Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Shodien kadus 5CV aizsutiju tepat Liepaja :) Gan jau ka kads pazvanis :) Lai gana uzzinaju ka shondelj izmaksaas algas,un bus par ko kartigu kodienu uztaisit :) Aij tiko labi paeedu un zajebala pedejas dienas pa majam vien tusejos!GUlju,paeedu,un PC!

Link to comment
Share on other sites

Karoče mosk kads zin, nu par tam tiesibam pagajuso reizi brauksana blegj izkritu(augstak jau rakstiju ka :) ) Nu kr4 tas figuras es izbraucu, un cik es atceros sis beigas teica ka vairs nebus vinas man jabrauc(varbut ka parklausijos) Nu mosk tiesam vinas nav jabrauc ko? It ka rita atkal eksis, bet tas figuras mani visvairak biede, nihuja iepriekseja reize taja kjip iesildisanas brauciena neiebraucu(un skatijos tur pec tiem stabinjiem taja stikla utt, bet biju aizmirsis kura vieta ble atiecigai masinai lai skatos (sānu boksa tiesi, parejas jau hujnja)) ar otro piegajienu uz izjutu iebraucu.. Bratena sieva it ka teica, ka sij bija ari 2 reizi jabrauc tas figuras.. Ble ja es tagad uzinatu riktigi ka nav tad uzreiz klutu labak :)

Link to comment
Share on other sites

Uzminiet ko es šodien darīju!? Pareizi! Strādāju <_< Ehh, rīt pēdējā darba diena. Rīt jāiet pakaļ foršajam BiFri telefona nummuram, ko šodien rezervēju - 22 1337 20 :10cm: Pēc tam pārmetīšu uz LMT un pusgadu būs man na haļavu 30 min + 5 Ls sarunām katru mēnesi 4 free. Konkurence rullē. Ja būs labs laiciņš, pa brīvdienām varētu aizšaut uz vasarnīcu - pacepties pludmalē, parīt zemenes un pabraukāties ar riteni.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Stāvu Barona Centra pieturā, gaidu sesto tramvaju, beidzas dziesma Adema - Tornado ( forša dziesma, kaut kāds roks laikam. :) ), dzirdu kaut kas skan.. Izņemu austiņu un protams, dzirdu debīlu bļaustīšanos. Pagriežos - pāri ielai tie pidari rozā tērpos, kaut kādām čībām kājās, grabuļiem kaklos, visādām bungām un sitamajiem rokās un dzied un dejo kā slimi. Rīdzinieki drošvien zinās. Tā besī viņi, katru otro dienu pa Čaka ielu man gar logu maršē, izbesijis. Kas viņi skaitās? Kaut kādi ticīgie jau drošvien ir, bet ko tieši tad pielūdz?

Enivej, pienāk tramvajs, iekāpju, nopērku biļeti ( jā, lol, kurš gan pērk biļetes tramvajos tagad, ne? psc. ), paceļu acis un ieraugu piecus vai sešus ( nezinu vai tur viens skaitijās viņu BARĀ :lol: ) urļikus/skinus. labi, tie nebija skini, tie bija urļiki, tikai ar plikām pļeskām ( 4i no viņiem ). Braucu, braucu un brīvības ielas.. ā, jā, braucu uz t.c. Alfa pārdod vienam čalim no gign komūna austiņas. Karoče Brīvības ielas pieturā iekāpj divas večiņas un man par milzīgu pārsteigumi trīs no čaļiem pieceļas un dod vietu šīm ( protams, ka patīkams pārsteigums ). :)

Kaut kur 45. vidusskolas pieturas apgabalā vienam no šiem zvana telefons, paceļ, un runā diezgan mežģītā mēlē latviski. :) Cik sapratu, tad ar priekšnieku darba or smth.

