Nightmares^^ Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Pikčers or didn`t happen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 (edited) Pic or didn't happen! Edits - Gudri prāti domā līdzīgi Edited January 13, 2013 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Man garšo alkohols!!! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Divas dienas hokeja sacensībās, vēl sadancis ar deju kolektiivu un 5h gulētas.... Izdzeršu 0.5 absolut un došos gulēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Varbūt vajadzētu atļaut tikai Gūdmenam dzēruma atskaites drukāt? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 (edited) Celtnieku tosts: Lai ātri ceļas un ilgi stāv! Edited January 13, 2013 by IgorsTINGERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 (edited) pievienojos boringa domai par alkohola garšīgumu. Protams, var arī uzjaukt kaut ko tādu, kas atbilst savu garšu kārpiņu gaumei un labi iegriež, bet tai pat laikā - ja runa būtu tīri par garšu, es nekad nedotu priekšroku jebkuram alkoholiskajam dzērienam pret vienkārši garšīgu sulu vai burbuļūdeņsulu / captian obvious reportin Edited January 13, 2013 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 (edited) Epix, braucam uz Jelgavu pie Skaidiņa es palasiju, es hujeju, antifrīzs ar kaut kāds mudaks, vai nu riktīgs cāļadvēsele vai hvz, kas tur par problēmu hujova, ka tie diski tikai 60ls maksā, būtu virs 200ls varētu kādā dienā aizšaut ar čomiem pakaļ ar noteikumu, ka diski automātā paliek mums un tosolam nav pretenziju p.s. tajā brīdi, kad viņš ierunājās par iešanu uz menteni es vispār ar šitādiem pidariem jādara tā - nedod naudu, piebrauc ap 7 vakarā, ja naudas nav, tad internetbanka ir katram, smscredit.lv lai ņem, turpat un tulīt, kā atdos to kredītu, lai pats domā, vel uz atvadām aptin dvieli ap kulaku un kārtīgi uzšauj, ziluma nebūs, bet sapamps gan āāā vel episks moments, pie disku apmaiņas vienam nav diski līdzi, bet otrs piekrīt uz sazvonu Edited January 13, 2013 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 es palasiju, es hujeju, antifrīzs ar kaut kāds mudaks, vai nu riktīgs cāļadvēsele vai hvz, kas tur par problēmu hujova, ka tie diski tikai 60ls maksā, būtu virs 200ls varētu kādā dienā aizšaut ar čomiem pakaļ ar noteikumu, ka diski automātā paliek mums un tosolam nav pretenziju p.s. tajā brīdi, kad viņš ierunājās par iešanu uz menteni es vispār ar šitādiem pidariem jādara tā - nedod naudu, piebrauc ap 7 vakarā, ja naudas nav, tad internetbanka ir katram, smscredit.lv lai ņem, turpat un tulīt, kā atdos to kredītu, lai pats domā, vel uz atvadām aptin dvieli ap kulaku un kārtīgi uzšauj, ziluma nebūs, bet sapamps gan āāā vel episks moments, pie disku apmaiņas vienam nav diski līdzi, bet otrs piekrīt uz sazvonu DAFUQ DID I JUST READ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Ak, ļaunā čakarētājpasaule un naivā es. Tik muļķīgi iekrist (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 (edited) Ok, pakārt gluži nē, bet pieķēdēt ar rokudzelžiem un ar pletni atštaukāt - to gan var vienmēr. Edited January 14, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Pic or didn't happen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Centrā bez 636 vēl ir kāda bode, kur uzreiz var dabūt 80/90mm karlsonus un termopastu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Centrā bez 636 vēl ir kāda bode, kur uzreiz var dabūt 80/90mm karlsonus un termopastu? Starp elizabetes un merķeļa ielām un barona/marijas ir šaura ieliņa, tur pagrabā ir datorveikals Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Ja nu kādam nāk visādi diplomdarbi, kurus vajag uztulkot ru-lv (vienalga, kura'virzienā) or smth, droši man pm. Piestrādāt tagad noderētu. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Labi, ka twitterī ir tādi baumotāji, vismaz draugos statistika aug Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 kas par baumaam? staasti detaljas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Centrā bez 636 vēl ir kāda bode, kur uzreiz var dabūt 80/90mm karlsonus un termopastu? var proveet m79, kas ir pie ceesu, brivibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 (edited) kas par baumaam? staasti detaljas Da nekā tur nav, vienkārši tas ar to ir kopā un tas ar to. Vispār nerausta Toties statistika pieauga Kautkāds sikais vai sīkā uztaisijusi Edited January 14, 2013 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 spok nebija kaut kads baumas.info vai tamlidzigi, guugle neizmet, bet bija tads saits, kur sitos sviestus drukaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Spoks! Saki mums, kura ir tā laimīgā ar kuru tevi grib kopā salikt? Viņai noteikti patiks, ka 20+ čaļi viņas profilu skatīsies un kaut ko arī uzrakstīs gan jau (vai ne cash?)! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Spoks! Saki mums, kura ir tā laimīgā ar kuru tevi grib kopā salikt? Viņai noteikti patiks, ka 20+ čaļi viņas profilu skatīsies un kaut ko arī uzrakstīs gan jau (vai ne cash?)! Ķeša pats sev gribēs mazo savāk Spoks ar savu Opeli nevarēs izkonkurēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
direktors Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 sāp sirds atkal kādēļ ar mani tā vienmēr notiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Tu esi pārāk kruts Labi, ka vismaz iesniedzi te apelāciju ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
direktors Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 man jau nav grūti, esmu pieradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now