Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

mm shodien lieciibu diena! smile.gif tas iepriecina! tikai bljin atkal aizguleejos =/ jaacer, ka kaads atnesiis lieciibu un tad buus ok! smile.gif juutos neizguleejies, bet domaaaju, ka jaaiet sagatavot brokastis, lai vismaz kaut cik pamostos! pa dienu droshvien seedeeshu maajaas... smile.gif cerams, ka saaks liit, lai nav zaale jaaplauj!

Link to comment
Share on other sites

Nu kas tas pa laiku ārā? Nevar normāli pat uz jūru aizbraukt. Principā šodien skolā "sporta diena", lol, 40 minūtes gara biggrin.gif 8:30 bija jābūt stadionā, bet nu labi izgulēties man ir svarīgāk, nekā celties pusseptiņos no rīta, lai paspētu aizbraukt, noskriet tur kaut kādus 300m un braukt mājās.

Anyway, rīt liecības, laikam būs labākā liecība kopš kādas 7. klases smile.gif Nu es vismaz tā ceru.

Labi, jābeidz rakstīt, pelmeņi pārvārīsies smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Piekāp pie manis pidiņ ! Ko tu tajā Zūū darīsi, rofl .. ;o ?

tavu postu izlasiju tikai tagad smile.gif

uz zoo es gribēju aizbraukt, jo sen neesmu tur bijis, un šoreiz ar netikām, sakarā ar superīgo laiku, nācās plazā skatīties filmu, pēc kinīša gan vēl devāmies uz mežaparku, bet zū bija jau ciet.. :shnjuk shnjuk:

Link to comment
Share on other sites

Tiko atbraucu no Igaunijas :) Shoreiz trapijaas normalaa grupinja, izvadajau vinus visu paradiiju, tachu atpakal celaa autobusss nojuka, taa nu sanacaa ar Igaunju policiju pabraukaties un vietejo Belarusu. Atrados kaut kadaa mazaa ciemataa, nosaukumu neatceros :D

Esmu majas un laimiigs :)

Link to comment
Share on other sites

savus betway.com pokeraa vinnetos 9.17ls uzliku uz spanijas uzvaru 6dienas futenee (kaut gan mani ta pierunaja, es labat butu licis ka bus 3:3 kam veiksmes gadijuma koeficients butu 101 :) ) bet nu ta "veiksmes" gadijuma man spid 11.92Ls, taa luuk!

Link to comment
Share on other sites

same

šodien pēc liecībām aizgāju iečillot @ čilli un pēc tam uzšaut pa bumbām biljarda kafē(?) NS Vecrīgā

tā kā nav naudas, tad vakarā nevarēšu iet dzert, lai nosvinētu liecību saņemšanu :(

jutos ļoti sašokēts, kad uzzināju, ka tas pidiņš sieg Heil Ādolf` Zatlers vinnēja

pamazām jāsāk vākt mantas, lai dotos uz vasarnīcu

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

:)

nu cik shdien izskatiijaam visu 2006 eksaamen uzdevumus un risinaajumus tad vieniigaa probleema ir pareizs un PILNS (kas ir arii ljoti liela probleema jo vinji prasa debiili pilnu pierakstu elementaaraam lietaam) pieraksts un ceriiba lai vairaak idiotu shgad raksta to eksi :)

Link to comment
Share on other sites

ak jūs laimīgie, kam skola beigusies. man vēl pēdējā nedēļa ar izlaidumu priekšā. pagaidām jau diezgan labi - latv.val. eksāmenā dabūju 8(kaut arī uz neko vairāk par 6 nebiju cerējis) un angleni arī, šķiet, diezgan sakarīgi uzrakstīju. rīt dabaszinībās ieskaite, kas viennozīmīgi iesūkās. no 12 konsultāciju stundām dabaszinībās es aizgāju uz divām, jo vienkārši no rītiem nāca miegs :)

Link to comment
Share on other sites

:)

dabasziniibas ir fufelis :) nesatraucies par vinjaam un lv val eksii 9 klaseem visiem taa ir es ar 8 noraavu laigan gadaa bija 6 taapat bija arii ang val un matemaatikaa kr4 9 klashu eksha atz = gada atz + 2

Link to comment
Share on other sites

šodien biju Rīgas dzemdību namā. nu tajā, kas ir starp Valdemāra un Miera ielām (laikam). izrādās pastāv iespēja 3 reizes mest šampi pret asfaltu un tas nesaplīsīs (kamēr, vadoties no Mērfija likumiem, alus noteikti). nē man neviens nav piedzimis, tur filmējām Likteņa Līdumniekus (yes i know - lol).

Link to comment
Share on other sites

man beidzot aizgāja Busters, tas jau ir ne vien pousta, bet topika vērts :D laikam format c palīdzēja (formatēju gan citu iemeslu dēļ <_< )

tagad skan k-kāds baigi vecs Shakiras aļbums un domāju, ka nah man aizgāja busters tieši tad, kad tulīt jābrauc uz vasarnīcu :skalda: . 6dien braukšu un tad kādu laiciņu šeit neparādīšos, maybe k-kad caur mini operu ienākšu paskatīšo, kas jauns

well, thats all for now folks.., gN

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...