Reāli ar šito gribēju pateikt, ka zajebaļi dirst krieviem virsū vnk tāpat defoltā. Pēc skata viņi izskatijās čista reālākie dauņi, bet patiesībā ( cik es spriedu pēc tām 20 minūtēm, protams ) normāli, pieklājīgi cilvēki, rispakts, ka mēģina runāt latviski un nahuj dedzināt tos, kuri, kad ienāk kāds šeit forumā un uzraksta kaut ko nepārāk labā latviešu valodā, sāk dirst virsū. ( es protams nerunāju par tādiem kā KlumpaHLTV, bet nu jūs sapratāt. )

Letiņi procentuāli, man šķiet, kaudzi ar valstīm pārspēj idiotu daudzumā. Ir ok nodirst tādus kā tos, kas, piemēram, overmind tur piepisās, bet defoltā prikola čista nav.

next day.

jajajaja mens..

..

čau. :)

EDIT : Sorry, nevarēju nepadalīties ar šo smukulīti. Mazliet elpa aizrāvās ieraugot.. :superlol:

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt, tie ir hinduisti (tautā pazīstami kā krišnaīti). Otrkārt, pats tu esi pidars. Mūsu pašu "pagānisms" nav nekas cits kā nomaļus attīstījies proto-Hinduisms, tā kā ir tikai apsveicami, ka ir cilvēki, kas mēģina atgūt un atjaunot kristiešu atņemto baltu dzīvesziņu.

Par nacionālo jautājumu vispār šeit nav vērts runāt. Vienam māte, vienam meita. Vienam dēls.

Link to comment
Share on other sites

Ok, tas ir labi, ka cilvēki mēģina atgūt ( domāts apgūt? ) un atjaunot kristiešu atņemto baltu dzīvesziņu. IMHO mums visiem vajadzētu pievienoties viņiem. Tikai pēc kā tad izskatītos mūsu sabiedrība?

Vieni dauza galvu baznīcā.

Otri dedz simtiem smirdošu kociņu sev istabā, piekar Ganiša, Buddas un kā tik vēl nē glezniņas virs durvīm.

Trešie, kuriem nav māju un kurus baznīcā vnk brutāli neielaiž, iet pa ielu bļaustoties un dejojot kā pilnīgi slimi būdami.

Link to comment
Share on other sites

...

...

...

On a flipside, varbūt nemaz jau tik slikti arī nav. Esmu dzirdējis, ka daudzi krišnas ir bijušie cietumnieki, manuprāt, labāk, lai šiet staigā pa ielām dziedādami, nekā darot darbus par kuriem nokļuva aiz restēm.

Lai jau cilvēki tic kam tic, man, personīgi, tik nepatīk ja ar to man mācas virsū. Un tā dejošana / dziedāšana man likās tomēr mazliet par daudz.

Katrā ziņā, tikko atbraucu no zobārsta ( celties 7.20 no rīta nav forši :fsckinsad: ), pašam par pārsteigumu ar visiem zobiem, kur tiem būtu jāatrodas. ( ar to es domāju, ka man viņu neizrāva, nevis, ka nesatiku Sharingan, kurš man drošvien pāris spraugas zobojumā uztaisītu. :muahaha: ) Slinkums tagad stāstīt, kas tur par hujņām, tāpat tikai spite saprastu, bet kr4 bija galīgā dirsā vienam zobam.

čau. :)

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

beidzot es tiku tam grass gap'am pāri. :) tāds gandarījums, bet tā nosvīdu. Jāpasūta ātri kāds fisheye's un nākamo nedēl jāmeģina paņemt vienu ledžu ar fs noseslide - cerams, ka kāju nesalauzīšu. :)

Link to comment
Share on other sites

uhhh juus tur kko blaujat ka jums tur karsti ??? :D

tgd seezhi pie diviem ventilaatooriem griekijaa un jaa man ir yagad labi ... pa nakti temperatuura nokriitas tik liidz nieka 25iem graadiem pa dienu sakarst liidz 38 un tas tik ir laicinsh mmm :)

paaris stundas pludmalee un esi jau viss sarkans nice :)

