lil_nigga* Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Doh...Rīt atkal jāsāk mācīties lai gan likās ,ka šodien ir tikai piektdiena Šodien biju uz Žagarkalnu pabraukājos..atbraucu mājas un tagad ,īsti nezinu ko padarīt ,būs jāiet uzspēlet tf2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 ''Vai tu norūdies''? http://berni.calis.lv/calenciklopedija/n/norudisanas/ 5 sec laikā @ google.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 (edited) cash^ tad ko man rakstīt pie Pašraksturojums>Vai tu norūdies? Vienkārši uzrakstīt, ka mans ķermenis spēj izturēt tur ūdeni, uguni, un pārējo? EDIT: moby un ko es uzrakstīju? ''mans ķermenis spēj izturēt tur ūdeni, uguni, un pārējo'' Edited January 11, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
hymple Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Tipiskā svētdiena, sanāca gandrīz visu dienu pie ekrāna nosēdēt .. Rītdien jau negribīgi jāceļas un jāiet uz skolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Gar zemi un vēreiz A ja nopietni, tad diezin vai esi izpratis vārda "rūdīties" nozīmi. Piemērs - cilvēki iet peldēties ūdenī, kas ar katru peldes reizi kļūst mazliet aukstāks. Tādejādi ķermenis spēj izturēt aukstu ūdeni ilgāk nekā nenorūdīts ķermenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Pat labi gribot #wL.Media nepārspēsi.. Sēžu pie kursabiedra dzīvoklī, riju picu un sūcu aliņu. Tjipa atbraucu C++ sesijai mācīties Bišk parunājām un sāku diezgan reāli apsvērt iespēju pamest LU, iet strādāt un nākamgad stāties pa jaunam - pārāk daudz esmu iekavējis.. Izvilkt pagaidām liekas diezgan nereāli. Baigi vilina doma par dzīvokļa īrēšanu ar čomiem centrā. Parēķinājām, ka naudas ziņā varētu pavilkt. Apnicis dzīvot kopā ar senčiem un prasīt viņiem naudu. Ja ietu strādāt pilnu slodzi pat ļoti ok naudas ziņā sanāktu ar īrēšanu un iztikšanu. Ok, jāiet mācīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Sēžu pie kursabiedra dzīvoklī, riju picu un sūcu aliņu. Tjipa atbraucu C++ sesijai mācīties Bišk parunājām un sāku diezgan reāli apsvērt iespēju pamest LU, iet strādāt Šajā laikaa buus gruuti atrast darbu, bet ja ir sakariigi pazinjas tad Ok.... man ar taa pati probleema... sesija jau klaat, bet tik daudz daraamaaa, ka maac šaubas, ka speesu visu nokaartot... Bet jaacer uz laabaako!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 #wL.Media varēji kaut ko pameklēt google vispirms posto. tāds spameris. Liekas ka tev vajadzētu būt nevis "Kūls pacans" bet gan "Riktīgs Spameris" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 ThoM. YorK., zinu, ka ar darbu tagad švaki, bet ir šur tur pazīstami.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Sēžu pie kursabiedra dzīvoklī, riju picu un sūcu aliņu. Tjipa atbraucu C++ sesijai mācīties Bišk parunājām un sāku diezgan reāli apsvērt iespēju pamest LU, iet strādāt un nākamgad stāties pa jaunam - pārāk daudz esmu iekavējis.. Izvilkt pagaidām liekas diezgan nereāli. Baigi vilina doma par dzīvokļa īrēšanu ar čomiem centrā. Parēķinājām, ka naudas ziņā varētu pavilkt. Apnicis dzīvot kopā ar senčiem un prasīt viņiem naudu. Ja ietu strādāt pilnu slodzi pat ļoti ok naudas ziņā sanāktu ar īrēšanu un iztikšanu. Ok, jāiet mācīties. Tu mācies LU programmētājos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Labais, es arī Bet es jau notinos no turienes, nav tur aršana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 (edited) Eeedu maizes kuram pa virsu maarrutki +piedzeru alinju. Nestastiishu savus vakardienas alkaholikja piedzivojumus jo siet acimredzot visi pret alko i negativi noskanjoti Nevaru sagaidit 3dienu kad maka ieripos normala naudas suminja Edited January 12, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 (edited) nevienam neiasaku īrēt dzīvokli kopā ar džekiem. dzīvoklis vienmēr netīrs, kāds vienmēr ir konstantā