eziic Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Tas, ka tu pēkšņi tur esi sācis aktīvi postot un raksti par to arī šeit, manuprāt, neko daudz tavam tiesību pieteikumam nedos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Lai arī neko nedos , tomēr es negribu spēlēt kopā ar čīteriem. Tomēr saņēmos , lai tur aktīvi sāktu nodot. Pirms tam , nemaz netaisījos tādu topiku izmantot Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan(suspended) Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Šodien tāds žarons bīja, tāds besis dēļ karstuma, vienkārši katram otram gribējās ievilkt, jo bīja ļoti karsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 same here es staigāju un vārījos, jo tā izbesīja tas karstums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Normāli izcepās tie, kuri dziesmu svētkos stāvēja tajā karstumā! + Dejotāji kuriem vispār man liekas, bija atā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Labāk karstu, jo karstu vasaru un laiku, nekā smirdīgo ziemu, kad zeķes no aukstuma sacietē. Varētu mūžigi šādu laiku! Ja nepatīk karsts laiks, tad braucat atpakaļ uz sibīriju un dauziet galvu pret ledu. BRR atcerejos tos laikus, kad seju nejutu, kamēr aizgāju līdz veikalam, dēļ tā sala. FCK winter in tha ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Varзtu mыюigi рвdu laiku! Ja nepatоk karsts laiks, tad braucat atpakaп uz sibоriju un dauziet galvu pret ledu. BRR atcerejos tos laikus, kad seju nejutu, kamзr aizgвju lоdz veikalam, dзп tв sala. FCK winter in tha ass Ziemв vismaz var pagulзt, vasarв vari negulзjis staigвt, jo Kвввaвввєsts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 šitā vasara ftw! bet nu man arī patīk, ka karsts, vismaz nosauļot savu bālo miesu vae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 (edited) tā fiksi uzmetot aci šim topikam, es secinu, ka šo topiku pie dzīvības uztur 3-5 foruma lietotāji. Edited July 10, 2010 by emys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Man nekad vasara nav patikusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Vasara owno visus pārējos gadalaikus , jo var normāli visu dienu sēdēt pie ezera, peldēties un tusēties apkārt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guufijs Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Katram gadalaikam savi plusi un mīnusi, bet man vairāk patīk vasara, jo ir silts laiks , dauz brīvā laika, var peldēties, makšķerēt , tusēties utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Piekrītu skamam. Kad ir aukstā ziema, visi grib vasaru, kad ir karsta vasara atkal nav labi! Labāk, lai ir tā siltā vasara, nekā sasodītā ziema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 To vajaga atpakaļ ieviest! 5,6,7 bezfilma. Vakar darza peldoties viens gudrinieks no koka lecot udeni salauza potiti. Tada sajuta, ka ziemu labak, ja runa ir par tadu karstumu, kads ir tagad ara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Nu vo zvejniek svētki nosvineti,tagad uz jurmalaa paguleet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) šodien ķip būšot karstākā vasaras diena, jāiet mirt. OMGMOGMOGMOGMOGMO, doma braukt uz jūru, bet slinkums. EDIT: JO Edited July 11, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Tagad tiešām labprāt gribētu ziemu , nevis vasaru , tikai dēļ tāda karstuma.. Ahh man galva sāāp , vakar bija balle Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) Tas nav normāli, ka sēžot svīsti. Vasarā sukā tāpēc, ka galva nestrādā tādā karstumā un ja vaig strādāt, tad ir anormālā dirsā. kāpēc nevar būt 20 grādi un viss. Pavasaris FTW! Edited July 11, 2010 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) kruta, ēnā rāda +33, tas nozīmē, ka steidzami jābrauc uz ezeru, ko arī pēc pāris minūtēm darīšu. EDIT: Ziemā gribās vasaru, vasarā gribās ziemu, arī kruta. Edited July 11, 2010 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 man te tikai 31 grāds plusā. peldēt nav jēgas, jo ieejot lielupē varot nosvīst. nekas.. mazliet gandžas un vakars aizies.. kautgan bļin ar bijušo sievieti esmu sarunājis satikties. tā teikt paņemt uz pasākumu. šodien drusku pasēdēsim pie lielupes a.k.a gign pēdējo gadu spots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ohh, shoriit esmu iipashi aktiivs chateris, vareetu gaazt kalnus tajaa vienaa chataa, kuraa seedeeju internet salona laikos.. kaa sauca.. FUNDAMENTAL!! :D MUAHAHAHA! Tik smiekliiigi pasham, tieshaam tikai rakstot atcereejos. Beidzu straadaat ap pus pieciem, eju pie braalja, izraadaas tur treshais braalis kopaa ar triis krievieteem, kuras dziivo Itaalijaa. Nu vo, v polnoe gavno, taadu suudu mashiinaa pa celjam uz maajaam saaka runaat, ka vecaakais braalis gribeeja jau vienu izmest aaraa celja viduu. Tagad taa pati, kuru gribeeja izmest, pa kluso izskreeja no dziivoklja un aizgaaja tipa kaut kur. Vinja dziivo Veronaa, bet liidz Veronai sheit ir ljoti labs gabals, tas taa, maigi izsakoties, njemot veeraa to, cik ir pulkstens. Domaaju, ka buus ko iztamboreet shobriid, bet vinja taadu fufeli runaaja, ka man pat gribot laikam nesanaaktu. Kaa no pokemoniem izkaapusi. Nu vo, tagad seezhu daarzaa, dzeru viskiju, Figo (terjera un pitbulla krustojums) seezh blakus kreeslaa un bezdee. Diezgan sirsniigi sagaidiita pirmdiena. Dzeru viskiju, piipeeju cigareti, Figo joprojaam taa bezdee kaa pat es peec divu dienu dzershanas nedodu valjaa. Paareejaas divas baabas tiek izmantotas. Nu vot, taads mans sacereejums shoriit, ieshu SEERFOT JUUTUBEE UN MEKLEET MUUZIKU, jo man peec divaam stundaam ir jaamodina cilveeki, vajag nodarbi, savaadaak es noluuziishu, jo man ir daudz viskija. Paldies par uzmaniibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 YO :D Big Booty Bitches ^^! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 :o:o:o:o:o nakts rīta spams 2. lapā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 GooD`MeN`s nav nekur aizdzēries,ka te neraxta,nesatraukājaties Man vnk internets pazudis internets Lattelecom suck`s! Nee nu lab,dazhas dienas jau esmu iepljaavis,taa brangaaak,bet nu ne tik traki lai nakamaa dienaa buutu shaiziigi Nu ko lidz biiichigam tikai 1nedelja atlikusi Sho 6dien man MEGA drinken partiiijs pec tam 4diennieks garantēts sākot ar beach party 1mo dienu un beidzot ar 7dien piknik balliti ibio bus smagi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 meklēju kaut vienu, kurš te satraucās, neatradu. Visi tāpat jau zin, ko tu dari Kas attiecas uz bičpārtiju, visus ko zinu taisās no ignorēt to šķidro pasākumu. Tā vietā visi vāksies citur svinēties, privāti bez nodzertiem tīņu mūļiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now