākam visi rakstīt šeit sūdu, ka esam mega kruti kodēji, dzeram 24/7, esam visu laiku pālī, etc. stulbības, lai pagarinātu krānu, un tas nekas, ka 90 % lietotāju, ka izlasa šāda tipa postus, ir vienk. pohuj* uz to, ko viņš ir atkal sadrukājis, yo!

Link to comment
Share on other sites

Ieraugot niku StarChaser iepostojam kada topikaa es zinu 100%, ka tas buus uzbrauciens un kaut kas ljoti stulbs un debiils ! :lalala:

Vakar, kaa jau kuro 6dienu pec kartas, atkal speleju pokeru LIVE !

Kaut kas slimiigs notiekas! Turniiraa ko rikojam uz 10 - 20 cilvekiem vienmer panjemu pirmo trijnieku, pareizak divnieku, bet kad jaspele CASH, ir pilniga pakaljaa... Pilniigi besii :(

Un jaa... alko brivdienas vairs nelitoju :D

Link to comment
Share on other sites

:) sava doma ir starcheiserim :) Nezinu cik kruti ir rakstit katru dienu spama , ka tu kod , tas neizrada baigas prata spejas :)

Ok, nekas nav preti pret iebildumiem par Good textiem, pasham ari citreiz liekas divaini! Bet runa iet kopumaa par vinja postiem topikos ko vinjsh nav veidojis !

Iisumaa --> Vinjam vnm ir taisniba un vinjsh ir pasaules naba !

Link to comment
Share on other sites

Vai viņš kaut vienā savā postā ir minējis cik kruti tas ir, ka viņš ir 'mega kruts kodējs'? Vai tu tiešām domā, ka visi cilvēki šajā forumā raksta te kaut ko tikai tāpēc, lai kaut kādā veidā virtuāli pagarinātu savu krānu citu cilvēku acīs un no tā gūtu kaut kādu devu pašlepnuma? Attopies taču. Nepatīk ko viņš raksta - nelasi un, pats galvenais, NERAKSTI, NAHUJ, te neko. Ja viņa posti te 90% lietotāju [nezinu gan kur tu ņēmi tādus aprēķinus] neinteresē, tad tavējie neinteresē vispār, jo viss ko tu joprojām spēj no sevīm izdabūt ir sūdi, ko kādam mēģināt uzliet uz galvas.

Par weekendu vēlāk.

Link to comment
Share on other sites

:) sava doma ir starcheiserim :) Nezinu cik kruti ir rakstit katru dienu spama , ka tu kod , tas neizrada baigas prata spejas :)

Tev po žiznji kaut kas vnm grauž?Neesi pārāk piespīlētas stringas atkal uzvilcis? Kādā sakarā TU man vispar kaut ko meiģini braukt virsū,un apspriest manu prāta intelektu vai vēl nez ko...Tas ka es raxtu sūdu,apzinos pats,bet kādā sakarā TU man to parmet? TU tak pats drīzāk esi lielāks daunis(tā tak TU mani nosauci) par mani,nejau es biju tāds daunis un visus tos sūdus taisīju! :thumbsup: UN vispār lūdzu neatbildi uz manu postu..Tikpat labi nevajadzēja man nemaz visu šito raxtīt,bet tomēr uzraxtīju...

StarCHasers saprot,ka lai tiktu virsotnē,jācenšas maximāli sevi pasniegt,katru dienu :):khehehe:

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup: UN vispār lūdzu neatbildi uz manu postu..Tikpat labi nevajadzēja man nemaz visu šito raxtīt,bet tomēr uzraxtīju...

StarCHasers saprot,ka lai tiktu virsotnē,jācenšas maximāli sevi pasniegt,katru dienu :):khehehe:

Es tomēr atbildēšu :) Es sataisīju sūdus , kad man bija 16-17 gadi :) , bet tavs intelekts ir tāds pats , kā man pirms gadiem četriem :) . Godīgi sakot tu mani kaitini , tu piemēslo forumu. Lasot forumu es bieži uzduros taviem tekstiem , kuros tu vai nu atkal un atkal pierādi cik atpalicis tu esi , vai arī centies kādu nolikt , kurš varētu būt tikpat gudrs kā tu. Ar mīlestību tavs draugs :whistling:

Link to comment
Share on other sites

:) Es sataisīju sūdus , kad man bija 16-17 gadi :) , bet tavs intelekts ir tāds pats , kā man pirms gadiem četriem :) . Godīgi sakot tu mani kaitini , tu piemēslo forumu. Lasot forumu es bieži uzduros taviem tekstiem , kuros tu vai nu atkal un atkal pierādi cik atpalicis tu esi , vai arī centies kādu nolikt , kurš varētu būt tikpat gudrs kā tu. Ar mīlestību tavs draugs :whistling:

