Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

kas ir sarmīte?

Šorīt, pa LNT 900 sekundēs Grigalim pievienojās sporta ziņu lasītājs, kurš bija pārģērbies par sarmīti, un iedeva Grigalim noēstu ābolīti. Un Grigalis nevarēja novaldīt smieklus. Nu vismaz man personīgi uzlabojās garīgais. :)

Link to comment
Share on other sites

Jāpaziņo operatoram. Operators bloķē IMEI un pēc tam telefonu vari izmantot kā fotoaparātu/kalkulatoru. IMEI vari nomainīt pie Centrāltirgus Vaņas (piezīme maziem bērniem - IMEI maiņa ir krimināli sodāma).

Biju pie meistariņa, teica ka ar to nenodarbojas. Bet ir tā lieta darāma (itkā). Atsūti varbūt pa PM kur to Rīgā var noorganizēt?

Link to comment
Share on other sites

Vajag vēl stundas uz lekcijām pārveidot, lai pierod pie studēšanas :D Es, piemēram, tagad vairs nekādīgi nevaru saprast, kā 40 minūtēs var kaut ko izdarīt stundas laikā, kā tas bija pamatskolā :D Par laimi es jau tehnikumā (no~10.klases) iemācījos pierast pie 80 minūtēm.

Link to comment
Share on other sites

Kā jau īstam latvietim pierasta lieta - mākam tikai griezt. Neviens jau negrib runāt par to, ka ziemas brīvlaiks lielākai daļai eiropas skolēnu un studentu ir mēnesis, nevis 2 nedēļas.

Un tiešām atbalstāma lieta būtu pamazām integrēt skolēnus studiju dzīvei, teiksim jau vidusskolā dažas stundas sākt vadīt lekciju garumā ( 2 mācību stundas vienā ).

inb4 pārdesmit topikiem par vasaras brīvlaika samazināšanu no vietējiem tīņiem...

Link to comment
Share on other sites

Vispāŗ jau nahui to Ķīli, prekš kam tas vajadzīgs? Ko tur integrēt? Nejau visi iet tālāk studēt, despite the fact, ka naudas daudziem nav. Tagad vēl grib atņem skolēniem vasaras ko nobumbulēt? Pidoras. Nafig jāķeras mtam klāt, aiz pipeles rausta kāds vai. Piedrāzt tās citas valstis. Tā jau Eiropā esam, kur vēl lielākā dirsā. Kad būsim kaut tuvu Eiropas līmenim, tad varēs arī reformēt tās skolas.

Link to comment
Share on other sites

Ķīlis kā nākamais Valdis. Lien visur ar dirsu pa priekšu. Man gan tas sirsniņu nedrebina, bet ja ņemās reformēt visu izglītības sistēmu, tad būtu jādomā mazliet reālistiskāk. Kā var saprast to, ka bērns, kurš mācīties sācis no 7 gadu vecuma tagad mācīsies intensīvāk, nekā bērns, kurš sācis iet skolā no 6 gadu vecuma? Būs kāda cita, atsevišķa programma jāpasniedz atsevišķai daļai skolēnu, vai kā? Man šis šķiet mazliet absurdi. Labi, beigsim visi skolu tais 18 gados, bet ko tad tas mainīs? Darba tirgus tevi nevēlēsies, ja vidējās izglītības atestātu tu saņemsi 19 gados? Kā ar tiem, kas ir palikuši uz "otru gadu" ? Tev liegs iespēju pabeigt skolu, jo redz tev to sanāks beigt 20 gados? Utopiskas idejas, kuras līdz galam nav nedz izskatītas, nedz apdomātas. Līdz Eiropas līmenim uzraujam! :clap:

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Vajag vajag pagarināt mācību gadu. Būtu viss čotka, kā Vācijā : Vasaras brīvlaiks ~2 mēn, un pēc tam pa visu māc. gadu izkaisītas brīvdienas. Būtu i` izglītības līmenis kā Vācijā(labs fyi) i` skolas dienas ilgums īsāks (līdz 14.00 max). Kā ir tagad? Tā neko prosta čerez žopu izņemta viela "ķeksīša" pēc. + Ir normāli, ka skola sākas ~ 08.30 un beidzas ~ 16.30 (manā ģimnāzijā for example)? Ta kuram reāli kasa Jūsu atzīmes? Ne velti ir teiciens "nejau priekš atzīmes, bet priekš dzīves mācies" or smth. Diemžēl mūsdienu materiālajā pasaulē šis teiciens ar katru mīļu sekundi zaudē savu spēku.

