Nightmares^^ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Eh, nu paldies, ka centies pamosties. Gign haz feiled meh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Nu ir cilvēki, kam nav lemts ar bārdu dzīvot Samierinies Roman4eg, samierinies Manējā aug kuplumā, drīz izskatīšos pēc Alana Gārnera Nu ok, ne pēc viņa, bet uz deadalive pusi gan, žēl tikai, ka man ūsas neaug es tagad neesmu vairs Alans Gārners viss čotka meh, šodien nav ko darīt, tadjau laikam jāiedzer kāds aliņš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 sakoljii vieteejos alkaanus buus kompaanija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Es Rīgā esmu, te var glaunāk nokosties Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 ta jau kaa pats teici 3 dienas garanteetas Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Deadalive pārspēj gūdiju ? tā pēc postiem sāk šķist .. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Kādreiz jau vajag iemest... betnu tā vispār jau 7dien un vakar paņēmu uz krūts, šodien drusku šķebina vispār nesaprotu, nafig tik agri es esmu piecēlies. varu takš gulēt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Netīšām izlasīju vārdu Solver un sākas kuņģa spazmas. Paldies, ka uzcēli TO traumu! Long live procrastination! Galvenais ir pirms katra semestra apņemties, ka šoreiz es visu darīšu laicīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Galvenais ir pirms katra semestra apņemties, ka šoreiz es visu darīšu laicīgi. The biggest lie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Tas ir tā pat kā uz spoguļa uzrakstīt "Rīt jāatmet smēķēšana!" un katru rītu pamostoties laimīgi padomāt "Labi, ka rīt, nevis šodien!" Galīgs dibuā - brīva visa diena, bet es pamostos 6 no rīta. Agrās maiņas mani ir novedušas līdz izmisumam, es gribu ilgāk pagulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Rīt zoles vakars, aye. Tikko piedabūju beidzot pie elpas 3D modelēšanas progu. Ir kāds, kas ir darbojies/prot labi to darīt? Es noteikti gribētu pamācīties, pašmācības ceļā gan tas būtu bit harder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Ko tu saproti ar elpas 3D modelēšanas programmu? Tu domā plūsmu modelēšanu? Fluents? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Danēneglužitas. Mani krč interesē vairāk interjera dizainēšana iekš 3D maya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Piedod Katrinčik par izraisītajām emocijām, es Tev vēlu tikai labu Par to apņemšanos ir diezgan interesanti, tāpat kā ar cenšanos, var pārzināt visu taktiku, plānošanu, kas jādara, lai izdarītu visu nepieciešamo un panāktu mērķi laicīgi, bet noskaņoties tās taktikas pielietošanai ir gandrīz nereāli. Mjau. Biznesa plāns nodots, pilnīgi vienalga kāds viņš būs, jau pus dienu verās ciet širmis no tā murgojuma. Rīt man brauc mainīt logus, win, win, ziema varēs nākt un aiziet na*u*, jo man būs silti (cerams). A to tas caurvējš dzīvoklī jau līdz kaklam Nākošnedēļ eksāmens grāmatvedībā, win, win, pats labākais, ka 2 uzdevumi tieši no tām 2 nodarbībām, kurās neesmu bijis. Nekas, man gaiša galva, gan jau iemācīšos, vajag tikai saņemties (skatīt posta sākumu). Diez kā lai nosvin Z-svētkus un Jauno gadu, kaut ko gribās pamainīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Kas Tev bija jārēķina? Man solās būt bilance, kontēšana, darba algas aprēķins ar/bez nodokļu grāmatiņas, nolietojuma aprēķins finanšu/nodokļu vajadzībām. Hārdkōrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Nightmare, svinam kopā. Kopā jautrāk/krāsaināk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Nu pamatus jau es pārzinu, kontēt pa lielam arī sanāk parasti, Jāiemācās tikai kā ar tām darba algām tur reķinās un kontē, pārējais jau tikai jāatkārto. EDIc: Doublet, man jau nav ko svinēt, kamēr nav rezultātu Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Grāmatvežainie cilvēki - mašīna, kas tiek izmantota uzņēmuma darbības vajadzībām, bet anv reģistrēta kā uzņēmuma manta, vai ir iespējams norakstīt ne vien benzīnu, bet arī mašīnas remontu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Neesmu baigais speciālists, bet man šķiet, ka var. LR Ministru kabineta 1998.gada 31.marta noteikumu Nr.112 „Noteikumi par ienākumiem, par kuriem jāmaksā algas nodoklis” 4.9.punkts kā vienu no ienākumu veidiem, par kuriem nav jāmaksā algas nodoklis, noteic izdevumu kompensāciju:„ (…) ko darba devējs samaksājis darbiniekam par personiskā transportlīdzekļa izmantošanu darba vajadzībām, kas var ietvert atlīdzību par transportlīdzekļa nolietojumu, profilaktisko apkopi un remontu, izdevumus par iegādāto degvielu, ja starp darba devēju un darba ņēmēju ir noslēgts nomas līgums par darbinieka personiskā transportlīdzekļa izmantošanu darba vajadzībām un ja attiecīgie izdevumi ir apliecināti ar attaisnojuma dokumentiem, kuros norādīts minētais izlietojums.” Es gan neesmu studējis, kas skaitās norakstīšana... http://www.liepinasb...-atbildes?id=12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Sanāk, ja man ir nomas līgums un mans auto tiek izmantots darba vajadzībām, tad es varu jebkuru tehnisko ķibeli norakstīt kā remontējamu par darba devēja naudu, tai skaitā arī vienkārši nokalpojušas detaļas, nevis tikai tās, kas salūzušas līguma laikā? Jo tīri teorētiski nav iespējams dokumentēt mašīnas tehnisko stāvokli līdz pēdējiem sīkumiem, tikai tīri no pēdējām tehniskām apkopēm vai apskatēm. Edited November 6, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 ...un ja attiecīgie izdevumi ir apliecināti ar attaisnojuma dokumentiem, kuros norādīts minētais izlietojums... Darba devējs parasti nav idiots. Tas ko reāli var norakstīt un tas, ko darba devējs norakstīs ir dažādas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Mja. Īsti nepalīdzēs šis, bet paldies par centību. Man bik cita situācija <: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Un kā pamato norakstīto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Skatos, te daudz ļautiņu savairojies, kas studē tā saucamo "biznesu" vai "komerczinības", vai "sociālo zinātņu bakalaura grādu uzņēmējdarbības vadībā". Lol. Man diploma vāciņš labi par peles paliktni noder, jo galds makten gluds. Un šokējoši, ka manas zināšanas solverī un Platona alegorija par alu, un Hotornas eksperiments - nevienam tas nav vajadzīgs! Es biju gatava atbildēt Maslova piramīdu vienos naktī, un SWOT analīzi veikt jebkam. Toties labi atceros, kā ar kursabiedriem trenējām kreiso roku rakstībā lekcijās, taču arī šīs iemaņas ar laiku pazūd. Vienīgā dzīves skola bija kojās, sapratu ledusskapja zūdamības likumu vēlās nakts stundās: lai cik reizes to neatvērtu, mana sakaltusī selerija nepārvēršas par ceptu vistu! Jopcik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Man gan solveris ne vienu reizi vien ir palīdzējis, tāpat kā citas zināšanas, ko ieguvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now