GooD`MeN Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Esmu noleemis tuvakajaa laikaa izdariit sekojosho! Nedzert pavisam vai arii ja dzert,tad ljoti minimaali un reti! Meigjinaat arii pipaat,tikai kaadu cigareti dienaa! Talak ir doma iet parbaudiities pie gjimenes arsta! Lai mani aizsuuta uz NIERU<AKNU,PLAUSHU parbaudeem,lai zinu,kaa viss izskataas! Cik nojaushu niereem un aknaam ,man bus jachuraa burcinjaa un asinis no veenas njems,kas gan varetu neebut iipashi FOINI Bet tad es vismaz zinaat kas ir kas? P.s. 3shaa lieta ,shas uzmeikoshu atseviskju topicu,kuraa ceru palidzesiet rast atbildes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Nenaak miegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 es pihāju, vai goodmens pihā? cereza: a ko tā, nenāk miedziņš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 es pihāju, vai goodmens pihā? cereza: a ko tā, nenāk miedziņš? Naaz, biju aizgaajusi guleet, kakjis iemurraaja ghiimii paaraak skalji, atnaacu uz otru istabu :/ Varbuut jaaiepiksaa nedaudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 a Tu viņam iemurāji pretī? ja nē, tad kaķis WIN! un jā, iepihāšana līdz, pat mazot daudzumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 a Tu viņam iemurāji pretī? ja nē, tad kaķis WIN! un jā, iepihāšana līdz, pat mazot daudzumos. Iemurraaju, bet mums ir 3 kakji, so paareejie divi nostaajaas kakja pusee, macho jau bija atsleedzies Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 es pihāju, vai goodmens pihā?cereza: a ko tā, nenāk miedziņš? GooD MeN`s vairak nelieto alkoholu un nepixaa! Bet domaa par dietu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 (edited) Man pat sāk palikties garlaicīgi. Gūdmen, tu ar savu tievēšanas topiku esi visus troļļus aizbaidijis, nav vairs, kas rakstītu labu sūdu :< Techpoint jav sms nav samaksājis vairākus mēnešus.Doma ir sūdzēt viņus tiesā. huh, vismaz kāds sūds ir atrasts, par ko var gardi pasmieties! Avots - GIGN Edited February 4, 2011 by Hm. Murdock Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 vōuūū, es tagad tā padomāju, kāda ir iespēja, ka šis topiks nogrims Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Prasās mātīti, bet visas, kas izskatās cērtamas ir vai nu slovākietes vai nu apbērnotas. Nēģerietēm nevar patrikt bļa cik gadu kāmēr seja nav veca un nesāk izskatīties pēc dirsas.. fak...ston3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 divīts cenšas, bet viņam nesanāk. GŪDMEN, ATGRIEZIES LŪDZU! P.S. Vēl laikam skriet nevajadzētu, kakls pēc vakardienas sāp kā gūdmena aknas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Šodien piektdiena, ganjau rīt kāds remdēs jūsu izsalkumu ar pohu un pixāšanas postiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Šodien piektdiena, ganjau rīt kāds remdēs jūsu izsalkumu ar pohu un pixāšanas postiem Es tas pavisam noteikti nebuushu vairs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Es tas pavisam noteikti nebuushu vairs! ev čalīt, nu saņemies. Tu to vari. rīt kompānijas pēc ieklabināšu par izkaltušo rīkli Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 (edited) GooD MeN`s vairak nelieto alkoholu un nepixaa! Bet domaa par dietu! Tā vien izskatās, ka šo topiku var vērt ciet Lai gan pēc kāda laika var sagaidīt postu: cik tā dieta ir grūta...šodien paņēmu pāris aliņus atslodzei. Edited February 4, 2011 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 (edited) kāds varētu ienākt nobanot pedobot+++ , viņu tikko nobanoja, bet šis atkal ienāca un spēlē ar aimu jau otro vai trešo karti no /calladmin izskatās ka jēgas vispār nav Edited February 5, 2011 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Banned. Vakar jau vairakas reizes banoju to perdeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Šodien piektdiena, ganjau rīt kāds remdēs jūsu izsalkumu ar pohu un pixāšanas postiem Nop, nāves smaka! :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 divīts cenšas, bet viņam nesanāk. GŪDMEN, ATGRIEZIES LŪDZU! P.S. Vēl laikam skriet nevajadzētu, kakls pēc vakardienas sāp kā gūdmena aknas. bljin staaipu grozu, bet nesaprotu kas man nesanāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Gribu atpakaļ veco GŪDMENU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 opā, atkal pihāju, kā soliju. zaļums a nāsīs i. guuuuuuuudemen, kur tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Lieciet vinju mieraa, vinjsh grib citu forum'a title. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 gigns pakaras, faaaaaaak...jaiet gulet laikam, a mosh....pixaajam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 ļoti interesanti!Vakar normali paeedu veseliigas vakarinjas pratiigs cilveeks! Tad mani vakaraa uzaicinaja uz saals maizi,teica,ka pratiga pasedeshana,bez izvirtibaam! PROTAMS! Tur mani jau sagaidija paaris 0,7l DZINS! Vopshem vakars beidzaas ar to ka no chili picas tika pasuutitas 3 GJIMENES PICAS, kuras tika stumtas maagaa ,skaidrs ka tas kaitees manai DIEETAI un dzini ar SCHWEPU tika dzerti tik ilgi kamer izsledzos un 2:00 modinaja,teica ka saklashot gultu lai varot pachucheet tepat pie cieminjiem! Shoriiiit protams TAADS sushnjaks kaa sen nav bijis! LAICINSH GAN SHODIEN PERFEKTS!Sauliite un tagad remdēju savu slāpeklīti ar DŪMAKAS NEFILTRĒTO ALUTIŅU! Vakarā šmorēšu vistas filejinju ar sarkano piparinju,ananasiem un riisiem! un protams ka zaljaas lapas salatinjiem ar kefiiru,diliiteem un locinjiem! Nu šito dzeršanu ,teixim ka neskaitīsim,jo mani spieda dzert,nu lab ne fiziski,bet nu morāli skatoties uz tām pudelēm nevarēju tak atteikties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 ļoti interesanti!Vakar normali paeedu veseliigas vakarinjas pratiigs cilveeks! Tad mani vakaraa uzaicinaja uz saals maizi,teica,ka pratiga pasedeshana,bez izvirtibaam! PROTAMS! Tur mani jau sagaidija paaris 0,7l DZINS! Vopshem vakars beidzaas ar to ka no chili picas tika pasuutitas 3 GJIMENES PICAS, kuras tika stumtas maagaa ,skaidrs ka tas kaitees manai DIEETAI un dzini ar SCHWEPU tika dzerti tik ilgi kamer izsledzos un 2:00 modinaja,teica ka saklashot gultu lai varot pachucheet tepat pie cieminjiem! Shoriiiit protams TAADS sushnjaks kaa sen nav bijis! LAICINSH GAN SHODIEN PERFEKTS!Sauliite un tagad remdēju savu slāpeklīti ar DŪMAKAS NEFILTRĒTO ALUTIŅU! Vakarā šmorēšu vistas filejinju ar sarkano piparinju,ananasiem un riisiem! un protams ka zaljaas lapas salatinjiem ar kefiiru,diliiteem un locinjiem! Nu šito dzeršanu ,teixim ka neskaitīsim,jo mani spieda dzert,nu lab ne fiziski,bet nu morāli skatoties uz tām pudelēm nevarēju tak atteikties! ilgi gan iztureeji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now