pālī, vienmēr dzīvoklī ir kāds, kas te nedzīvo, un VIENMĒR nav naudas, kas ir kkur notriekta es esmu atpakaļ pie seņčiem un secinu, ka dzīvokli īrēšu kopā ar galīgu ņergu, kas nemēdz tusēt, vai meiteni. tad vismaz būs cerība, ka kāds traukus nomazgās un sakops pēc sevis. Edited January 12, 2009 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 alkohols Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 (edited) Ok, pirmdiena.. Ро diena man bija пхххti smaga. No rоta pieceпos laimоgs, dzivoju pзc vecв stundu saraksta, рodien bija pзc vecв uz otro stundu jвiet, a pa оstam uz pirmo. Ok, esmu piecзlies jau 8.30 un eju uz duрu(stunda sвkas 9.00) mazgвjos diezgan вtrв tempв un domвju pie sevоm, ka nevajag steigties, jo takр ir latene kuru var nokavзt. Poh lзnвm taisos, sakвrtoju somu. Kkвda doma ieрвvвs pastоties netв stundu sarakstu(man ir eklase). Ieиekoju un jasna, esmu nogulзjis pirmo stundu(ALGEBRA-skolotвja ragana) esmu рokв. Ok sвku steigties pвrlieku grвmatas un 8.50 izeju no mвjвm. Paтзmu lоdzi actimelu lai iestiprinвtos no rоta. Eja pa kвpтu telpu вrв un...BВВВM esmu uz zemes, acоm redzot apkopзji nav izkaisоjuрi smiltis..Viss actimels izlijis uz biksзm, cepures, jakas un zemez. Atskan no manis skaпр: "BПЗD, NAHUJ APKOPЗJI SAИKO" (nopietni) garвmgвjзji noskatвs uz manоm ar lielвm acоm. Es nonвku situвcijв, kad esmu viss ar actimelu un lоdz stundas sвkumam ir palikuрas fakin 8minыtes.. Augрв vairs nevaru iet(dzоvoju 5ktajв stвvв) un skolu nevaru kavзt. IZdomвju ka ieрu uz skolu, uz biksзm nekas daudz nebij uzlijis.. Paldies dievam esmu mвjвs un рobrоd gaidu dejoрanu un pзctam florbolu. Ok, c'ya. 900 posts Edited January 12, 2009 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Šodien smuki pārkāpu savu solījumu uz šo semestri, nobastojot fiziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 (edited) es esmu atpakaļ pie seņčiem un secinu, ka dzīvokli īrēšu kopā ar galīgu ņergu, kas nemēdz tusēt, vai meiteni. tad vismaz būs cerība, ka kāds traukus nomazgās un sakops pēc sevis. Tavā uztverē cilvēks, kurš prot aiz sevis sakopt un nomazgāt traukus ir galīgs ņerga?? Tusēt jau arī vajag mācēt ar mēru! šodien nopirku baigi smuko jaku, un no ziemas aukstuma vairs nav jābaidās. Esmu ievērojis, ka skolotāji tagad ir daudz vieglāk nokaitināmāki, laikam dēļ algu samazināšanas. Mums stīpu samazināja līdz 15 ls, vienīgais mierinājums ir tas, ka ES dos naudu skolām, kautkāds projekts or smtl..., un mēs varēsim mēnesi saņemt stīpu līdz 70ls! Edited January 12, 2009 by kedshoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Beidzot saņēmos un sāku bakstīt Ubuntu. Pagaidām baigi inčīgi, redzēs vai drīzumā nesākšu besīties Kāds nezina kā linuxim garumzīmes uzlikt uz "~" ? Neesmu radis lietot Alt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snopy_ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 esmu nenormāli laimīgs, beidzot sajēdzu ko no ķīmijas! Mācījos 1 nedēļu un tagad saprotu visu pagaišā pusgada vielu un to ko māca tagad !!! uz liecības bija: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 es esmu atpakaļ pie seņčiem un secinu, ka dzīvokli īrēšu kopā ar galīgu ņergu, kas nemēdz tusēt, vai meiteni. tad vismaz būs cerība, ka kāds traukus nomazgās un sakops pēc sevis. Labs rezumee Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 (edited) kkk Edited July 1, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Bļin wl, vai nu tas bija izcili debīls joks, vai arī tu esi kkāds mīkstais. Tikko noskatijos Green street hooligans. Filma vnk 10/10. Tā patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krefex Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Viņš pats ir izcili debīls Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 #wL.Media man ba tavas probleemas... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now