Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Deadalive taa informacija pashreiz ir neoficiala un tur varu kljudities! bet nu tas ka bus vairak nekaa pagajusho gad 65k,tas ir vairak nekaa skaidrs!Deadalive teritoriju arii domaa krietni paplashinaat!Taa kaa nje si kompot :) Tiko no darba parbraucu majas!jaizdzer alinsh janomazgajas kads kinciitis janoskataas un schlaffen laikam jaiet :) aij CS jaiet arii nedaudz uzgriezt ;)

Link to comment
Share on other sites

Reāli viss tas pats, kas katru gadu. Tikai šogad būs kaut kāds dārzeņu orķestris no Austrijas. Jā, dārzeņu. Tas varētu būt apskatīšanas vērts. Un ja kāds tiešām brauc, silti iesaku braukt uz Sestdienu.

Link to comment
Share on other sites

Shodien izdomajam ka vajadzetu aizplest lidz Lielupei nopeldeties tur pie baltajam kapam. Nu tad ari braucam tikko no majas izeju ooo lietutinsh labi braucu un nezeligi sak gazt viss cauri jau slapsh. Satiekamies un nolemam tomer ka jabrauc. Aizbraucu lidz majam pakjeru sausas bikses un ta nu minamies lidz Babitei satikam vel vienu chaliiti un maucam. Pa celjam vel cauri mezam ar ixiem izgazam vnk tads nogurums. Tagad viss saap :D Aizbraucam lidz upei normali nopeldejamies udens ari samera silts saka saulite spidet forshi :))

Tad aizbraucam lidz Babiites sk8 parkam tads mazinsh jau ir 3 konstrukcijas tikai bik pavizinajamies un maucam uz majam. Tagad tads patikams nogurums taka uz miegu velk bet neieshu vel gulet... jaiet vel nedaudz pabraukat jo tapat nav ko dariit vakara janoskatas kadu filmu vel. Ahhh samera izdevusies diena. Vismaz var nodziit to alus vedaru kas uzaudzis pa vasaru :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...