Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Ārgh! Nenormāli vjag vienu filmu - Se7en!

outlawā izveidoju req, ja kāds ir reģistrējies, tad lūdzu balsojiet. Būtu ideāli, ja būtu kāds uploaders fano vai outlaw un ieliktu to filmu :)

Bet nu pa tēmu, mazliet iemetis esmu, kā parasti, daudz nedzeru, bet bieži :)

No draudzenes ar esmu pamanījies izšķirties, ko tik nenodara attālums :)

Pēdējā laikā sanāk diezgan bieži zaļumus uzsist, ko tik nenodara augstskola :)

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

bah, kamēr ar angīnu mocījos nedēļu, esmu nometis pīpēšanu pagaidām... Jau 3 diena bez cigaretes :) Kaut pīpēšanas stāžs ir 3 ar pus gadus. Cerams ka nometīšu pa visam, jo draudzenei jau sen apnicis ka pīpēju :/ Vēl rīt jāpārvar grūtības skolā, jo man klasē 75% pīpē :/

Link to comment
Share on other sites

Viena lieta ko gribeju piemineet bet nezinaju kur rakstiit ...

Viena lieta ar ko es cinishos kameer speleshu, kad peec iespejas vairaak paliks kartes kam ir jabuut, nevis peec katras kartes vai katras kartes sakumaa tiek mests vote uz kaut kaadu default karti :blelohs:

Ienaku paspelet un tikliidz kaa normala karte nakama, ta vote, pofig katru reizi, kad kaut ko taadu redzeeshu nevietaa likshu xm uz to karti kam jabuut, kaut kaadai kartibaai jabuut :meele:

p.s. Tiko Italy_gign tika novotots uz nuke, mle ...

Link to comment
Share on other sites

Lai gan man ne visai patīk amerikāņu stand up comedians, šodien noskatījos 1.5 h garo Chris Rock uzstāšanos (http://outlaw.lv/details.php?id=39336). Daži joki tur norāva jumtu. Vislabāk atmiņā palika "Pussies are like VISA - accepted everywhere" un "I have no money. Do you take pussy?" :)

Rīt atkal sākas fucking nedēļa. Neatteiktos vēl no pāris brīvdienām. Kaut gan kurš atteiktos.. Man pirmās trīs dienas ir vispretīgākās lekcijas, tāpēc pirmdienas liekas īpaši pretīgas. Šo 5dien atkal nebūs lekcijas & man beidzot ir nauda, tā ka vajadzēs kaut ko saštukot. Mājās sēdēt vairs nedrīkst. Tas ir kaitīgi!

Link to comment
Share on other sites

Gandriis protokolu dabuju par pipeshanu. Skola jauna policiste ( jauninja ) tjip uz parbaudes laiku. Visiem piekasas noslpjavas viens chalis 20Ls sodu uzlika. Man pienak prasa cik gadi? es tads 18... vinja tada ir kads dokuments? es amm nee nav :D prasa kursh gads 89. :DD ta tada nu jaa labi. :DD Ta noveicas :)

Link to comment
Share on other sites

Čota kluss GIGN'ā šovakar.. Anyway šodien LU aizgāju un parakstīju ELM's līgumu, lai legāli varētu lejupielādēt un jūzot M$ programmatūru (vienīgi Office tur nav). Drīz advancēšos (?) no XP uz Vistu. Beidzot nopirku arī austiņas telefonam, lai sabiedriskajā nav jāmirst aiz garlaicības. Jau 2 nedēļas neesmu lietojis alkoholu un jāsaka, ka jūtos baigi forši. Apnicis jau pālis. Vienalga izdari vai neizdari kaut kādus sūdus, vienmēr nākamajā rītā man ir morālās pohas. Tik pretīga sajūta :fsckinsad: Nais, tikko nokačājās kārtējais Stratovarius albums. Būs jānomaina jau visu vakaru skanošais Queen.

edit: labais cilvēk, es serverī jau labu laiciņu neesmu bijis. par forumu runāju :)

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Ups tieshi shovakar runaaju ar viniem, un vini teica, kad cenas loti demokratiskas, pa 50ls varetu meginat to vietu nopuleet :) Vajadzetu jau uz vietas to aparatu redzeet, bet taa ir tada aptuvenaa cena, 100ls 4ista ir daudz pa daudz. Tu doma visu mashinu puleet vai tikai to vietu ? ;)

Link to comment
Share on other sites

kurš tad tikai vienu vietu pullē? :)?

Šodien kaut kāda gara diena, aiz garlaicības photoshopā ākstos, esmu uztaisijis jau entos signus, kuru esmu jau paspējis izdzēst, palikuši ir tikai ar Tarju mmm, laikam atkal būšu sapisies ar viņu? :lol: Viens manā signā otrus pie attačmenta ... re, tomēr ir velviens ar ķipa spoku...nekas īpašs nav, tapēc nav par ko priecāties..... Rīt it kā ir doma aiziet uz mežparku pafočēt rudeni, kaut gan vaidzētu aizbraukt līdz Siguldai/Turaidai

post-210-1223334750_thumb.png

post-210-1223334786_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jā, man ar teica, ka rudens ir skaists... Baidos ka neesmu nokavējis, jo arī man pastāv doma aizbraukt ar draudzeni līdz Siguldai pastaigāties divatā pa turieni...

Starp citu, patīk tavs otrais veidotais signature.

Ps. atmest ar katru dienu ir grūtāk. Ja vakar pīpēju 3 cigaretes pa dienu, tad šodien 2. (nekad nedomāju ka atmest ir grūti, jā jā, var arī tā čiks un nomest, bet es tā nevaru + cik forši ir baudīt tās divas cigaretes :D )

Link to comment
Share on other sites

:) Vajadzetu jau uz vietas to aparatu redzeet, bet taa ir tada aptuvenaa cena, 100ls 4ista ir daudz pa daudz. Tu doma visu mashinu puleet vai tikai to vietu ? ;)

bencik vinji mashinas ari kraso? cik maksa parkrasot visu mashinu?! ja tjip aizved jau ar visiem logiem aizlimetiem un jau gatavu krasoshanai?!

Link to comment
Share on other sites

tieši šo pašu gribētu zināt, ir draugs kuram ir e30 izjauktā stāvoklī.. vaig nokrāsot pilnībā visu, motortelpu,salona grīdu, bagāžnieku utt.. viss noslīpēts jau gatavs krāsošanai.. CENA?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...