b0r1ng Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Pizda ruļu... Šonakt kaut kādi divi alkāni salauza šlagbaumu pagalmā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Tu vel turpat dzīvo? lab, lab, joks, vismaz ūdens zajebiss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Karoč jautājums, visdrīzāk benčikam, cerams, tu te iegriezies. Lidoju prom uz ilgu laiku, plāns ir izjaukt savu stacionāro datoru līdz komponentēm un salikt visu mugursomā un ņemt līdzi rokas bagāžā. Mani neizvaros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 (edited) Karoč jautājums, visdrīzāk benčikam, cerams, tu te iegriezies. Lidoju prom uz ilgu laiku, plāns ir izjaukt savu stacionāro datoru līdz komponentēm un salikt visu mugursomā un ņemt līdzi rokas bagāžā. Mani neizvaros? Drīzāk man, jo esmu tā darīijis. Lidmašīnā ar rokas bagāžu 90% ka neielaidīs. Ja nodot bagāžā - no problem. LOL jautājums, mums veikalos pārdodas reāls bekons, kurā var kaut ko ietīt? Un jā, epic meal time inspired... Edited August 22, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 LOL jautājums, mums veikalos pārdodas reāls bekons, kurā var kaut ko ietīt? Un jā, epic meal time inspired... paskaties shai receptee http://www.fotoreceptes.lv/zakis.html , lai ietitu cik sapratu ir labs noperkamais ''spaanju bekons'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 bet jā, ja tu taisi k-ko līdzīgu epic meal time sauc ciemos ar JD būšu klāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Drīzāk man, jo esmu tā darīijis. Lidmašīnā ar rokas bagāžu 90% ka neielaidīs. Ja nodot bagāžā - no problem. Tas, ka nododamajā bagāža viss ok to es zinu, bet kāpēc gan, lai būu problēma rokas bagāža? Esi mēģinājis, vai bārsti tik pieņēmumus? Laptopus tak drīkst ņemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Tas, ka nododamajā bagāža viss ok to es zinu, bet kāpēc gan, lai būu problēma rokas bagāža? Esi mēģinājis, vai bārsti tik pieņēmumus? Laptopus tak drīkst ņemt. To visu mantību man vienreiz lika VISU izpakot un tad pakot atpakaļ. Vairāk neriskēju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Tā nav problēma, katru detaļu varu no mugursomas izvilkt, ja nepieciešams. Palasīju internetā, ka citi ar vadājuši, tik vajag paskaidrot, kas tas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Tā nav problēma, katru detaļu varu no mugursomas izvilkt, ja nepieciešams. Palasīju internetā, ka citi ar vadājuši, tik vajag paskaidrot, kas tas ir Es tiku uz dauņiem toreiz... Bet vēlu veiksmi.... A kāpēc gan bagāžā vnk nenodot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Jo bagāžā jau ir smuki iepakots monitors ar dahuja drēbēm, fiziski vieta vairs nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Jo bagāžā jau ir smuki iepakots monitors ar dahuja drēbēm, fiziski vieta vairs nav Ja pakoji pats, nevis sieviete, tad tur vietas vēl ir daudz. Ceru tu korpusu neņem līdzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Nē, lol. Korpusu ņemt būtu vienkārši neproduktīvi. Pakoju es, ar visu savu 85kg svaru virsū un knapi nesaplēsu rāvējslēdzēju, tā kā nu maksimāli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 (edited) Nē, lol. Korpusu ņemt būtu vienkārši neproduktīvi. Pakoju es, ar visu savu 85kg svaru virsū un knapi nesaplēsu rāvējslēdzēju, tā kā nu maksimāli... Kad pakojos es - man knapi viss salien. Kad pako manējā - tās pašas mantas salien aizņemot 2\3 čemodāna sliktākajā gadījumā. MAGIC paskaties shai receptee http://www.fotoreceptes.lv/zakis.html , lai ietitu cik sapratu ir labs noperkamais ''spaanju bekons'' Šo man nekādīgi nesanāk atrast nezkāpēc... Jābliez us Sky šodien, jātaisa šis te brīnums http://www.youtube.com/watch?v=gU85ePXkLpU Edited August 22, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 http://9gag.com/gag/aOqvweN BENCIK tas Tu? Gaužām līdzīgs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Ar free app jau paspēju nopelnīt x3 vairāk, nekā ar paid version Pavisam savādāk uz reklāmu tagad skatos no ražotāja acīm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Ar free app jau paspēju nopelnīt x3 vairāk, nekā ar paid version Pavisam savādāk uz reklāmu tagad skatos no ražotāja acīm Cik sapratu tā atļauja ir atmaksājusies. Bet +- laiks\resursi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 nevarēju nepadalīties http://9gag.com/gag/agyG2Wv?ref=fbp Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 (edited) mēs paši mākam ieiet 9gagā, nav te jāreposto bildītes.... Edited August 22, 2013 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 ne visi varbūt tur iet, un ne visi varbūt šo bildi ierauga. Varēji savu smirdīgo komentāru te nelikt. Tavs paraksts par tevi pasaka visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 no cry pl0x Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 nu lol , es cerēju ka ieliki tad vismaz kkādu normālu bildi , bet nē , huiņa kkāda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 http://9gag.com/gag/aOqvweN BENCIK tas Tu? Gaužām līdzīgs Ble kur tie gadi, tomer kaads atrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Kurš te dzīvoja Liepājā? http://www.delfi.lv/...u.d?id=43583843 чемодан, вокзал, Рига - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Rīga, es jau nāku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now