Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

lol, paldies samurajam pats zin par ko. Ev nu čaļi (un viena meitene :khehehe: ), pērkat to dāvanu karti, tos 20ls baigi vajag.

btw, pie dāvanu kartes, nāk dāvanu kastīte, kopā ar dāvanu maisiņu, neaizmirstīsim par dāvanu bučiņu no manas 18gadīgās pusplikas māsas, nu ko sakat? :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

cash^, viņai gandrīz 18gadi + gandrīz pusplika :muahaha: bilde attačmentā.

btw, fonā stāv cash's :khehehe:

38dbdf31b830b1f9831fdc2f7ac82893.jpg

Dalabi cash^, biškin pajokoju, nēesi tik ļauns, vienkārši jāpardod vai jāmirst. Negribu vēl mirt.

mind, varu iemest numuriņu :khehehe:

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Bļa kā es gribētu redzēt vecāku atieksmi, kad viņi ieraudzītu, ka tu te savu mazo māšeli izmanto plus bildes met. :muahaha:

Nu tad nu brīvlaiks galā, ak nē!

Atkal katru rītu agri jāceļās un agri jaiet gulēt. Jāpierod un viss ok būs.

Ārā ar forš laiciņš, jūtu ka rīt pieturā forši pasalšu. Man te autobuss vairs neiet un mikriņs, rīgas satiksme atteicās. Labi ka jauns būs kautkāds buss, bet nu redzēs kādas cenas un cik ilgā laikā līdz rīgai varēs tikt.

Forši ka nebija rakstīts kurās pieturās pietur, būs pa rīgu jāblandās un jāmeklē kur nu tam bussam galapunkts :slap: ehh. Jāiet mazgāties un gulēt. baj baj.

Link to comment
Share on other sites

dyv : Tas video ir vecs kā zeme. Ir arī tulkotā versija un intervija ar viņu - kā viņa karjera beidzās pēc šī atgadījuma. Pameklē! ;)

ezi : Lopiņš tāds. ja labi grib, tad katru dienu var kaut ko atrast atzīmējamu un tas galīgi neder. "Šorīt no rīta piecēlos, esmu dzīvs. Tas noteikti ir jāatzīmē!". Ja pieturēsies pie tādas taktikas, Tu ātri vien nodzersies un nepamanīsi, kā atnācis jau 2020. gads :D

Link to comment
Share on other sites

Tas video ir iestudēts.

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Jūtos pamatīgi piečakarēts. Gign HLTV reāli ēd sūdus, jo prot sačakarēt demo ierakstā tieši tos gabalus, kurus man ievajadzējās. :( To jau nekādā veidā nevar izlabot, tb salabot tos demo, kuri man mētājas mapē un ir sačakarēti?

Link to comment
Share on other sites

Iestrēgu pie jaunākā Guns N' Roses abuma Chinese Democracy un nevaru aiziet gulēt, kamēr nenoklausīšos. Mlje, tas būs ilgi.. Šodien noskatījos pasmagu, bet labu filmu par WWII ar Danielu Kreigu - Defiance. Balstīta uz +/- patiesiem notikumiem par Bieļsku(?) partizāniem t.i. ebrejiem, kas divus gadus nodzīvoja mežā slēpjoties no nacistiem. Karoč filma laba un skatīšanās vērta. Fuk, tikko nokačājās vēlviena filma - Fix. Miegs nenāk, it kā varētu noskatīties, bet rīt agri jāceļas. Arghh..

Man vajag ārējo cieto, min gigabaiti 500. Ar pašreizējo 160GB HDD sāk palikt reāli par īsu. Pārāk daudz mūzikas un filmu man ir sazagts :whistling: Tuvākajā laikā vēl ir gaidāmas vairākas diskogrāfijas, live koncertu ieraksti un tad pavisam švaki būs. Vispār baigi garš man (hehe) tas "must download" saraksts ir. Jāsāk apsvērt doma par labāka neta pieslēgšanu, jo ar tagadējo ISP ir tīrās mocības. Brīžiem down 3 MB/s, brīžiem 60 kb/s. Tāds besis.. Vismaz cena patīkama - 7.5 Ls/mēn. Viss, pietiks spamot! Jāiet bik Fix paskatīties un tad gulēt.

P.S. Guns N' Roses - Sorry ftw

P.P.S. MAN DOWN, MAN DOWN! NEED BACKUP!!1 Sapinos austiņu vadā. Diezgan nopietni. Bļe.

