l1nk1n Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Vakardienas rezumee... Roka sap ! Chalis ar asinjainu degunu dzeru Beershake (topinjaa akcija... 19sant pudele... kasti iznesu no veikala... 24 alinji ... FTW !!!! ) Muzika sit ara kaut ko no ieksham, es pat nemaku teikt ko sit ara, bet ... es pat nez !!! katra zinja ribina iekshas tupie basi... :@ Rezumee shim .... I believe I can fly after some beers !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 tā jau nu es dabuuju pa 38 santjiki dlait ar grepfruutu.. 23 gabalas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Zilais točkas Morīts beidzās, jaaiet uz veikalu pec dārgā Winstona Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 es šodien kurinu sarkano marlboro..es kaifoju.. nopietni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Ir ir tāda lieta... Man pa reizei ar sarkanās cigretes prasās uzpīpēt zilo vietā... Neesi kursā Winston pa lētākām cenām var dabūt kkur? Vienu brīdi itkā bija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 esmu.. pec tam pm uzrakstishu..piezvnaishu paprasishu kas un ka ..turpat bauska es jau visu laiku pipeju sarkanas - vinstonu classic sarkano vai marlboro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 (edited) eeem... viena kaste jau beidzas... velviena ir studijaa... cepu ar muchas draugu vistinjas ar risiem un ejam uzpipot ZILO Bond ! YEAH !!! manu parlamentu piebeidzam :@ Caines krajumi ari cauri... sudigi man, ko citu lai saka... BEERSHAKE SHAKE YA HEAD !!! YEAH ! Ja shovakar ir kads nesakarigs bans, ad ludzu jau laicigi atvainojos... baac roka sap ! EDIT : skan ROberts Gobzins - aka aka (trakais purva azis ) Edited March 7, 2010 by l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Bleeee galva sap! Taada poxa,un atkal nehujaa no vakardienas neatceros,pat cigareti mutee nevaru panjemt... aij pizdu,jaiet sautejumu atsildiiit un tad moshk iziet svaigaa gaisaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Tu tak' biji atmetis smeekjeeshanu, vai es ko jaucu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Biju gan... Labi draugi man... Kaut gan ne draugos, bet pašā vaina. Laikam nav tas gribasspēks tik liels kā vieņu vēlētos, viegli ietekmējams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 (edited) cik ilgi nesmekjeeji? man arii shad tad paradaas doma ka vareetu nesmeekjet, jo biezhi ir gadiijumi kad nav ko smekjet, bet tad ir nikoretes gumijas, koshljaajamaas.. taapee nikotiinu devu sanaak kompenseet pat bez smeekjeeshanas, BET lai atmestu pavisam.. negribaas arii atmest taa ka Tu atmeti, ja mest tad mest pavisam. tas notikti nebija apvainojums, nepaarproti. Edited March 7, 2010 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Sen gan neesmu redzējis, kad kāds atmet. Nē, protams, atmet uz kādu laiku, bet uzreiz pasaku, ka cilvēks to nespēs un, protams, pēc pāris dienām jau man prasa - aizejam uzpīpēt. Vairāk cilvēkus pašlaik redzu, ka sāk smēķēt, nekā, ka atmet. Pašreizējā situācija neļauj atmest, kaut vai, varētu teikt, ka pašreiz būtu labākais variants atmest, piemēram, tiem kuriem ar naudu ir tā pagrūtāk, bet arī lielas vēlēšanās nav, jo, tomēr tas kaut kā palīdz sliktā laika posmā. Otrs variants, kas pašreiz man ir, pīpēt mazāk, piemēram, ja es dienā izsmēķēju kaut kur paciņu, tad uz pusi samazināt, bet nevar, negribās, nav spēka.. Stūlbums, vispār tam nevajadzēja notikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Atradu no iepriekšējā spama topica vienu Dr.Pain dzejolīti dzejoliitis: tad, kad pljuutinjsh cinci mutee njeema, vinjsh ar dikti onaneeja, plus veel dzheku padupseeja dzheks no priekiem dikti reeja. tagad puisim suurs ir aanuss iebraucis tur bija buss, tagad pljuutinjsh priekaa leekaa nomazgaajies drauga shmekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 (edited) hmm... Idejiski atmest nepavisam nav sarežģīti. Brīdī, kad atsāku trennēties, atmetu