emys Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 es jau lasu postus un smejos! brīva vieta mašīnā nav kādam? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 yes, jauns talants ir ieradies.BOMBA :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Tāda aizdoma, ka jaunais talants ļoti aktīvi posto fufeli, lai sakrātu postus un prasītu accesu css serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperMoto Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Kādam interneta ātrumam jābūt, lai normali varētu twitchā video laist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Bez optikas tev tur nav ko meklēt. Vienīgais, ja samazini tur bitrate u.c zvērus, bet vai ir tā vērts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperMoto Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Laikam jau nav tur ko darīt 4G, Vienīgi kādu Slideshowu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 uhm, ir atvaļinājums un laiks gavno, pa nedēļas vidu maz ko darīt apsveru domu izlasīt grāmatu, ir ko ieteikt? esmu cilvēks, kas pa savu mūžu izlasījis varbūt kādas piecas grāmatas no obligātās literatūras tieši tāpēc es nezinu ko meklēju. patīk sports, bet biogrāfijas kaut kā lasīt negribās, twillighti un vampīri neiet pie sirds, game of thrones? bada spēles? kā ir to lasīt, ja esi filmas redzējis vispirms? alķīmiķi man baigi daudz iesaka, bet cilvēki, kas mani pazīst saka, ka visticamāk tā grāmata nav priekš manis. Ko tu man ieteiktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Ja patīk sports un Hokejs pie sirds, cik zinu OZO ir reali laba grāmata, kā pieķeras, tā nevarot noraut nost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Ja ieminējies par GoT, bada spēlēm, kuras esi redzējis, tad varbūt neesi redzējis meiteni ar pūķa tetovējumu, kas varētu būt uz to stilu. Tāds kā detektīvs 3 grāmatās. Par to žanru neesmu pārliecināts, bet grāmatas ir baigi labās. Grūtākais varētu būt kādas pirmās 50lpp. varbūt, kamēr pieslēdzies, kurš ir kurš etc. Ja aizies, tad pēc 3. grāmatas tā vien domāsi, nafigam mirušā autora sieva neizlaiž pabeigto 4. daļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Traffic, esmu redzējis patiešām tas, ka esi redzējis filmu bojā lasīt grāmatu? nu es esmu dzirdējis otrādāk, kad pēc izlasītas grāmatas filmas liekoties mēsli, tas konkrēti par bada spēlēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Pa lielam tā ir (ka pēc grāmatas izlasīšanas saproti, ka filma ir sūds) otrādāk neesmu mēģinājis. Par to pašu meiteni ar pūķa tetovējumu - viņai ir gan US versija gan (Zviedru?). US redzējis esmu kādas 2 reizes, un ja nebūtu lasījis grāmatu, tad es tur vispār neko nesaprastu. Ziemeļu valsts daļas jau bija labākas, bet tā pat - filmā visu neieliksi un tādēļ viņas sanāk saraustītas, tādas nekādas. Tāpēc varbūt nemaz nebūtu tik traki. Tā pat pieņemu, ka ne visu atceries. Un US daļa nu tiešām tāds sviests likās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 nu beidz traffic, man patika amerikāņu versija ar džeimsu bondu. sen nebiju tik interesantu filmu redzējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Uzzināt to, ka divi paziņas ir arī gulējuši ar bijušo draudzeni - gadās. Uzzināt to, ka tas ir noticis laikā, kad bijāt kopā - wtf. Trīs cilvēki drāza to pašu cilvēku vienlaicīgi, turklāt divi no viņiem par abu eksistenci zināja. Not bad. Man ir dabisks talants uz širmanutajām Vairāk izklausās pēc vešalkas izgājieniem nevis širmanutās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 gigns tomēr ir dzīvs. parādījies vēlviens umņiks komūnā! šobrīd viņš izskata sūdzību topikus! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Tom gan veicas ar sievietem. Musdienas laikam praktiski vairs nereali atrast kura lidz kazam gaidis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 es vakar apprecējos labākā diena manā mūžā līdz šim 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Tad jau tu sodien vel esi kazas. Jo tas parasti notiek 2 dienas, retos gadijumos 3 dienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 nu bija 2 dienas bet otrās dienas vakarā biju jau mājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 es vakar apprecējos labākā diena manā mūžā līdz šim Apsveicu! man senči arī apprecējās šajās brīvdienās, pašam arī gandrīz asaras nobira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Sveiciens! Spēku un izturību ģimenei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 sveicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Sveicam mārčiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 liels paldies par sveicieniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 (edited) Visai interesants free 2 play dayzcraft brīnums. Unturned. Early access. Edited July 8, 2014 by Sātana advokāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Davaj brazīļi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now