Tev šķiet ir reāli sakāpis galvā!Tu tā runā it kā TU būtu mans bērnības draugs,kas mazvai visu par mani zinātu...Lidz tavai cāļu smadzenei,vnk noteikti neaiziet,ka cik cilvēku tik viedokļu...ja daudziem viedokļi sakrīt,tad mums viņi ir pilnīgi pretēji...Kad paugsies,un būsi mātes pienu no lūpām noslaucījis,gan sapratīsi pats...Tu tik gudri te forumā pats brīžiem raxti,ka pašam neaiziet,kads muļķis no malas izskaties...Ja nezinātu,ka tas bija wl#media kas gribēja līdzināties Obamam,būtu pārliecināts bijis,ka tas viennozīmigi esi TU...Tavs intelekts tak ir nepārspējams...Noteikti klasē biji riktīgs zubra/brīnumbērns,ja jau mūsu intelekti tik krasi pa 8ņiem gadiem atšķiras...Nu jā man jau tak nebija šķiet laika apgūt izglītību skolā,jo bija jadzer...dooooh...bet ar to visu nez kādā veidā nekur nēēsmu izkritis/iekritis un atzīmes cik zinu lika par prāta spējam/zināšanam un vidējais 7 škiet nemaz laikam nav tik slikti,bet nu ja skatās ka TU esi tāds īpaši apdāvināts un tu noteikti esi perfekcionists,jeb arī vnk cirvis,kas negrib to atzīt un pieņemt,tad ko padarīs ar Tevi :) Es nekad sevi nēēsmu par pasaules nabu uzskatījis :) Vopšem,beidzot sāk iziet cuka un sāku justies pēc cilvēka! :unsure: Tev mana pēdēja frāze atkal noteikti neinteresēja un kaut ko atkal man uzd1rsīsi :) Bet es tavā vietā vnk ignorētu mani,tak tas nevar būt pārāk grūti/sarežģīti :) Jeb tomēr? :) Sjo zb man šito bullšitu raxtīt...

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Kurā vietā tu izrāvi, ka es tevi nosaucu pa dauni? :D Tev toč jābiedz dzert (nezinu, vai tik tiešām esi tāds kodējs, vai tikai visiem dirs) un tomēr, nezinu, sāc darīt kko citu, ja tev smadzenēm skābeklis netiek klāt, izej moš laukā? Tak ārā ir svaigs gaiss, etc. labumi, kas tomēr tavām smadzenēm noderētu ;)

eziic, vari iet nahuj ;)

Edited by StarChaser
Link to comment
Share on other sites

:) Es nekad sevi nēēsmu par pasaules nabu uzskatījis :) Vopšem,beidzot sāk iziet cuka un sāku justies pēc cilvēka! :unsure: Tev mana pēdēja frāze atkal noteikti neinteresēja un kaut ko atkal man uzd1rsīsi :) Bet es tavā vietā vnk ignorētu mani,tak tas nevar būt pārāk grūti/sarežģīti :) Jeb tomēr? :) Sjo zb man šito bullšitu raxtīt...

Prieks dzirdēt , ka skolā tev ir bijis 7 :) Man skolā atzīmes svārstījās no 4-10 , bet atzīmes nav noteicošais faktors , cik labi tu izprotu vielu , visa atzīmju sistēmu var teikt balstās uz to cik daudz tev patīk mājās rakstīt liekus sūdus , jo gandrīz pusi no atzīmes sastāda mājasdarbi un vēl visādi nevajadzīgi sūdi :) Tavu zināšanu līmeni parāda centralizētie eksāmeni , kuri btw ir nežēlīgi elementāri , jo valstī ir pilns ar cilvēkiem , kuri saprot vielu tik pat daudz kā baloži. Kā var mūsu intelekti var atšķirties par 8toņiem gadiem, ja man ir 21 un tev ir 24 , ja protams es nemaldos :) labākajā gadījuma tur sanāk gandrīz 4 :) pieļaujot to , ka tu esi janvāri dzimis. Es tev vienkārši dodu iemeslu nerakstīt forumā , katru reizi kad tu dzer aliņu vai dzer ko stiprāku :) nevienam tas nerausta , es saprastu tevi , ja tu forumā būtu ierakstījis kādas max 4 reizes par šo tavu nodarbi ari alkoholu , bet cik es skatos no malas :) tev patīk to darīt katrā 10 taja postā , kad tu posto :)

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...