kaamis Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Atceros tikai ka paalii braucu ar rolleri, kaamis bija taadaa pimpii ka krita katraa liikumaa .naktii trijos laikam biju veikalaa.Es nau zadzs Dzintrai roller! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Normali pavadiju dienu ar radiem no krievijas laukos, kautaam svaigaam vistinjaam uz grilla, ar murdu izmakskjeretaam 4traam karpaam un kasti alus ... majas tiko parbraucu ar autostopiem Kaut kads igaunis uz 150km visi kas mus nepanjema 6mashinas visaam kaa stavoshaam garam pagajaam, 20minutees 50km atlidojam vnk 10min bija jagaida lidz autobusam izdomaju stopeet un she ku re ku esmu laikam pieviliiciigs mani pakjeraaa Super piedzivota diena...Man ljoti patikaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 (edited) Sakarā ar to, ka jābrauc uz LU slēgt līgums.. Kādam nevajag no Liepājas uz Rīgu rīt tikt? ir doma 8 sākt gatavoties un jau braukt ārā. Varbūt kāds piesākas, tad jau atmet PM, ieiešu vēl pēc kāda laika te.. Vienā virzienā: 5ls Edited July 22, 2012 by waplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 latviešu torrenti!? outlaw pāris dienas nokāries. nevaru turpināt kačāt 2and1/2pussys. tāpēc esmu nedaudz saskumis. ārzmemju torrenti, ko es zinu ir nobloķēti.. kas, ko, kur, kad no latviešu torrentiem jūs lietojiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 inperil.net ? Vecais danger - varu nosūtīt arī ielūgumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 fano.lv , tur pahodu var briiivi tagad registreties, bet ja nu nevar tad raksti pm , ir man dazhi ielugumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 pirmo reizi ierakstu šai topikā tikai tāpēc, ka nevar atrast kur ielikt šito man tā rēka nāk. bet ja godīgi gribētos redzēt tādu filmu btw. tiem, kas negrib kačāt šeit ir gana daudz filmu http://www.fof.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Redzot Vai Tu spēlētu mūsu veidotu MuOnline serveri? tajā saitā man sagribējās ātrāk to visu lietu aizvērt ciet...Un par latviešu tulkojumu runājot - vai nu angļu, vai krievu, bet normālu tulkojumu, nevis Baba Fraņa ar maximas mikrofonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 vakar 6h kapāju MicroMillions galveno eventu, lai dabūtu 100$ bet nu neieguldīju neko. biļeti dabūju iesūtot Rafa Nadal video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuManGarso Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 lūdzu ja tev nav grūti ieej http://epicfreeprizes.com/?ref=211683 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Nošaujies, blad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Vakar izdzērām 1l abosolut un nihuja nejiesita, paņēmām 0.5 xljebno šņabi un jau bija labi... Šodien visu dienu lāpiju poxas, paspēleju vļē volejbolu paiika vēl labāk, izpeldējos vispār tagad jūtos ideāli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Ir kāds, kurš varētu pateikt, kādēļ uz Samsung Galaxy S2 ieejot kkādā progā, kaut vai kamerā, tad spiežot pogu atpakaļ vai home pogu [ne vienmēr, bet mēdz būt] parādas fona attēls, bet ikonas izgaist un nākās taisīt rr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 4 jau augšā, reiss uz lidostu un atpakaļ, gulēt jau vairs nav jēgas iet, tāpat vēlāk jābrauc uz Rīgu meklēt Compaq 90w ladetaju. Šī būs vienīgā siltā diena, vai būs vēl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 a šodien vantiniekā neviens nekāpa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Brīvdienās itkā solot līdz pat +33, takā nē, šī drošvien nebūs vienīgā siltā diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Šo nevarēja neielikt. BEHOLD - VANTINGS! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 hah, vantings ;D Kādam nav eoz.lv accounts? Man itkā ir diezgan pavecs, bet nav 50 postu lai iemestu kautko Pārdot sadaļā :/ Spamot ar negribas ;D Būtu kruta ja kāds tur varētu iemest sludekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 baigais kosmoss, pēdējās dienas tāds straggls, ka pilnīgi nezin ko lai dara Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 "sorīt mani izbesīja mans provaiders un nācās šo nomainīt... Kā lai labāk atteikties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 "sorīt mani izbesīja mans provaiders un nācās šo nomainīt... Kā lai labāk atteikties? No kāda providera gribi atteikties. Principā ir tā, ka ja provaiders nenodrošina līgumā norādītos pakalpojumu tad mierīgi var var atteikties no pakalpojuma bez līgumsoda, bet parasti līgums ir sastādīts tā, ka viņi var nodrošināt kaut vai 10% no līgumā norādītā ātruma un tu nefiga bez līgumsoda nevarēsi atteikties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) dnet.lv Tur bez termiņa līgums bija. Lieta tāda, ka man bija nevis ātruma problēmas, bet gan mikro-disconnect kas traucēja spēlēt. Tagad gudroju kā elegantāk pasūtīt šo nahuj Edited July 25, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Skaties ja Tev nav līgumsoda tad vari viņus vienkārši pasūtīt nafig. Dnet man liekās ir kaut kāds sīkais kanotris un no viņiem pieļauju, ka viegli varēsi atkratīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Līgums man ir beztermiņa. Par šo mēnesi ir nomaksāts. Aizsūtīju epastu ar visu šo info un ka vairs nevēlos attiecības ar šiem. Vienīgais par ko varētu piepisties - bija meistars atbraucis šodien. Bet problēmu nenovērsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Kā nenovērsa? Pateica, ka nav spējīgs risināt problēma un aizgāja prom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now