Link to comment
Share on other sites

bļļļīīīn, cik tikko forši uzskrējos ar kādu sīko japāņu turbiķi pa kalnciema ielu. tagad visa tukša un ideāli braukt. adrenalīna vanna. labajā joslā aiz kalnciema tilta tāda autobusu izdangāta grope. tajā līdz pat arkām ieliku. tas negatīvi. paldies čaļiem, kas mēģināja turēt man līdzi. :)

četru riņķu spēks ftw

Link to comment
Share on other sites

Neesmu teicis vai licis noprast, ka visiem krišnaītiem rūp baltu senticības atjaunošana, tāpat kā neesmu ieteicis visiem iestāties vaišnavu draudzēs. Lielākajai daļai cilvēku ir tieksme pēc garīguma vai reliģijas un, ņemot vērā vēsturiskos notikumus, ir tikai likumsakarīgi, ka pastāv ievērojams skaits cilvēku, kas meklē alternatīvu Ābramiskajām reliģijām. Neredzu neko ļaunu vai traucējošu tajā, ka kādas (it sevišķi mums radniecīgas) reliģiskas kustības pārstāvji rituālu izpildes laikā skaita mantras vai dzied un dejo.

Vienā ziņojumā tu solies "nahuj nodedzināt" latviešus, kas nodirš krievus, bet pēc mirkļa pats kādas ticības piekritējus sauc par slimiem, bezpajumtniekiem, pidariem un cietumniekiem. Vēlējos vien parādīt, ka tu pats pilnīgi neatšķiries no tevis iepriekš aprakstītajiem latviešiem.

Edited by vbyuer
Link to comment
Share on other sites

Vot vot, piekrītu ne uz 100% bet uz 98%...

Ir citreiz tādi dauņi, kas mētājas pa ielām un katru ieraudzīto latvieti saukā par gansu...Ticiet man tādus dauņus paši normāli krievi ciena ne vairāk par sūdu...

Pārsteidz arī to atsevišķo eksemplāru bezkaunība, viņi ierodas svešā valstī, laupa, dzerstās, un tās valsts officiālos pilsoņus apvaino tākā KINGi kautkādi, tas gan citreiz besī...

Es pats esmu daļēji latvietis, lietuvietis, krievs un ukrainis, ideāli runāju abās valodās, ukraiņu klibo :D (btw, ļoti līdzīga krievu)..man pofig ja man kāds uzdirš uz ielas, nosauc tur kādā nācijas apvainojošā vārdā kā gans, lai kāds bars to darītu man pofig diršu virsū,'pofig ja atraušos, tie urļiki pēctam paši ne mazāk dabūs :D

Link to comment
Share on other sites

Jā, es jau uzreiz pēc posta ielikšanas saskatīju tādas foršas pretrunas manā nostājā, taču..

Abi no šiem gadijumiem ir tiesājami vienādi. Kamēr viņu ticība vai, tajā gadijumā, krievu uzvešanās netraucē citus, šoreiz mani, tikmēr es to uzskatu par pilnīgi pieņemamu un normālu. Ja kāds tādam cilvēkam sienas klāt, kas ir reāli neparko, viņam ir problēmas ar uzskatiem un, pieņemsim, ka tādus vajag dedzināt.

Taču, līdzko viņi ar savu dzīvesstilu man traucē, ietekmē manu ikdienu, man tas nepatīk un izrādu savu sašutumu.

my 2 cents.

EDIT : Posts tika rakstīts kā atbilde uz vbyuer pēdējo postu. b1ker šas sākšu lasīt.

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Ne visi vaišnavi iet ielu gājienos. Ne visi krievi aplaupa jauniešus. Tu apdirs visus vaišnavus. Tevis nīstie latvieši apdirš visus krievus. Neredzu nekādu atšķirību.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...