Lipinsh Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Snusu jau nekožļā, bet vnk zelē mutē. Siekalas spļauj un nejau rij nost. Jointi, vnk pasaku, ka neesmu pilnīgs nesmēķētājs. Par gļukiem? Es neko tādu neesmu pieminējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 wazik tev AMWAY smidzinamo vajadzes"?? 1mais 1l JIM BIM Ir tukshs,...Jaturpina... Nē paldies, man tas pats vēl nav beidzies un domāju vēl mēnesi točna iztikšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 http://www.gign.lv/forum/topic/53109-htc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Snufa daudzums drīzāk ir līdz 20 reizes lielāks nekā cigaretēs, tas tā. Bet gļukus noraut, kādā sakarā, izpīpēsi paciņu cigaretes, tev arī gļukus raus? Es domāju, ka drīzāk savemsies, it īpaši, ja nesmēķē. Un kāds sakars bija pa vidu pieminēt, ka uztin jointu? Gadijumā tu neesi aizmirsis par skābekļa samazināšanos iekš smadzenēm @ smēķēšanas laikā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Gadījumā neesi aizmirsis, ka tu raksti bezsakaru visu laiku? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Deadlive po podrobņēēē požalsta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Gadījumā neesi aizmirsis, ka tu raksti bezsakaru visu laiku? Nu jā, ja reiz aizmirsti tik vienkāršas lietas, kamēr tu dirs naturālu huiņu un centies sevi pataisīt vēēl gudrāku, nekā tu esi, tad jā, tev varētu likties, ka es un citi raksta bezsakaru, kamēr tu visu raksti pamatoti, visu zinoši `n` shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Kādas bļeģ vienkāršas lietas? Es jautāju cilvēkam par ko viņš rakstīja un precizēju viņa aplamības, tikai nedaudz nomuģījos par gļukiem, jo skatījos pēc quotes uz AmE komentāru. Bet tik un tā jautājums, kas par EFFEKTU no snuffa, ka reāli stiprs. Tu pats vispār rubī par ko tu raksti tad, kad tev šķiet, ka tu raksti? Tā kā naturālu huiņu dzen tu. P.s. Ej dirst 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) ^ Kādas tādas manas aplamības tu precizē? Ja tikai tu nedomā par to nikotīna attiecību.. Edited October 18, 2011 by Lipinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Jā, par nikotīna daudzumu snufā un cigaretēs. Ja tev tur nebija domāts par gļukiem (tas Tevis pieminētais effekts), kas tad tāds tev parasti no viņa ir, savādāks, kā citiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 kad mācijos skolā viens sīkais gribēja nozīmēties, iešņauca tik daudz, ka sāka vemt žulti, nezinu par kādu bezfilmu vai citiem saidefektiem te tiek fantazēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Jā, par nikotīna daudzumu snufā un cigaretēs. Ja tev tur nebija domāts par gļukiem (tas Tevis pieminētais effekts), kas tad tāds tev parasti no viņa ir, savādāks, kā citiem? Nebija jau nekādi gļuki. Atceros skatījos uz draugiem, sāka reibt galva.. viss kļuva mutuļains, kontūras objektiem sāka pazust.. draugu sejas sāka izskatīties pēc pūkainiiem zvēriņiem (nopietni). Nākamajā brīdi dzirde sāka pazust.. pēc kādam apm. 2min (precīzi nepateikšu, jo laiks rita ļoti ātri(vismaz man tā likās)) spēju dzirdēt tikai sarunas, bet neko pilnīgi nesapratu. Tad pēc kkur 2min viss lēnām, pakāpensiki sāka atgriezties.. Nepamanīju pat kā 2 čomi ātri aizskrēja man pēc ūdens, kā jau viņi bija atpakaļ. Labi, ka bija jau auksts laiks un stiprs vējš, tas ļoti palīdzēja, tad kkā nebūt aizķipināju uz mājām 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Deadlive po podrobņēēē požalsta.. autonegadījums sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) Lipinsh, pēc manām domām tie vistiešākajā nozīmē ir gļuki... Deadalive, nebija uz salu tilta? Edited October 18, 2011 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 varbūt tas nemaz nebija tas, ko viņš domā, ka lieto pajokoja uz čalīti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 varbūt tas nemaz nebija tas, ko viņš domā, ka lieto pajokoja uz čalīti Nu nez, mūsu starpā tādus jokus nesaprot. Pašam nešķiet mazliet par bērnišķīgu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 kas tur bērnišķīgs? Bērnišķīgi jau ir tas, ka tu ļaujies spiedienam, ņem visu, ko tev piespiež un vel stundu laikā taisies to darīt 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) o, zelta vārdi eu, labie draugi, iesakat kādu filmu/seriālu vai dajebko citu ko varētu padarīt Varat ieteikt arī kādu super interesantu spēli. Garlaicības kalngals Edited October 18, 2011 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Kādam spiedienam Es pats varteikt uzprasījos pamēģināt, vnk interesēja. Btw, es vēl netaisos to atkārtot stundu laikā. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 (edited) ja es nemaldos, iepriekšējos tavos stāstos figurēja vārds pierunāt. Edited October 18, 2011 by Epix 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Figurēja, bet tieši saistība ar to, lai to izdarītu stundā. Pagaidām es neesmu ļāvies spiedienam, ceru, ka neļaušos, jo kā NM teica, tas stipri ietekmē cilvēka veselību, kā arī ir iespējams letāls iznākums. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 o, zelta vārdi eu, labie draugi, iesakat kādu filmu/seriālu vai dajebko citu ko varētu padarīt Varat ieteikt arī kādu super interesantu spēli. Garlaicības kalngals super interesantu spēli? Batman Arhkam City Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Bleeee........ Kaa man patika,bet shadi aizlieties nebija manos plaanos...2:00 biju majas...Riiiga rullleeee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 hwan, man tādi supermeni, betmeni utt, diemžēl neinteresē Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 ep1 - no speeleem - serious sam,will rock no filmaam butterfly effect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now