Brown^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 tad jau pilna māja ar džusēm būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 tad jau pilna māja ar džusēm būs Māja nē, dārzs gan. Varbūt pie reizes visas dobes izravēs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Nu, rupeklis! Es it nemaz vairs nečīkstu. Samierinājos un smīnu q: Rū-pēklis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Māja nē, dārzs gan. Varbūt pie reizes visas dobes izravēs tad jau līdz jāņiem gan jau plostosiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 (edited) Nu, rupeklis! Es it nemaz vairs nečīkstu. Samierinājos un smīnu q: Rū-pēklis!! Paprasi, lai Tom. tevi ar S klasi aizved Labi, enough troļļot, jāiedzer aliņš un nedaudz jāpastrādā. tad jau līdz jāņiem gan jau plostosiet Ni-ni, jāstrādā. Lai gan šamie jau taisās divdienieku taisīt, ar teltīm and stuff. Edited June 15, 2012 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 pie manīm arī vesels bars taisās šovakar itkā braukt, ceru, ka atbrauks tikai divi, lai var kaut cik sakarīgi pakūpināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Šodien benzīntankā tāds ****** trāpījās, visi metās nabaga mazo meitenīti aizstāvēt, kas godīgi sagaidīja savu rindu, bet viņš bija pārāk liels mērglis un vidējais pofigists/krutais krāns, kuram uz visiem pofig. Nu, neko, labi, ka ir cilvēki, kas mazas meitenītes aizstāv arī benzīntankos ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 kas šamējam bija purnu kāds ielauza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Raksti pēc 3 aliņiem vai es vnk nesapratu tālāk par "Šodien benzīntankā tāds ****** trāpījās" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Nu kā - kad? šodien. kur? benzīntankā. kas notika? patrāpījās ceļā. kas tad? viens ****** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 viņa domāja pidars Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Kakājat aktīvāk , vēl tikai 3lapas un būs štuka! Jūs to varat!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Būtībā jā, tieši to vārdu es arī domāju. No sākuma gribēju likt četras zvaigznītes, bet izdomāju, ka lohs bus pārāk maigi teikts priekš tāda ******. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 jorpojām nesaprotu, kas notika? ielīda rindā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Ienīstu visus tos, kuriem šodien ārā ir labs laiks. Sūds, man jau viss bija sagatavots - vieta, šašliks, aliņš un superīga kompānija, bet nē bļin...jau no paša rīta līst kā no spaiņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Tak pāries, ja tu domā Rīgu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Vienkārši un īsi sakot - jā, brutāli ielīda rindā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Ventspils rajons Usma saulains laiks +25grādi nice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Vienkārši un īsi sakot - jā, brutāli ielīda rindā. nu redz, nedzertu alu, būtu glītāka, uzreiz pamanītu un neuzdrošīnātos tā apcelt glītu meiteni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 (edited) Viņš mani gribot nepamanītu, jo stāvēja rindas otrajā galā. Tā ka paldies par uzcītību komentēt situāciju, kas ir kārtējo reizi visnotaļ neizdevusies (: P.S. Bloody hell, alus mani padara neglītu! Ja es to būtu zinājusi agrāk.. es dzertu to daudz vairāk. Edited June 15, 2012 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 nu redz, nedzertu alu, būtu glītāka, uzreiz pamanītu un neuzdrošīnātos tā apcelt glītu meiteni. HAHA es gar zemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 nu redz, nedzertu alu Tas vispār ir fiziski un garīgi paveicams? Nedzert alu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 (edited) Tas vispār ir fiziski un garīgi paveicams? Nedzert alu? es nezinu, but u can try it īpaši piektdienā! Edited June 15, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 es nezinu, but u can try it īpaši piektdienā! Well, es tā padomāju- palikšu vēl neglītāks, dūdas vispār virsū neskatīsies, dzīve sūds būs. Jāpāriet uz sidru. It īpaši piektdienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 (edited) Nana, Tev jādara kā man - uzzinot `paliks neglītāks` faktu, tieši jānodzeras. Alu, protams. >^.^< Edited June 15, 2012 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now