ModeratO Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Forši, esmu saskatījies daudz filmas un neesmu nekad lidojis, ja man kādreiz nāksies lidot, lidošu ar to lidmašīnu, kurā stjuarte būsi Tu un zin kā, kad uztraukums kaut kā nepieciešams noņemt stresu... tualetes laikam baigi šaurās tur, ne? Nākamgad es būšu 2x lielāks un tas nav maz Vecīt, mans loceklis ir tik garš, ja es viņu noliktu uz klaviatūras viņš būtu garumā no A līdz Z pag, sasodīts. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vSyRdLAUJzs Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) bet gribās kaut ko patiešām noderīgu. Vai tad dildo nav noderīgs? Edited July 3, 2011 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Eu, svieciens topika tētim jubilejā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristapuciitis Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Vecīt, mans loceklis ir tik garš, ja es viņu noliktu uz klaviatūras viņš būtu garumā no A līdz Z pag, sasodīts. :D :D Ierēcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Vecīt, mans loceklis ir tik garš, ja es viņu noliktu uz klaviatūras viņš būtu garumā no A līdz Z pag, sasodīts. :D dzīve ir skarba Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 omg, šis topiks vēl pastāv?! 714 lapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Pallmai šodien dzimšanas diena. Par to arī noņemsim cepuri lielākā spama topika autora priekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Apsveicu palmu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Sveiciens PALMAM< shii topica raditaajam, pateicoties kuram es esmu sheit vareejis izpausties... Vakar biju baljukaa juutos labi,jo dzeeru maz...Skaidraa esmu totalakaa tupele,bots,sene palicis... Larins gan 6d un 7d nozhupoja, atkal jaskataas uz vinja nodzerto muli Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Good men, ko Tu no manis vakar skaipā gribēji? Ej vairs sazin Tu biji tas kas man radas Toms? Jasna Es vakar visiem uzmacos,jo revideeju skapi CHangoju nikus,lai zinu kas ir kas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Jā, tas pats. Es vēl atrakstīju atpakaļ "labdien", bet Tu jau biji paspējis iziet. It kaa devos ... bet nesanaca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) Biš vektorizēju smukāk, bet tāpat kkas nesanāk, lai smaiļiks labi izskatītos - Edited July 4, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 yo, iesakiet kkadas edienu receptes kuras aiznjem ~20min neietiekt makaronus pa flocki,omleti , roltonus,pelmenjus Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 yo, iesakiet kkadas edienu receptes kuras aiznjem ~20min neietiekt makaronus pa flocki,omleti , roltonus,pelmenjus Šilavfje ugunszivs gaumē ar Murkobē bannāniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) yo, iesakiet kkadas edienu receptes kuras aiznjem ~20min neietiekt makaronus pa flocki,omleti , roltonus,pelmenjus tiramisu Edited July 4, 2011 by Bamb1n0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Čilī pica. Pērc vienu picu, otra par brīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Lol. Vai ir kādas iespējas atrast vecos bloga ierakstus (pieļauju, ka no blogspot.com), ja blogs ir ticis izdzēsts? Archive.org nesaglabā šādus ierakstus? Varbūt derēs Wayback machine Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 ▲ ▲ ▲ newfags cannot triforce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 iesakam savu nākamā video versiju, lai būtu "California on Latvia" vai vismaz "California on Baltic countries" kaut ko tadu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) Meh. Es pat negribētu dzirdēt neko. Viņi pat nezina, kur atrodas Lielbritānija, kur nu vēl Baltijas valstis vai Latvija. edit: šitas bija viens no maniem favorite. Edited July 4, 2011 by ~ jeyna ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Meh. Es pat negribētu dzirdēt neko. Viņi pat nezina, kur atrodas Lielbritānija, kur nu vēl Baltijas valstis vai Latvija. edit: šitas bija viens no maniem favorite. haha Arnold SchwarzniGGer Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Te jums kaads video topiks bleee? Alga shodien laikam nebuus, alinsh jaatliek uz ritvakaru laikam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Vakar pārvācos no centra uz ziepniekkalnu, esmu vecmeita ar 3 kaķiem, zb, ka nācās iet uz veikalu un smagus maisiņus stiept, neesmu pieradusi Nedod dievs, ja man būs kaķu smiltīm 16 kg maiss jāstiepj Darbā riktīgi boring vispār Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Varbut bus mazliet nepieklajigi, piedod ja taa sanaak.. Bet kur macho liki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now