SuperRembo Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Galvenais ir pa merki trapit( cilveka siluets) kur trapit sekundara lieta Uz es vislaik nevaru saprast kapec galva vertejas ka 5 punkti, bet kruskurvis centra, ar 10. Kajas gan tik pa 2-3 punkti var savakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 vai arii tresais variants - rezeknee nav kur aizvest Aizved uz cepumu vai uz divistabu maximu... =DDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Jaiet medibas bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 rembo tas, ka tu sac runat par saujamajiem jauztver kaa draudi? Esmu loti veikls ar butterfly, nejoko man te chaliit Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) SR - Little Italy, kautgan Latgale arī nav sūdīgs variants. Edited May 12, 2012 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) blje nopietni? ebaal, atrodi sievieti, kas pie ieejas neaizmuks no tevis protams pielauju, ka es ne suuda nesaprotu, kur javed sievietes randinjaa tad jau labak aizved liidz lubanchikam, ir tak silts laiks un taa. Edited May 13, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Nafig vispār kaut kur jāved un jāiegulda līdzekļi? Nopērc puķīti un pastaigājies kaut kur, pasaki skaistus vārdus un ved mājās. Kādēļ viss jāsarežģī? Sievieties ir sačakarētas vairāk par vīriešiem, ja visi to zinātu būtu daudzreiz drosmīgāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Kāds nevar iedot linku uz narkoman pavlik oriģinālo YouTube channelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Vai eksistē tāda lieta kā garšīgi 0,33l aliņi? Iepakojums (pudele/skārdene) un cena nav svarīgi faktori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) Corona? Tuborgs ar laimu(nu ok no aliņa tur nav baigi daudz, bet ja nu kas ) ? Edited May 13, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Salitos ir bomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Kāds nevar iedot linku uz narkoman pavlik oriģinālo YouTube channelu? http://www.youtube.com/user/comedoz/ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 (edited) Man ar Epix laikam vienāds domāšanas stils šajā sektorā. Kāds var paskaidrot kā uz normālu randiņu iziet mazāk par 25 - 30 latiem? teiksu taa, briinos, ka mes vel nedzeram kopaa, lai arii kas to zin, pasaule ir maza:D bet viens noteikti mums ir kopigs, sievietes un go for class A =] mersi pardevi par 4k? godigi? nezinu cik bija izpidarasits, bet nu es max 2500 dotu Nafig vispār kaut kur jāved un jāiegulda līdzekļi? Nopērc puķīti un pastaigājies kaut kur, pasaki skaistus vārdus un ved mājās. Kādēļ viss jāsarežģī? Sievieties ir sačakarētas vairāk par vīriešiem, ja visi to zinātu būtu daudzreiz drosmīgāki. dzeri te ir cits staasts, sievietes dalas klases, jaa, izklausos kaa primaats, bet pa lielam taa ir, ir sievietes, kuras tu ved, ko tu maksaa, ar ko ved majas, ir sievetes, kas zin kaads tu esi , redz tavu potenciaalu utt., redz laikam man ir paveicies, esmu parak iesedies naudaa, ka nespeju noverteet visu pareejo =] saja jomaa var runat daudz un ilgi, bet esmu uzmanigs, jo vienmer zinu, ka kadreiz varbut vina so lasis un varbut ari jau lasa ja tu lasi, tad esmu dzeris, tas neskaitas, izbaudi atvalinajumu, buchas pielikumaa if u wanna be rich, u gotta be a bitch =] viena lieta ir manii nemirstosha, milestiiba pret old school, visi fano par 2pac, NWA n' shit, saucamo komerciju pagaatnee, sie ir inkomerciaalie chalji te istenbiba par pedejiem diviem menesiem sarakstiitu DG kur esmu bijis(jap, Azija,Zeireopa,rietumi), bija slinkums, bet esmu ieradies beidzot LV vairak vai mazak uz paliksanu(@least vasara), kurs tad laidis garam positivus? sakt pat nezinu ar ko, salauzu labo kaaju, ko jau te atzimeju, ar to nebeidzas, deguns ari lauzts, pie kefiira sakasijos jap, izrkjeeru, bet kjiiselis nebija un luzums tikai teoretisks, jo piefikseju pec 3 dienam tikai ar ko vel varetu palielities, laikam ar to, ka jus , kas stradajat legali maksajat man algu uz doto briidi stradaju bezgala nelegali un neuztraucos ne par ko, respektiivi liels pohujs, bet visam ir gals un sakums, respektivi vasaras beigas, kad nak ziemas sezona. Ko lai vel pamuld, aa nu jaa, ir SIA, nekas dizhs, bet potencials ir liels, briinos, ka letinji par to nav iedomajusies, logiski, ka starta kapitals ir vajadzigs, bet enivej nekas liels, to var katrs, ja ir parlieciba par sevi, vienigais, kas ir startaa vajadziis - zinashanas sfeeraa mineshanas lieka, kaa par brrinumu IT sfeera ir taalu. Edited May 14, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 sagaze to kugji paterins bus smagi pie kajas tiesi taa, zini, kas notika? Vina ''bankroteeja'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Kad worms, precesies ar Spite beidzot ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Kāda tev daļa? Tāpat domāju, ka netiksi uzaicināts. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Cash tu vel dziiivs>? Jeb ariii esi atradis kadu kas tevi zem tupeles ir pavilkusi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 casham ir pizdohens, tagad piekopju pensionāru dzīvesveidu. Man patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Amm te kāds nav no Liepājas, kas var uz 1 dienu aizdot Makitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 What the fuck is Makita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Skrūvgriezis, rokas urbjmašīna ar aķīti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 principa razo visus celtniecibas instrumentus. Taka doublet, tev perforatoru ari kads var nogadat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Skrūvpistole vobšem. Es varu uz brīvdienām no darba paņemt, tikai viņš tāds mazliet iesprādzis un ar viņu akurāti jārukā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 kadel gign tf2 tevi 50% adminu nosauks par lohu un uzliks banu ne par ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now