bReeTz Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 kāmis varētu nospert šo sadaļu gūdmenam. gj P.S. Es ar vīlies, nebūs man kompromātu taisīt. + vienīgais troļļu topiks pazuda, nāksies atkal čatu piedirst ar savām stulbībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 nja, būs jāpaliek skaidrā rīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Es neesmu atmetusi iespeeju riit kaut kur iet (uz to pashu Runci), bet kam gan mani vajag, ja macho nevelkas komplektaa liidzi, vinjsh jau ir slaveniiba UPD: Ar to es censhos pateikt, ka, ja tomeer kaads grib ar manu necilo personiibu iedzert, tad to riit var mieriigi izdariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Tikko sevi pieķēru izlasām visa kāmja rakstīto. lol, sen nebiju neko šajā topikā visu izlasījis. Un cereza, varbūt es ar nenoslinkošu un izlīdīšu tautās :> Jebkurā gadījumā, piezvanīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Kāpēc Tev ir Cerezas N.R.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Kāpēc Tev ir Cerezas N.R.? Tā jau viņš stāstīs savu slepno "Crezea & AmE stuff"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Tā jau viņš stāstīs savu slepno "Crezea & AmE stuff"! Īpaši jau, ja macho šo visu lasa Man čereza teica, ka man par gandrīz visu, ko es varētu izdarīt, macho no dirsas kājas izrautu. Es pat nummuru paprasīt baidos, kur nu vēl iet sadzert un kaut ne tā paskatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Ja rīt bus veiksmīga darbadiena (tb man sados pietiekami daudz kukulīšus) ta vakarā varētu pasēdēt kāmīt tev ar ofic jābūt ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 macho visu zin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Ja rīt bus veiksmīga darbadiena (tb man sados pietiekami daudz kukulīšus) ta vakarā varētu pasēdēt Sabiedriskajā par kontroli strādā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Sabiedriskajā par kontroli strādā? Jep. rīt būšu uz 17 līnijas. bonusā varu bezmaksas braukāt ar sabiedrisko visulaiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Anyway - ja kaads plaano doties, luudzu PM man privaati, es iedoshu savu numurinju (nav paredzeets veeliem nakts zvaniem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 a vēliem vakara (un viegli erotiskiem) sms'siem? viss, man sakas vakara maņa @RS, jāiet kontrolēt zaķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 (edited) izkontrolē lūdzu 16. autobusu, tur nahuj tik dahuja bomži, ka uzdzen dusmas par to vien domājot. Edited February 24, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 oohh! mums ir savējais spiegs satiksmē! es jau sabijos, ka aptrūksies temats sarunām pie alus glāzes. jāsāk domāt kādus godasvārkus vilkt, vajag tā glauni saģērbties vai ne? varbūt ir kaut kāds dress kods, kas jāietur? nu, lai tur ierodoties, uzreiz zin, ka savējais un tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Velc ar krāsu saķēzīto kreklu no GIGN '10 pārtija Cikos jūs tiekaties? Es ap 19:00 būšu pie galerijas, varētu atdot grāmatu. Šobrīd dzeru lētu alu, kurš ir nostāvējis atvērts divas dienas. How sad is that? :/ [22:49:58] Eziic: ierauj šito labāk [22:50:01] Eziic: feature=player_embedded#at=37"]http://www.youtube.com/watch?v=QMWUYMWlEyo&]feature=player_embedded#at=37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 viss, man sakas vakara maņa @RS, jāiet kontrolēt zaķi. O jā, šitajā nakts dubakā sēdēt pieturā un gaidīt savu RSmobīli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Taatad, kas riit naaks? Vai arii man naaksies vienai pashai skumji seedeet pie galdinja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Es domaju ka bushu. Tagad sildu organismu pulkvedii. runci jau biju. P.s. Laikam drusku sadirsu pa rs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Ar katru gadu dzimšanas diena paliek arvien vienaldzīgāka. Kāpēc tā? Tai taču jābūt dienai visforšākajai, kad apkārtējie ir ap Tevi un par Tevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Apsveicu tevi Tā ir tāpēc, ka visi tie pasākumi ir puslīdz vienādi un ar katru gadu sāk ar vien vairāk apnikt... Izeja ir spontāns pasākums vai jaunas vietas/nodarbes izvēle, bet nu tur ir vajadzīgi gan līdzekļi, gan labi daudz draugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Epidemic cik vecs esi (vai jauns)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Ar katru gadu dzimšanas diena paliek arvien vienaldzīgāka. Kāpēc tā? Tai taču jābūt dienai visforšākajai, kad apkārtējie ir ap Tevi un par Tevi... Dunno, ar katru gadu man tā dzimene ir vienaldzīgāka un vienaldzīgāka, bet visi apkārtējie domā ka to vajag nosvinēt vēl skaļāk un vēl krutāk... bet jau negribās... Pēdējos gadus 3 liekas kā parasta diena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 (edited) edited, lai paliek.. Edited February 25, 2011 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now