Epix Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 check this ouuuuuuuuuuuuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Super, beidzot izguleejos, pieceelos 7os, paeedu, un gaaju atkal guleet, noguleeju liidz 1iem b0r1ng video nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 nope, pats kaut kur netā ieraudzīju pirms miega uhn ileliku, pameklēju šodien - neko neatradu sakarā ar to gadījjumu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Nu ugadaite! S gordom nosish, tiho nenavidish? Shto eta takoe? Man shodien braukshanas eksis 14:00, jaaidzer pirms eksha paaris alinji lai nervi nestreiko un var braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Nu ugadaite! S gordom nosish, tiho nenavidish? Shto eta takoe? Man shodien braukshanas eksis 14:00, jaaidzer pirms eksha paaris alinji lai nervi nestreiko un var braukt Jerrico būsi vēl viens drunk knight rider no Bauskas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Nee nee, beidz! Njemot veeraa to cik gruuti taas tiesiibas naakushas, gribeetu lai vinjas tikpat gruuti iet, taadeelj taadas lietas tuvakajaa laikaa gan nedariishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Shitais galigi nekam neder... UZMINIET KAS TAS IR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Tev ir pohas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Tev ir pohas? TIESHI TAAA! Es vakar piedzeeros kaa lops,bet tas bija tikai tapec ka visu dienu neko nebiju eedis!Joprojaam neesmu eedis un galva reibst! DIENA VEL GARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 good men raksta par alkoholu, kads tads aktivaks zaales pipetajs varetu pievienoties un es varetu pastastit kaa iet ar sniedzinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Stulbie narkomāni Es šogad domāju daudz mazāk pievērsties visiem šitiem draņķiem, pagājušajā gadā jau nereāli visādi sūdi tika lietoti, zaļās bikses vispār gandrīz katru nedēļas nogali... Kur var savākt piķi sniedziņam, cik viņš iet? 50Ls/g? nu i nah, tur jau var bārā pie izlejamā alus 2 nedēļas sēdēt... nekad neesmu saņēmies pamēģināt to veļas pulveri, bet gan jau kādreiz... Vakar gan gara diena, 10os piecēlos, ap 15:00 jau biju gatavs, pamodos vakarā un mocījos ar sūdīgu dūšu un smagām galvassāpēm Brr, ievilkās nedaudz tā tehnikas apmazgāšana Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 good men raksta par alkoholu, kads tads aktivaks zaales pipetajs varetu pievienoties un es varetu pastastit kaa iet ar sniedzinju Mums tieshi Liepajaa tagad smuki snieg sniedzinsh! Kapec man ir tik sudigi,tas nemaz nav labi! Vajadzes laikam pa kluso pec alinja aiziet izsuuukt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 (edited) Stulbie narkomāni Es šogad domāju daudz mazāk pievērsties visiem šitiem draņķiem, pagājušajā gadā jau nereāli visādi sūdi tika lietoti, zaļās bikses vispār gandrīz katru nedēļas nogali... Alkoholu vēl var pielīdzināt sūdam, bet zaļo nu točna nē - veselībai jau nekādus kaitējumus nenodara. Kādreiz, kad maks spiedīs kabatu, varētu arī sniedziņu notestēt. Gribas pārbaudīt, vai tas ir tās naudas vērts. Man gan ir nojauta, ka nav. Edited January 21, 2011 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 50Ls 1nam shnjaucienam? xD Nu a kaads tur ir tas efekts? Pa 50LS shnjaucienam,tad es gaidiitu lai ik pec 10sek 2stundu garumaa man orgasms buuutu,tad tas varbuut buutu to veerts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Nu vienā celiņā diez vai gramu varētu nošņaukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Nariki bļin Rekur, lai Epix pastāsta, cik lielos daudzumos parasti celiņu iešņauc, kāds efekts, kādas blakusparādības, etc. shits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 (edited) es to visu uzrakstishu(varbut) pec brivdienam, tagad jaiet nomazgaties, jaaizbrauc lidz darbam un tad pie mazajam p.s. neviens neshnauc ikdiena, tas pirmkart ir parak dargi, otrkart ja tu neej uz klubu neredzu tam vispar jeegu. Bet ta pa brivdienam sad tad paniekoties var. un vispar tas ir psc, maksimas beidzas jim beam pa 10ls litraa, rim4ika vins 20ls maksaa Edited January 21, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Wow, sēdošais invalīds ir atpakaļ Klau, šon tūkstošus vērtu kombainu atdzina, tas tevi drošvien grauž, ņemot vērā, ka zemnieki ir lošaras un tev ir iphone4 bļe?? Tu laikam esi apdalīts. Es cienu zemniekus, jo bez viņiem mums nebūtu ko ēst, bet ne tevi , tu esi apdalīts puisis . Man reali ir pie dirsas , kaut vai tev 10 kombaini stāv ārā pie mājas. Tu tāpat paliksi pie sava kombaina un neko citu nedarisi visu atlikušo dzīvi. Veiksmi kombainpuika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Es darīšu, un kā vēl Za to saimniecībā vairāk naudiņas griežās tīri uz peļņas nekā tavā kinozālē vai kur tu tur vergoji Tā kā salīdzinoši ar mani tu tomēr esi mazs sūda gabaliņš, lai arī kā censtos izsisties, nekas labs no tavas tukšās diršanas nesanāk Tagad stāsti, ka cieni, pirms pāris mēnešiem citu dziesmu dziedāji, nevar būt, ka tomēr sāc domāt ar pareizo galu Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Es cienu zemniekus ar smadzenēm , tu tāds neesi sorry. Tu esi apdalīts ? Tu vispār zini kāda ir pelņa kinoteātrim ? Tu laikam joko ...... Sākumā iemācies atpazīt ciparus, un tad sāc lietot tādus ekonomiskus terminus kā pelņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 (edited) Tev tas kinoteijāteris pieder? Man ir smadzenes, varu apstiprināt ar ārsta izziņu P.s. ekonomisks termins ir tāds, kas aizņem maz vietas? Tev pašam tā kā derētu piedomāt pie gudriem vārdiem ko mēģini rakstīt Edited January 21, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Tev tas kinoteijāteris pieder? Man ir smadzenes, varu apstiprināt ar ārsta izziņu Jebkāda "diskusija" ar to pajoli ir tas pats, kas mērcēt aļna dirsā savas ekstremitātes- lietderība 0, jautrība 0 un smird pēc sūdiem. Tad jau labāk ar čikiju par cepurēm parunāt, vai ar jupi par gigna slepeno valdību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Nē, man patīk, ka čalis izdomājis jaunu uzdirsienu: "Tu esi apdalīts?" Mani tas uzjautrina. Kaut gan jā, šoreiz es uzsāku kasīties. Vainīgs Bet stulbības mērs nav mainījies UrsisAstronaut Club, join us, feed us, trollparade Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 yo !! par cik es nesaprotu neko no pc tas shis buutu ok ? http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=167733 cik csaa butu fps un vai ir jega pirkt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Video integrēta, tobiš sūds. Labāk paprasi, lai kāds tev nokomplektē, gatavās kastes nekam neder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now