arī smēķēšanu. Varbūt vēl trenniņi tur soso, bet vispārībā pašam kautkā palika baigi neērti pret sevi un sev apkārtesošajiem cilvēkiem. Galvenais, ka es nemaz sākumā tā īsti par to nedomāju, bet tad pieķēru sevi pie fakta, ka jau kādas 3 nedēļas neesu ievilcis ne dūma, un tā tā štelle aizgāja Protams, arī kopš atmešanas brīža esmu arī izpīpējis pa kādai cigaretei kaučkur reizi pa mēnesi, bet.. nav vairs tā garša un galīgi nevelk pīpēt tuvākajā laikā Laigan, kad beidzot atvedīs captain black, tad varētu kādu dūmiņu Edited March 7, 2010 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 damn, protams, visas biljetes uz RD ir izpirktas. Un ss ir piedaavaajumi, bet vairaak pa 10ls iisti nevaru atljauties shajaa situaacijaa. Ja nu kaadam ir iespeeja paardot 2 biljetes (katru pa 10ls buutu kuul), tad luudzu padodiet zinju. p.s. visaam meiteneem un bloodlordiem buchas shajaa jaukajaa diena. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitc Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Daudzi mani apskaudīs, jo es vnk nevaru sākt smēķēt - katrs dūms ko ievelku, man, reāli uz augšu velk Neesmu lietpratējs smēķēšanas atmešanā, bet viss ir saistīts ar jūsu prātu un gribasspēku. Ja tas ir mazs, tad arī ir mazas cerības atmest TOTALLY - MIND CONTROLE. viss ir jūsu fakinajā zemapziņā. Ehh, šodien laba diena - dabuju rājienu no direktora, bet vismaz apsveicu savu draudzeni un jūtos laimīgs. Dat's all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Davajte nesāksim te tagad par smēķēšanu... Ir kāds no džekiem solārijā sauļojies vai ir pastāvīgs klients? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Hey, vai kāds nezin kur varētu dabūt [konkrēts links] TF2 soundbordu? Vajag Hevija tauntus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 jerrico, esmu Ai bļe, mācības galīgi nomocijušas itkā ir daudz brīvstundu, bet tāpat grūti, vidējā kkur 6,5 + nebūs pavasara brīvlaika (1.kurss), gribas vnk bišķi atpūsties no visa P.S. Šodien milzīgs pedolācis pa Olympiju (veikalu) skraidīja un dalīja sievietēm puķes, tas bija labs skats Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 es jerr biju bauska pirms gadiem 3..3 reiz aizgaju pavasari jo negribeju but baals ka visi ( kautgan pec dabas neesmu baals) un man pietika Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Ir un biju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 biju vienā vietā pastāvīgais klients bet to aiztaisija ciet un tagad tur ir puķubode kopš tā laika vairs neeju uz solārijiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Vispār tas solārijs interesanta štellīte, labi nobrūnina, agrāk uz to ka džeki iet uz solāriju diezgan skeptiski skatījos, bet tagad kad pats 1. aizgāju diezgan forši Tāds relaksiņš, mūzika skan, foršās zaķenītes strādā Vajdzētu to ģuļošo pamēģināt, bet jāskatās ka tik mana augumam nebūs pa īsu, nosauļosies vēl viss līdz kaklam, bet ne augstāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 jerriti Guljoshajaa ir daudz forshaak nekaa stavoshajaa Vienigi ja stavoshajaa forshi uzgriezh to vibro griiidu uz maximumu,bleee taa iztresiii visu augumu ka neliekas maz Guljoshajos vienigi hrenova,ka baigi dirsa nosviiist,bet taa ja forshaak guleet nekaa staveet Pec 3-4 reizes jau forshi saak maniiit iedegumu Tagad dzeru teeju un eedu saldejumu ar balzamu Tiri njammigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Horizontālie ir reāli sūdi. Es tur ņihera neiedegu (lai gan vatu vairāk), tikai sasvīstu. Vertikālie ir spēks Man nekādas vibro grīdas nav. Kam tā perversija vispār ir domāta? Ā, jā, neliec brilles. Man vienreiz iedega forša strīpa no briļļu šnores un briļļu forma ap acīm. Labi, ka IRL nesāju brilles, tad tik traki nevarēja redzēt. Un brilles, kuras ir domātas horizontālajam solārijam (atsevišķi katrai acij) bābieši liek uz pupu galiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now