LAVRx Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 nu kā tagad izskatās? Itkā jau ir ok, bet nepierasti. Vaitad nesen jau dizains nebija uzmainīts? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 worm, tev upgreidi skaitas shaadi? izkropljojot foruma dizainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Man itka šis nepatīk!! http://www.bildites.lv/viewer.php?file=oirv6knkx6ddy6itk4zu.png] Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 vo vo, Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 worms nozaga manu avataru. shame on you, bastard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 es to zilo joslu visticamāk nahrenizēšu... pašlaik sēžu pie laptopa, tāpēc ir pagrūti dizainiskas lietas mainīt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 kur var apskatiities cilveka vecos topikus, pashus vecakos, nejau tos def 5 vai cik tur sakuma radas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 worm, tev upgreidi skaitas shaadi? izkropljojot foruma dizainu? Šitais jau nav jauns dizains, šitais ir jaunais forums IPB 3.2.0 vai 3.2.1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Ā, pieprasu lai avataru bildītes būtu lielākas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Šitais jau nav jauns dizains, šitais ir jaunais forums IPB 3.2.0 vai 3.2.1 un katrai jaunajai versijai jauns dizains? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 davai meitenes mierā! šitas forums tiko tika uzlikts, nevar uzreiz visu gribēt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Tagad ka forumā ir liels fonts burtiem varētu to augšējo joslu padarīt lielāku (Galvenā, Bildes u.t.t.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) Vispār jau trololol. Mana saprašana bija, ka foruma skins tiek mainīts tikai vienreiz gadā. Bet nu katrā ziņā, izskatās ļoti daudzsološi. Pāris lietas, ko vēlētos redzēt ir vai nu Like/Thank funkcija vai plusiņu. Abas ir mazliet dumi. Pats dodu priekšroku Like/Thank, jo tad tas nepārvēršas par spamfestu. A, visādi, citādi, priekš pirmās dienas izskatās forši. Also, ja izvēlas Like/Thank, tad būtu visiem patīkami redzēt cik katram ir thank/like zem postu skaita, kā arī izvākt plusus (reputāciju) ārā pavisam. edit: Avatarus gan gribētos atpakaļ lielos. Šitās kakiņas galīgi garām. Edited August 12, 2011 by ~ jeyna ~ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) Nevar bildi nomainīt. Mēģināju JPG un PNG, mazu, lielu, Neņem pretī Edited August 12, 2011 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 nez, man sanāca nomainīt bildi... tu gadienā nemēģini bildi atvērt pa tiešo no kaut kāda URLa kuram galā nāk xxx.jpg?a=1&b=2&etc... ? kas attiecas par izmēru... izrādās, ka invision bija izdomājuši hardkodā ielikt 90x90 izmēru bildei. Par to jau daudzi sūdzās, iespējams, ka drīz izlabos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Izskatās interesants updeits Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Jauki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GmbH Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Nu patīk man visādi jaunumi, ik pa laikam vajag pamainīt (jebko) un skats uz to kļūs labāks. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) Kad pieradīs, tad būs pavisam labi. Tā jau ir ar visu jauno - sākumā grūti pierast. Ā un man vienīgam rādīja vecos notificationus kā jaunus? Nu tā jau viss ir čotka. edit: tā HOT ikona gan tāda nepatīkama. Edited August 12, 2011 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 To thanks čista nevajag, jo pēdējā laikā forums pārvētās par tizlu thanks vākšanu, respektīvi, lielākā daļa rakstīja tikai tādus tekstus kurus varētu iethenkot (foršs vārds ) un lika tizlas bildes! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 es to zilo joslu visticamāk nahrenizēšu... Droši, savādāk viņa tiešām pretīgi izskatās. Un vēl - man vienīgajam forumus mēdz ielagot atverot jaunu lapu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 nejūtu nekādu lagu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 nesaprotu kas jaunaja versija ir tik kruts, avatari suukaa, vinji ir mazi, gifi neiet. View new posts vispar bez komentariem, mekle pats, kuru pedejo postu lasiji. Topika aizsacejs blaavi peleks, kas ieprieks bija savadak, varbut citiem bija vienagla, bet man personigi nodereja, jo bija cilveku grupa, kura topikus pat neveru vala, jo uzreiz bija zinams, ka bus suuds sarakstits. Ir vel ko teikt, bet slinkums, naksies jau pierast, kas cits atliek. KSO jau pirms kada laika uzlika so versiju, besi ara veljoprojam, sai versijai prikols ir tads, ka ja tu izlasi topiku un jauni posti neparadas, tad skatoties view new posts topiks neuzradas, nu kaa jau agrak, bet tos topikus, ko neesi vispar veris vala radas visu laiku, cerams seit to gluku noversis, nereali kaittinosi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) žēl ka nav iespēja starp dizainiem, piemēram, iespēju uzlikt veco izskatu, bet nu jā šī ir jauna IPB versija, nevis tikai dizains... EDIT: Kas pa sūdiem, kad taisu fast reply nospiežot post nekas nenotiek, bet kad refrešoju lapu tad parādās posts. Edited August 12, 2011 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Vel viena lieta ko pamaniju, sezot No Problem. Mobile versija forumam ir pazudusi. Tas gan palielina iztereto mb skaitu, gan nenOrmali lago rakstot tekstu postaa. Man sitas posts kaut kadas 10 min aiznema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now