P.P.P.S. Noskatījos filmu līdz galam. No sākuma šķita, ka tā ir īsta dokumentāla filma un domāju, ka neko tik fucking labu vēl nebiju redzējis, bet kā izrādās, tad filma nav balstīta uz patiesiem notikumiem. Anyway arī šo filmu iesaku noskatīties.

Link to comment
Share on other sites

:)

Esmu priecīgs, ka šodien, tb, vakar, man bija brīvdiena un uz lekcijām nebija jābūt, jo ņemot vērā, ka no sava dzīvojamā stūra līdz stūrim, kur parasti aizbraucu pa maksimums 5 minūtēm, šodien braucu 25, nemaz negribu iedomāties cik ilgu laiku būtu prasījis brauciens līdz skolai. Sniega tiešām netrūkst un lai arī nedaudz par daudz, tomēr tas priecē, uzreiz garastāvoklis kaut kā pozitīvāks paliek. :)

Enīvei, filma. Jā, tieši tas atkal bija galvenais iemesls manam postam. Tā kā Šaris pagājušo reizi nozīmējās ar tīri labām filmu meklēšanas spējām, es, ripojot mājās, atcerējos vēl vienu oldskūl gabalu, kuru gribētu redzēt. No sižeta neko daudz neatceros, zinu, ka pamatdoma filmai bija tāda, ka viens tīneidžers tur mājās radio ar balss pārveidotāju & stuff un pa vakariem laižas dzīvajā ēterā. Nezinu kas un kā un kāpēc vispār tas tur tā notika, bet atceros, ka viņu meklēja draugi policisti par tāda veida izdarībām un pēdējo pārraidi viņš uzblieza ar čomiem braucot mašīnā [?]. Nu vismaz kaut kas tāds man atnāca atmiņā no foršās bērnības un ja nu kādam [lasīt - Šarim :D ] ir nojausma par ko es īsti runāju, būšu priecīgs uzklausīt. Lai labi guļas. :thumbsup:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Atkal nejēdzu normālā laikā aiziet gulēt.. Vismaz šoreiz ir labs iemesls - šņabis! :D Rimi nespēju paiet garām "Mirnaja" (baigā ņamma). Vismaz šitam tik briesmīgi nesit cauri defaulto spirta smaku. Filtrēts caur pienu, YO.

Ja paveiksies, tad nākammēnes dabūšu pastāvīgu darbu ar normālu atalgojumu, ko jau sen biju meklējis. Tagad ņifiga atrast nevar, redz, krīze mums esot..

eziic, es zinu, ka esmu redzējis to filmu, un man viņa tīri labi patika, bet i have no fucking idea kā sauc.. :slap:

P.S. Austiņu vads arī šodien man pastiprināti uzmācās. Vajadzētu kaut ko sadomāt, jo nožņaugties viņā nebūtu diez ko cool.

P.P.S. Šīvakara hīts:

(I Am Never Going To Dance Again).

I feel so unsure as I take your hand an lead you to the dance floor.

As the music dies something in your eyes,

Calls to mind a silver screen and you're its sad goodbye.

I'm never gonna dance again,

Guilty feet have got no rhythm.

P.P.P.S. Mans domugrauds:

[3:03:03] Agnis saka: es nedzeru

[3:03:06] Agnis saka: es norūdu aknas

Loģikas trūkumu lūdzu neievērot!

Link to comment
Share on other sites

:DD Naijsiigi teikts :thumbsup::10cm: Shodien iedzeram darbaa Nemirofu par Gatiem :) Shadi turpinoties kljushu atkal par alkashu,jo vakar arii nemanot sanaca aizliet Jumtu :) Shodien turpinaas,un ritaa viennozimigi nebeigsies :) Bet zinot ka 6dien tiks svineta mana dzimene,un 7dien vinja tiks pa istam svineta un 1dien man ir brivs un ar senchiem turpinajums sekos,tad pienjemu ,ka shiis dienas varetu buut smagas :) Vardu sakot,alkaholisms atkal njeemis virsroku paar mani :D Eziiic! Ibio kaut kad aizvakar zhel ka tevis nebija serverii,kad suucu alinjus un dziedaju :) Domajams,ka iebridishu shovakar CS pasaulē ap 21:00 vai kaut kad tad :DD

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...