/Sad Panda

Edited by PINHEAD
Link to comment
Share on other sites

Tātad, ja vidēji Eiropā skolēni mācās 181-184 dienas gadā, tad mēs šos pārsitīsim, jo mēs varam atņemt mūsu skolēniem ~7 nedēļas vasaras ( ~35 dienas ) un pateikt, ka tas nāks par labu izglītības līmenim.

Joprojām esmu neizpratnē par to "obligāto vecumu" vidusskolu beidzot.

Link to comment
Share on other sites

Kaa jau visiem zinaams, tad tuvojas ziemassveetki un, lai gan tas ir skaists laiks, ko var pavadiit ar gjimeni un atpuusties no darbiem, tas ietver sevii arii kauko nepatiikamu. Nu ja... Jeezulinjsh... Juus jau visi zinat, ka shis vecais perverts naak katros ziemassveetkos pie cilveekiem (laikam tikai pie kristieshiem) un saka, lai vinju ielaizh iekshaa jeb preciizaak "ielaid mani sevii"... Man tas liekas diezgan slimi. Nu ok, tu esi dieva deels, bet vai tas tev dod tiesiibas ieiet visos, kas tev tic (es pat teiktu uzticaas)? Pie tam, it kaa bazniica noliedz homoseksuaalismu, bet uz shito jau vinji piever acis, jo jeezulinjsh jau neshkjiro - iet visos peec kaartas.

Nu, ja... Tas bija taads mazs ievadinjsh - atgaadinaajums visiem (jo tas taksh visiem jau sen zinaams), lai vreetu pastaastiit iisto staastu...

Taatad nesen kaadaa pasaakumaa saaku vairaak par sho lietu domaat (nu tuvojas ziemassveetki un mani maac bailes, taadeelj ir gruuti par to nedomaat), tad nu saaku domaat par to, kaads tad iisti ir vinja aatrums.

Taatad savu reekjinaashanu veicu ar shaadiem datiem:

Regjions - Eiropa

Kristieshu daudzums - 150 miljoni

laiks - 12 h (diennakts tumshais periods)

---------------------------------------------

Shie dati nebuut nav preciizi, bet iznaakums tapat buus shokeejosh, bet neuztraucieties, sarunaaju ar ojaaru, ka vinjsh man sagaadaas preciizaakus datus, tad arii ielikshu preciizaakus rezultaatus

----------------------------------------------

Taatad no shiem datiem var ieguut, ka jeezulinja apstaigaashanas aatrums (a.k.a. draashanas aatrums) ir ~3500 cilveeku sekunee (es vareetu ielikt preciizu skaitli, bet nedariishu to, jo dati arii nebija njemti preciizi).

Taatad savaa zinjaa jau bija izreekjinaats aatrums, tachu veeleejos iet taalaak. Tomeer bija probleemas: lai uzzinaatu aatrumu (km/h), vajadzeeja zinaat vinja loceklja garumu. Tachu pie manis vinjsh nav naacis, taadeelj nezinu. Ko gan dariit. Tachu tad iedomaajos, ka jeezulinjsh taksh ir perfektais cilveeks - taatad vinjam ir arii perfektais penis. Nu tad nu veicu mazu aptauju klaatesosho meitenju aprindaas un uzzinaaju - 18 cm (perfektaa penja garums).

Lai aplaimoto vienu kristieti, jeezulinjam vajag ieiet un iziet - tas ir viekt 36 cm garu celja posmu. Pienjeemu, ka vinjsh teleporteejas uzreiz peec shii darba veikshanas pie naakamaa kristiesha, taadeelj paarvietoshanaas vinjam laiku neprasa. Tas noziimee, ka vinja videejais aatrums ir 1,25 km/sec... Un TAS ir AATRI.

Domaaju, ka vareetu buut, ka vakara saakumaa, kad vinjsh veel nav iesildiijies, taa lieta iet leenaak, bet tad aatrums palielinaas, taapeec vareetu buut, ka pret riitu Vinjsh sasniedz aatrumu 7,91 km/s (pirmais kosmiskais aatrums) un uzshaujas (es pat teiktu uzdraazhas) kosmosaa pie sava teeva smile.gif

Tagad rodas jautaajums, vai jums tas shkjiet reaali. Protams, mees sheit runaajam par jeezulinju, kursh ir Dieva deels, bet tomeer, vai vinjsh to speej paveikt, vai arii tas ir tikai miits, ka ziemassveetkos vinjsh visos iet iekshaa? Varbuut vinjsh lieto kaadus paliigliidzekljus?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...