DominiX Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Ziloņa izmēra poxa, jaka smird pēc kūpinājuma un nakts pavadīta visinteresantākajās pozās pie ugunskura. Hell yeah! Vēl joprojām nevaru atrast savu telti, guļammaisu kāds palicis sev zem dirsas, to gan jau uzmeklēs. Dīķis nokrāsots zili-melns. Kvalitatīvi pavadīts vakars, ko lai saka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Ja no Sky`a Ulmaņa gatvē ap 17;00 izbrauc uz Liepāju, tad, atpakaļ braucot caur saldu, mājās sanāk būt ap 12. Pārsteidzoši likās, ka gandrīz neviena menta uz ceļa nebija, lai gan piektdiennieks oO_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Ko tu vispār Liepājā darīji? Būtu vismaz apsveicinājusies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Bija šādas tādas lietas jānokārto. Piestrādāju par šoferi. Žēl, ka nebija laika pa Liepāju pastaigāties, tur tiri forši , vismaz kaut kad sen-sen, kad biju BBP, man patika pilsēta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Ja es kādreiz kļūšu par traku sērijveida slepkavu, es sākšu ar visādiem pidiņiem, kas zvana sestdienas rītā un neļauj gulēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Piekāp vēl, izrādīšu Liepājas skaistākos skatus, tikai bez S klases būs jāiztiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 :D Bez S klases būs grūti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Ja es kādreiz kļūšu par traku sērijveida slepkavu, es sākšu ar visādiem pidiņiem, kas zvana sestdienas rītā un neļauj gulēt. Iedod man savu numuru. Zvanīšu arī darba dienu naktīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 (edited) piektdiena =] labs vīns, mazās paliek slapjas ar šito uzdragojām nepiedzēros, bet atklātā jūrā pa viļņiem gandrīz no jahtas izlidoju Edited June 16, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 iedod kāds linku uz 47protokola csu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Tām, dažādas atklāsmes uz semestra beigām: 1)Pamanīju, ka pa sesijas mēnesi esmu nobarojies kā cūka sēžot caurām dienām pie kompja un rakstot debīlos darbus arī naktīs un rijot visādu drazu, kas nemīl izvadīties no organisma un kam patīk sakrāties peldriņķī. 2)Sākot ar nākošo nedēļu, būs dāuuudz vairāk jāpakustās 3)Šovakar drošvien sanāks smagi piedzerties, jo māsīcai un vēl pāris draudzenēm izlaidums. 4)Rīt būs slikti + jāuztaisa pēdējie darbi skolai 5)Nākošnedēļ būs gara un alkohola pilna nedēļa, 3 dienas nometne +laivu brauciens+Līgo/Jāņi. Pēc šīs nedēļas drošvien sāpēs aknas, nieres un čurāšu sērskābi. 6)Gribējās vasaru pavadīt mierīgi un darbīgi, bet šķiet, ka jau tagad ballītes ieplānojās gandrīz katrā weekendā. Eh, smagie studiju gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Alus atnāca, gaļa atnāca. Padodos Gūdmenā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 omg, tādas pohas man sen nav bijušas. Pa ilgiem laikiem smagi piedzēros, ka tāda vafele bija, ka ārprāts. Vienīgais prieks, ka bija šoferis kurš mājās aizveda Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Šis nav video topiks, zajebaļi jau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 yo. iedodat linku uz 47protokola csu googlē visi linki vai nu veci vai arī līdzi automātiski jāvelk aizdomīgi faili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 (edited) Iebraucu ar čomiem bik pakrasoties upē laiciņš itkā sākumā bija zbs spīdēja saule +25 palibomu bija, kartigi caur upi iepurinājām 5l bačoku ar vietējo krāsu nu tā, sāka līt esmu izmircis cauri slapš jāgaida saulīte Edited June 16, 2012 by Brown^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Kur ir gūdmens, kad viņu vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Kur ir gūdmens, kad viņu vajag? Viņš vakar man teica, ka dzer. Ja nav online, tad jau kaut kur atkal automātus rambā vai lāpās Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Viņš vakar man teica, ka dzer. Ja nav online, tad jau kaut kur atkal automātus rambā vai lāpās viņš to saka biežāk nekā to, ka nedzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Iebraucu ar čomiem bik pakrasoties upē laiciņš itkā sākumā bija zbs spīdēja saule +25 palibomu bija, kartigi caur upi iepurinājām 5l bačoku ar vietējo krāsu nu tā, sāka līt esmu izmircis cauri slapš jāgaida saulīte 5l un izkrāsojāt visu... tātad spaiss ... gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Kāds šodien uz centru iet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 5l un izkrāsojāt visu... tātad spaiss ... gl protams ka spaiss, lai rauj jumtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 protams ka spaiss, lai rauj jumtu Žēl ka pie mums cracka nav vajadzīgajos daudzumos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 vaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now