Epix Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 uz birznieka upīša 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) Forša reklāma, NOT Vispār es to nebiju domājis kā reklāmu, vienk. pētot random shitclan page`u uzdūros uz radiatora, gribējās pajautāt viņam, vai tas ir viņš. p.s. divīt, kur tu esi? atbildi beidzot skype Edited November 3, 2011 by Aly and Fila 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 uz birznieka upīša Jāā... Man pārdevējs nepatīk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) Vai tad kādreiz bija tāda iespēja? Agrāk mēģināju, nevarēja.. izmanto moneybooker, viegls, ērts un šķiet, ka var ātri aizsūtīt. Es agrāk esmu tur skaitījis naudu ar swedbank karti bez problēmām, bet tagad nevar. Laikam Latvijā kaut kāds aizliegums uzlikts vai kaut kas tāds. ķip moneybooker ir tas pats kas netteller ? P.S. gandžu uz birznieka upīša točna neatradīsiet. Edited November 3, 2011 by acido 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) āāāāā es taču biju šajās brīvdienās aizbraucis atlaist uz Zviedriju. Tur ir tiiiiiiiiiiik dahuja skaistas meitenes, viņām tik kopti mati, pilnīgi nagi niez pabužināt kad biju pirms 2-3 gadiem likās baigie zirgaģīmji, baigi maz tādu skaisto bija. Hvz, varbūt piepzinušās ar kosmētiku un tur tā sāls, bet tāpat, pavasarī braukšu atkal, jo hlamā uz prāmja nopirku loterijas biļeti(2ls) un vinnēju braucienu uz Zviedriju par brīvu, bet tajā pašā laika pie blackjack galda atstājām naudu biš, bet tas nebija tik ievērības cienīgs kā viens čalis ruletē pakāsa, man liekas viņš sāka pat asaras liet. Sakasijāmies ar poļiem, izrādās, ka ja polis sarunas laikā iepin tekstiem pa vidu kurva, tas ir tas pats, kas krievam bļe, nedaudz neiepatikās, likās mūs par kurvām sauc. Ja sanāk būt Zviedrijā iesaku aiziet uz Vasa muzeju, to kuģi apskatīties ir to vērts, bet biļetes gan dārgas, 8ls. Vel iepazināmies ar taizemietēm, tās arī bija meeeega, tādas atsaucīgas un smieklīgas, jokus saprot viss foršī, pat nevarējām padomāt, ka precētās, bet izrādās šīs ar vīriem uz kuģa. Visādi latvieši, kas strādā Zviedrijā, lietuvieši utt na šaru piedāvā uzsaukt bijām 3(neskaitot meiteni/-es), visiem maskas, svinējām helovīnus Zviedrijā Edited November 3, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 ķip moneybooker ir tas pats kas netteller ? Laikam jau, īpašas atšķirības visām izvēlnes bankām tur nav.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Neteller ir mazliet uzticamāks, ja jautāsi. Lielāks % jāmaksā par pārskaitījumiem starp kontiem (piemēram, sūtot draugam), bet tā viss pārējais kā MB. Ā un vēl, ja tu gribēsi pilnvērtīgi neteller lietot, tad tev vajadzēs sūtīt ID+ rēķinu, tad vēl apstiprināt phone call, kamēr MB tu vari darīties cik gribi, līdz viņi paši pajautā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 ZOOOOOOORRRRRRGGGG!!! Skatos Epikam jauki gaajis Zviedrijaa Jaa man ari zinami cilveki aizbrauca uz Zviedriju ar PRami un vinneja loterejaa vel 1nu braucienu Riiits ir sacies ar kartigu JOGURTA trauka iztukshoshanu Tagad priekshaa,kas lidzigs pudinjam Nedaudz sevi japalutina Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 ZOOOOOOORRRRRRGGGG!!! Skatos Epikam jauki gaajis Zviedrijaa Jaa man ari zinami cilveki aizbrauca uz Zviedriju ar PRami un vinneja loterejaa vel 1nu braucienu Riiits ir sacies ar kartigu JOGURTA trauka iztukshoshanu Tagad priekshaa,kas lidzigs pudinjam Nedaudz sevi japalutina Pag pag, cikos tu šo postu rakstīji? Tev dienas vidū rīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Pag pag, cikos tu šo postu rakstīji? Tev dienas vidū rīts? Tu neatrodies gadijumaa kaadaas arzemees? Posta laiks tak redzams 9:02 Man tak 9:00 sakas darba diena Bleee man ritaaa un 7dien brivdiena,bet algu shodien neieskaitija,znachit nevareshu pixaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Ak dievs, tāda migla, ka čurāt bail, vēl bikses apmīzīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Liepaja nav miglas.. iepirku daudz alutinjus shovakar sutinaashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Miglā ap kādiem 17:30 bija afigenākā, vispār nebiju tādu miglu redzējis vēl.. Takā putekļi no smilšu vētras, nu nezinu ar ko salīdzināt.. Tiem kam tur problēmas ar swedbank.. Karti drošiem pirkumiem inetā esiet reģistrējuši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Nu i nafig,tika laba spele alutinsh tik labi lija iekshaa...Tagad esmu pie 6taa alutinja jau attapies,ka esam speli zaudejushi DOOOH...Zheel Lab jaiet kaadu nogriezt CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Šodien noskinoju visu css, jūtos gandarīts par paveikto darbu Man ir uzhavnieks un eju pafragot PUBā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 (edited) Biskit paspelejam. Laiks ~ 03:30.. Screan shoti neko nepasaka, bet sis vakars bija labs. Edited November 6, 2011 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
kay27 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 CSā šonakt normāli pārēcāmies , prieks ka publika bij diezgan atsaucīga. Jocīgi ,bet 3jos naktī serveris bija pilns Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 bļā, es ar gribēju augšuplādēt bildes ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 bļā, es ar gribēju augšuplādēt bildes ;D Tu esi leena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 shitaaaa vakar nodzerties....taa ir jamaak Lapos ar aukstu alu... Suudiiigi shodien.....RUmu dzertt nevar/// 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Nevaru pierast pie jaunajam css skaņām, atkal pārinstalēšu css.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Nevaru pierast pie jaunajam css skaņām, atkal pārinstalēšu css.. haah Ja dinamo šodien uzvarēs, ko viņi izdarīs, tad būs jādzer tā kārtigī... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 (edited) Biskit paspelejam. Laiks ~ 03:30.. Screan shoti neko nepasaka, bet sis vakars bija labs. Kas Jums pret Sarkandaugavu? Edited November 6, 2011 by toksiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 tikai sarkandaugavaa var iegaadaaties stipraako spaisu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Šodien hesītī 6,5 sieriniekus ieēdu. Uz mēneša beigām/nākamā mēneša sākumu jau mēģināšu 10, gribu big booty aaasss Vityaz trenesi vispār jokus nesaprot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now