ecstasy Posted December 23, 2020 Report Share Posted December 23, 2020 joptvaj veči, priecīgus ziemīšus, kādus 15 gadus te nebiju nācis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted December 24, 2020 Report Share Posted December 24, 2020 Galvenais ka atcerējies pēc 15gadiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom. Posted January 15, 2021 Report Share Posted January 15, 2021 Šogad pirmais posts? Nu tad pis jūs zirgs un septiņi tatāri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 Thu tikai nerawdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 daudz spambotu saradušies forumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
muris Posted February 22, 2021 Report Share Posted February 22, 2021 Pietrūkst gūdmena dzērāj-posti Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted February 27, 2021 Report Share Posted February 27, 2021 whats up , varbūt kāds zin dziesmu , kur viģiks bija melnbalts , lidoja ērglis un kaila blonda meicha locījās ( čiči pliki) ? Video bija kāds ielicis no šī foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 2, 2021 Report Share Posted March 2, 2021 Labvakar! Vai te kāds ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 3, 2021 Report Share Posted March 3, 2021 nea, visi sen jau prom. Ienāc discordā pabazarēt! https://discord.gg/2G6UJGnc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conane Posted March 6, 2021 Report Share Posted March 6, 2021 Joprojām neizaugušo cilvēku forums, nekas mentalitātē nav mainījies 15 gadu laikā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 6, 2021 Report Share Posted March 6, 2021 Teica čalis, kuram lielākā daļa no nicka ir "onanē". EJ DROČĪT TĀLĀK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 11, 2021 Report Share Posted March 11, 2021 On 3/6/2021 at 8:33 AM, Conane said: Joprojām neizaugušo cilvēku forums, nekas mentalitātē nav mainījies 15 gadu laikā! Oho, Semorka! Kak dela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conane Posted March 11, 2021 Report Share Posted March 11, 2021 Normaļna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 11, 2021 Report Share Posted March 11, 2021 Ha, redz cik tu ātri man atbildēji, tas nozīmē ka GIGNs aizvien ir tavā prātā Pastāsti kas ir mainījies šo desmit (?) gadu laikā? Pārvarēji neprātīgo kāri uz alkoholu ? devies fiktīvajās laulībās utt? Kautkādu gadu atpakaļ lasīju tos visus topikus un tieši domāj vai semorka vēl maz ir dzīvs, moš jau no geras peredoza ir kapos.. jauki ka esi dzīvs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conane Posted March 11, 2021 Report Share Posted March 11, 2021 (edited) 8 hours ago, attach said: Ha, redz cik tu ātri man atbildēji, tas nozīmē ka GIGNs aizvien ir tavā prātā Pastāsti kas ir mainījies šo desmit (?) gadu laikā? Pārvarēji neprātīgo kāri uz alkoholu ? devies fiktīvajās laulībās utt? Kautkādu gadu atpakaļ lasīju tos visus topikus un tieši domāj vai semorka vēl maz ir dzīvs, moš jau no geras peredoza ir kapos.. jauki ka esi dzīvs He dzīvs kā rugts, tikai cenšos virtuālajā dzīvē nedzīvot. Narkas jau sen nelietoju tikai zāles miegam, savādāk nevar. Kas tik pa 10 gadiem nav noticies ir pictec. CS uzskapāju rus serveros to pašu 1.6 ļoti reti. Gignā iemetu aci netīšām. Lai veicas jums visiem! Never give up. Tie kuri kapāja CS 1.6 jau nav vairs redzami, slikti, ka gign serveris ir miris, visi uz to CS:GO. Edited March 11, 2021 by Conane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conane Posted March 11, 2021 Report Share Posted March 11, 2021 (edited) 10 hours ago, attach said: Ha, redz cik tu ātri man atbildēji, tas nozīmē ka GIGNs aizvien ir tavā prātā Pastāsti kas ir mainījies šo desmit (?) gadu laikā? Pārvarēji neprātīgo kāri uz alkoholu ? devies fiktīvajās laulībās utt? Kautkādu gadu atpakaļ lasīju tos visus topikus un tieši domāj vai semorka vēl maz ir dzīvs, moš jau no geras peredoza ir kapos.. jauki ka esi dzīvs Nu ko kas kas ir mainījies, biju Japānā, tur karoč uzvarēju smagu tiesu, man iegāza narkas somā, 2 gadu laikā cīnījos tur lai uzvarētu. Nopelnīju kompensāciju 47 štukas, jo tiku atzīts par nevainīgu. Tagad strādāju pie grāmatas kur es cenšos izdot. Vot tādas tās lietas. Es Facebookā grupā čatoju par reāliem notikumiem un visu kas notiek apkārt. Te jau es tiku pietiekami nodirsts, tāpēc neko te daudz nerakstīšu. Edited March 11, 2021 by Conane Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 12, 2021 Report Share Posted March 12, 2021 neuztraucies, šeit arī vari rakstīt visu, tāpat te neviens nenāk un nelasa :D skatos ka esi pamatīgi pievilcis arī pareizrakstību, tas ir kruti, grāmatu raksti? Tad jau būs kas līdzīgs Priverta ''Nebaidies ne no kā'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conane Posted March 12, 2021 Report Share Posted March 12, 2021 (edited) Kā sanāk tā uzrakstu 23 minutes ago, attach said: neuztraucies, šeit arī vari rakstīt visu, tāpat te neviens nenāk un nelasa skatos ka esi pamatīgi pievilcis arī pareizrakstību, tas ir kruti, grāmatu raksti? Tad jau būs kas līdzīgs Priverta ''Nebaidies ne no kā'' Jā jau pabeidzu ar žurnālisti kopīgi manuskriptu, iesniedzam gaidām atbildi. A pareizrakstība man pēc noskaņojuma, kā sanāk. Grāmatu tā arī sauks "enfuego" , bet var arī nesanākt atrast sadarbības izdevniecību, jo es nēsmu populārs rakstnieks un tirgus Latvijā ļoti klibo! Es mēnesi 2 reizes ielienu forumos paklabināt klaviatūru, bet tas facebookā čata grupā. Meitai tālmācības, nav vairs tie jaunības gadi un interese dzīvot virtuālajā pasaulē. Edited March 12, 2021 by Conane Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 18, 2021 Report Share Posted March 18, 2021 Kādreiz te bija topiks no T0masa ja nemaldos par tinamo tabaku, bet nu pagājuši 10+ gadi, kāds varbūt tagad var ieteikt +/- sakarīgu tabaku ko var lv iegādāties? pietiks barot cigarešu industriju un pīpēt tos draņķus kur no tabakas labi ja 1% Link to comment Share on other sites More sharing options...
muris Posted June 22, 2021 Report Share Posted June 22, 2021 @macho kautkas GIGNā kādreiz vēl ir gaidāms, vai jāgaida loģisks iznākums - slēgšana, kā tas notika ar KSO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 Ayyyyy!!! Atkal lockdowns, izdomāju te ienākt, bet izskatās, ka te ir ļoti maz aktivitāte.. Yo worm bet respekts tev vēl joprojām uzturot šo saiti dzīvībā. Varētu kādu vakaru visi saskrieties pub uz kādu maču :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaZJOl Posted October 22, 2021 Report Share Posted October 22, 2021 nu ko beernelji grobanie back to kontra shit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 9, 2022 Report Share Posted January 9, 2022 Skumji ka tik loti nosaists forums, kas gadus atpakal bij teiktu ka nr 1..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 16, 2022 Report Share Posted January 16, 2022 Forums reāli ir miris. Tikai boti spamo sadaļās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 Es te biju. 20.02.2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now