Print`Screen Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Baac, tagad jaadziivo bez neta liidz juunija vidum. Ai ai ai 21.gs. cilveeks esmu. Kaa lai nodziivo bez neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 (edited) uzreiz iekrita acīs Latvija picture. Edited May 31, 2013 by kraukskis- Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 (edited) Domā, ka diršot kuli nodirsīsi? arī plussss bet,negribas līst otro reiz vannā,un negribas sajusties netīrs apdirsies srulis vnk slinkums dirsu mazgāt labi,bet es tikai dzenu huiņu Edited May 31, 2013 by IgorsTINGERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 (edited) Kāpēc ''Ferma'' nav? Tā tak pati odziņa. Edited May 31, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Zbis,rīt(šodien) vēlešanas,bet deklarēta dzīvesvieta vēljoprojam ir bērnības miests! Pat nezinu,kas tur ir bijis pie varas ,gribot-negribot nevēlēšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Eziit tev ir daudz lv muuzika ? Tad mums vajag randinju uztaisiit, man sen updates nav uztaisiits Mūzika ir, bet tālu diskos un veca kā pasaule, arī man laika trūkuma dēļ nav sanācis updeitoties jau gadus trīs, līdz ar to neko vairāk par 'nolaižas uz manām balkona margām' droši vien sniegt nevarēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Tie kuri mēdz izmest piķi par spēlēm un ir horror/mistikas/action cienītāji - http://store.steampowered.com/sub/15407/ Vecais labais Veiks pa 2.80 eirikiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Vecais? Viņš pagājušo gad tikai iznāca, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Tie kuri mēdz izmest piķi par spēlēm un ir horror/mistikas/action cienītāji - http://store.steampo....com/sub/15407/ Vecais labais Veiks pa 2.80 eirikiem Ir labs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 (edited) Nu pēc manām domām par tādām kapeikām viņš noteikti cerības attaisnos.. Man no pēdējo gadu testētajām spēlēm šī vislielāko iespaidu atstāja. Ļoti ievilka tajā story. No sākuma gan likās, ka tur tikai klīsti pa mežu un šauj kaut kādus fermerus, bet ar katru līmeni paliek jēgpilnāka un interesantāka spēle, un arvien vairāk ievelk stāstā, tāpēc nevajag sākumā atmest ar roku, ja neiecepī. Te gan runa iet par Alan Wake parasto spēli, nevis par to American Nightmare, kas salīdzinot ar īsto spēli liekas tāds papildus piepelnīšanās veids viņiem. Redzēja, ka aizgāja tas brends un uz ātru roku uzčinija uz tās pašas platformas kautkādu ļevu "turpinājumu". Ja nemaldos, tad to stāstu uzrakstijis tas pats čalis, kas ir Max Payne stāsta autors. Secinājums - Alan Wake, bez amerikāņu naktsmurgiem man likās ļoti aizraujošs un vērts katru nospēlēto stundu! Edited June 1, 2013 by Vircsnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Nopirku to Alanu ^.^ Savadak apnika resident evil 6 kapat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Es labaak iekachaashu quake2 no diska un parukaashu veco labo laiku vaardaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Alan wake gandriz jau izgaju. Palika ar magisko sledzi tikt gala Nekas nav varenaks par gaismu Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 veco laiku vārdā labāk tony hawku paspēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 (edited) Es vēl nesen kapāju TH3 onlinā. Nekādas problemas. Rembo, tu galīgi dulls. Baigi aizrāvies laikam. Edited June 1, 2013 by Vircsnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Izgaju to speli, beigas negaidits ending. Sen ar šadu endingu neesu sastapies Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Ir kādas vēl spēles ar gigantiskām atlaidēm steama ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Tik gruti iechekot piedavajumu stiimaa?! mani glaabj aukstaa zupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 (edited) Kā varēja dabūt apps uz iphone par brīvu? Tur kaut kādu programmu vajadzēja? Kā sauc to programmu? Edited June 2, 2013 by Fu*k yea Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 jailbreak saucās, gūglē un viss priekšā parādīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 jailbreak saucās, gūglē un viss priekšā parādīs Baigais iepisiens, ierakstīju to cydia, bet tāpatās neatrod zonu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Lai pistu kapeikas ir arī kaut kas jāmāk, ja nemāki zagt, tad nezodz. Teiciens novalkāts, bet pienākas! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Ehhh. Divas burvelīgas dienas laukos. Pirts, peldes, alus, svaigs gaiss un gaļa tandirā. Mmmmm.... Pat uz Rīgu negribās braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Nopirkt iphone un zagt aplikācijas, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 nopirkt un dabūt no senčiem ir dažādas lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now