Oddish Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 No kurienes šitāds smuks decklists? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 (edited) mans i5 2320 3.00ghz savu laiku ir nokalpojis :/ uz ko upgradod? budzets liidz 300eu rams ddr3 8gb vga Radeon r9 290 4gb 512biti (bez Edited April 30, 2016 by TomassN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 https://hsdecktracker.net/ - ļoti noderīga fīča. Tur ir arī iespēja screenshotu deckam uztaisīt. Pirmo reizī 7. rankā, wohoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 (edited) Gign gudrie, kāds nezin kas par vainu varētu būt, ka HDD šad tad strādā, šad tad nē. Man ir 2x Seagate ST2000DL003 kā otrējie-trešējie diski. Abiem tā pati problēma. Citreiz BIOS atrod, citreiz nē. Šobrīd nevaru dabūt pie dzīvības nevienu no viņiem, neatrod bios ne vienu ne otru, izmēģināju citu sata vadu, nekā. Pieliku pie cita PC - arī nekā. Pastāv nedēļu, pieslēdzu - strādā, neviena bad sector, līdz nākošajam restart - atkal pazūd. Abi diski griežas bez problēmā, nekādi tikšķi. Googli esmu izmeklējies, bet tur nekā nav prātīga priekš tieši šitā modeļa. Pārējie 4 hdd strādā bez nekādām problēmām, tā kā nevar būt mātesplates kontroliera vaina. Edited May 1, 2016 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 BIOSā ar nerāda? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 Gign gudrie, kāds nezin kas par vainu varētu būt, ka HDD šad tad strādā, šad tad nē. Man ir 2x Seagate ST2000DL003 kā otrējie-trešējie diski. Abiem tā pati problēma. Citreiz BIOS atrod, citreiz nē. Šobrīd nevaru dabūt pie dzīvības nevienu no viņiem, neatrod bios ne vienu ne otru, izmēģināju citu sata vadu, nekā. Pieliku pie cita PC - arī nekā. Pastāv nedēļu, pieslēdzu - strādā, neviena bad sector, līdz nākošajam restart - atkal pazūd. Abi diski griežas bez problēmā, nekādi tikšķi. Googli esmu izmeklējies, bet tur nekā nav prātīga priekš tieši šitā modeļa. Pārējie 4 hdd strādā bez nekādām problēmām, tā kā nevar būt mātesplates kontroliera vaina. Jaunākā firmware ir uzmesta? http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/218171en 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 (edited) Paldies par atbildēm, abiem jautājumiem - jā. Vēlviens novērojums - ja kāds no diskiem netiek atpazīts, windows boot aizņem ļoooti ilgu laiku. Edited May 1, 2016 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 nevienam neiesaku iet diagnostiku pie TOYOTA, oficiālajos servis- saķeksē un neko nepārbauda, vēlējos pirkt mašīnu , aizvedu pie viņiem uz pilno diagnostiku- pagāja 2 nedēļas un jau pamanīju pirmās problēmas, neiet kondicionieris, jau dūmo jo filtri jau pakaļa, bet pārbaudē rakstīts ka viss tīrs , super, zvanu uz toyota- atbild " tehnika ir tehnika ko tu gribi" . pēctam savieno ar citu, prasu kā tad jūs tur pārbaudat, ka nekas neiet, saliekat tik ķeksīšus bez pārbaudes- un viņa atzīst- jā, tā tas ir, brauc labo, prasu vai man par viņu slinkumu vēl jāmaksā- bet protams ka jāmaksā, tad kāda jēga ka es samaksāju 50 eiro pa diagnostiku, un viņi tur neko neapskatas- man pēctam jādzen uz citu servisu lai veic velvienu diagnostiku lai tiešām pārbaudīu ka viņi kautko ir izdarījuši? sviests- NEKAD NEBRAUKŠU UZ TOYOTA SERVISIEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 (edited) . Edited May 1, 2016 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 nevienam neiesaku iet diagnostiku pie TOYOTA, oficiālajos servis- saķeksē un neko nepārbauda, vēlējos pirkt mašīnu , aizvedu pie viņiem uz pilno diagnostiku- pagāja 2 nedēļas un jau pamanīju pirmās problēmas, neiet kondicionieris, jau dūmo jo filtri jau pakaļa, bet pārbaudē rakstīts ka viss tīrs , super, zvanu uz toyota- atbild " tehnika ir tehnika ko tu gribi" . pēctam savieno ar citu, prasu kā tad jūs tur pārbaudat, ka nekas neiet, saliekat tik ķeksīšus bez pārbaudes- un viņa atzīst- jā, tā tas ir, brauc labo, prasu vai man par viņu slinkumu vēl jāmaksā- bet protams ka jāmaksā, tad kāda jēga ka es samaksāju 50 eiro pa diagnostiku, un viņi tur neko neapskatas- man pēctam jādzen uz citu servisu lai veic velvienu diagnostiku lai tiešām pārbaudīu ka viņi kautko ir izdarījuši? sviests- NEKAD NEBRAUKŠU UZ TOYOTA SERVISIEM katram nauda kaut ka japelna bet nu tas jau sen zinams ir, ka tikai sakekseet un gatavs... būtu tā pie apskates , nebūtu slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Laikam nebūs gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 lol tā meiča pa kreisi agrāk ar mani vienā skolā gāja, pasaule ir maza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 gandrīz izskatas ka tā meitene savu roku ir iebāzusi čalim pa labi kabatā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 lol tā meiča pa kreisi agrāk ar mani vienā skolā gāja, pasaule ir maza Kapēc viņas roka ir čaļa kabatā?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Trubu pizģī 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=c7nRTF2SowQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 šī nav vieta spēlītēm, ja? šeit mēs runājam par mašīnām un kurš ir/kurš nav bijis džastā OK??? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 šī nav vieta spēlītēm, ja? šeit mēs runājam par mašīnām un kurš ir/kurš nav bijis džastā OK??? aminjs sūds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Es spelejot 1.6 cs, neko vairs nesaprotu - tas ir speles treileris, vai filmas? taads grafons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 (edited) Es spelejot 1.6 cs, neko vairs nesaprotu - tas ir speles treileris, vai filmas? taads grafons laba spēlē izskatās, kur ahuun jaudiigu kompi vjg lai tādu dziivo speeli uzspeletu.... bet riktig labzzz izskatas... salīdzinot ar 1.6 :D :D Edited May 11, 2016 by Umad Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 (edited) nvm. Edited May 15, 2016 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Kāds pazīst lietotāju Neox arī dzīvē, ne tikai forumā? Pazudis kaut kur Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Ko Tev vajag no viņa ka visulaiku meklē? uzmeta uz naudu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Tieši otrādi. Iemaksāja pusi par diskiem, bet pazuda. Ne forumā nāk onlainā, ne kā citādi meklē. Bija sarunāts, ka būs pakaļ, bet tā arī neatbrauca. Es no tiem, kas grib pārliecināties, ka neņems, pirms tirgos tālāk. Mazums, slimnīcā guļ, cietumā sēž.. Tādēļ domāju, moš kāds viņu zin un var sakontaktēt, lai zinātu, kas un kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Ja jau skaitīja naudu, tad jau vārds tev ir un tālāk jau nav daudz jādomā kā atrast. Vai kāda tā situācija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now