Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Bļe ;D šodien tādi sūdi skolā mūsu klasei TIEŠĀ nozīmē sūdi, kar4 stundas laikā divi čaļi nopirka snikerus un aizgāja uz skolas toleti un ar izskusušo snikeru visus podus ''apzīmēja'' pizdec es iegāju pastīties ES NEMŪŽAM NETEIKTU KA TAS IR SNIKERS IZKATĪJĀS KA 100% sūds un tad kameras visu nofilmēja ka viņi gāja uz toleti un iegāja apkopēja šausmās nokrita un pussdienu ar tiem diviem direktore runāja droši vien ka izslēgs no skolas direktore aizvien domā ka tie ir sūdi nevis snikers ;D

Link to comment
Share on other sites

Iemetu aci serveru reklāmu topicā un nonācu pie secinājuma-vajadzētu pārsaukt topicu par noreklamē savu veco, smirdīgo serveri šeit, ļoti daudzi reklamē vienu un to pašu serveri neskaitāmas reizes :axe: . jaaiziet līdz virtuvei un jāapskatās kas labs ledusskapī :)

Link to comment
Share on other sites

Paskatiishos ar draudzeni kaadu filmu, tad iesim guleet... Riit braukshu maajaas 9jaaapciemo senči)! Gan jau satiksosh ar vecajiem nedaudz piemirstajiem draugiem un buss kkas jaasastuko... sestdein protams basis jaaskataas.. o_0 buus pasham jaaiziet us sporta zaali pabumbot... laba doma... varbuut 5dien laukos buus disene, aizieshu paskatiishos kaa siikie tusee.. mums jau tur taadas disenes... :D vieni siikie staigaa (14-17 gadiigie), a vecaaki kozh pie kluba nemaz neiet iekshaa... ai ko ta veel.. aizraavos... JAASLEEDZ FILMAA... ;)

Link to comment
Share on other sites

labriit :) Esmu darbelii un dzeru tejinju!Laiks arii pec dirsas laukaa! ceru shodien bus alga,tad vareshu atkal kost :D Bet ritaa doma aiziet ietuseet uz kadu klubu jo neesmu bijis jau tuseet uj uj uj ku ilgi :) eee kad rigaa ir tie DISCO nakts vai kas tamlidzigs forshs tusinsh? :)

Link to comment
Share on other sites

Biju panjeemis paars alinjus un noskatiijos basi (Barons - Saulai)... Garlaiciiga speele... nebij shaubu par uzvaru jau kopsh 1/4 vidum... Veel paspeeju netaa pasekot Ventspils speelai ar Kalev... Tur gan bija saspringta speelee, bet galu galaa uzvareeja Ventspils.. Priecee ka galvenaas lomas nospeeleejaa pashmaaju puikas (Zakis, Strelnieks, Jurevicus)... Ko tagad dariit??? hvz... :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...