665 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 3,4 panjemu brivu no skolas. baigi labi. riit gan jaaizlaizh - matematika Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Angļu valodas kursu pasniedzēja teica, lai skatos seriālus angliski. Pašlaik nav nekas tāds interesants. Tomēr vakar atradu un noskatījos līdz 9 sērijai min-seriālu youtub'ē ''Steroids saved my life''. Varēja nedaudz pasmīnēt par to zābāku. Nezinu arī kādus tur fake sūdus viņš rij, jo ar kārtīgu uzturu un UB es tikpat daudz, ja pat ne vēl vairāk uz atsevišķām muskuļu grupām dabūju tādā pašā laika posmā. Vienīgais, viņš svarā gan ātri pieņemas, bet tikpat ātri arī nokritīs. dajoš links. Un tas, ka nokrtīs svarā - stereotips. Tas, ka ātri audzē svaru un muskuļus ir uz īsu laiku, parasti 3-5 mēneši, pēc tam rezultāti ļoti lēni aug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 kaads nav rakstiijis 8. klasee fizkas referaatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 lol, shodien visu dienu cs atspeleeju ( cw ) visu laiku kkadi tirlinji vai boti tiek XD Shodien jaabeidz speleet, japaskataas forums, jaapaposto, jaaiet sataisiit kaadu siermaizi un uzdzert kaadu siltu teeju. Talaak droshvien skatiishos Legjendu Medniekus ( kur vienmeer neko neatrod, viss ir aplams ) un peec tam veel kko.. Liidz tam veel laika uujjj, daaaudz, tapec jaaseezh gign forumaa un jaasmejaas Jo ik pa briidim uzrodaas kaads topiks kur jaaieposto, vai kkas taads par ko jaapasmaida. Taapec shis ir labaakais forums Latvija fujjj neee labaaka LAPA latvija, jo DRAUGIEM el vee es eju mazaak nekaa GIGN, gign vnk visu dienu, seedi skaties, posto... Ahh, jaaiet peec taam maizeem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Beidzot sapratu, kāpēc pēdējās dienās forumā tik daudzi bezjēdzīgi un muļķīgi topiki, posti tiek veidoti. Skolēnu brīvlaiks Labi, ka ir opcija "Mark all posts as read". Un labi, ka ir Fallout 3, kur patverties no bezjēdzīgā satura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Vienkārši sākā Signatures Epidēmija ka visie savajadzējies signaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 debīla diena,visu dienu līst,visa diena mājās nosēdēta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 arrgh riit 6shos jaceljas un pusotra stunda vilcienaa uz rigu.. ka negribas uz to skolu.. jaiet gulet jau kautcik dziivs rit esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Nezinu ko shovakar dariit.. Neatkaartoshu neguleeto vakardienas nakti un shodien taa "agraak" ieshu guleet... Vakar bija attaisnojums - skatiijos (tas bija 4:30) pirmo GSW speeli (Biedrinjam pirmais double-doble (14 punkti, 12 bumbas))... Pirms tam veel paspeeju noskatiities jaunaako braalu Koenu filmu Burn After Reading...(laikam taa saucaas)! Bet ko lai dara tagad??? Miegs ar nenaak... Iesleedzu nostaljgijai Radiohead albuumu, jaapaklausaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Street`ā nevar dzert... Stulbie menti parasti visu izjauc. Protams visi itka aizmukam Labi ka ar ixu biju... bet kad lidoju pari sliedem atsitu pakalejo ratu un stumos majas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Tikko pabeidzu WEB`u pēdējais laiks tīties gulēt =D Rīt uztaisīsim serveri =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Domāju matus nokrāsot melnā krāsā bet visi domās ka ihmo esu ehh Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Nahuj pēdējā laikā tik brutāls daunatnes uzplūds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 BRIIIIVLAAAAAAAAAIKS!!!!!!!111!!!1111!!!111111!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 emm, shodien atkal taadi pati stulba diena... Laikam atkal visu dienu atseedeeshu pie pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 esmu gulējis 3h, yes! jūtos lieliski, vai tomēr nē... Nēesmu alkoholisku lietojis, tāpēc tas nav iemesls.. iemesls ir cits, bet to jums nestāstīšu.. Esmu labus darbus izdarijis, samurgojis kaut ko forumā, cerēsim viss būs čih pih.. Jāiet wows spēlēt? p.s. Get life,play wow or go emo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 (edited) Yeah, par stirnām. Vakar sabliezu autiņu. Edited October 31, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Tu man iepriekšējā postā uzprasīji linku par to čali, kas lieto steroīdus: Click me. Var pasmīnēt tāpēc, ka čalis nekad iepriekš nav pieskāries stienim, viņam nepatīk ēst pārtiku un jau sāk lietot steroīdus. Par to stereotipu runājot: daļēji varētu nepiekrist. Es te kād laiciņu atpakaļ ievācu intereses pēc infu par steroīdiem. Teiksim, pēc, pronabola vai metanoxa lietošanas, liela daļa un uzdzītā svara pazūd. Vismaz tādu informāciju ārzemju forumos atradu. Nezinu kā ir ar citiem steroīdiem. Par to, ka sākumā rezultāti aug ļoti ātri un pēc tam lēni - par to man var nestāstīt Vēl runājot par svara zaudēšanu pēc steroīdu lietošanas. Kaut kādā 3., 4., vai 5. sērijā šim palika slikti un viņš netrenējās un laikam pārstāja rīt uz pāris dienām tabletes un uzreiz nokritās svarā. Kā tu domā, vai, ja cilvēks izvemj visu ko apēd, viņš var uzturēt to pašu svaru? Tas čalis ir pilnīgs duraks, nezinu, kas viņam pra treneri, kas uzrauga, bet nu nekāds labais viņš nav, deadliftu ar līku muguru celt, ibio bļaģ ar ārā. Čalim ēst vajadzēja sākt, nevis steroīdus lietot. Steroīdus ir vērts lietot, ja ir sasniegts bioloģiskais maksimums vai tuvu tam. Ēdot 1350 kalorijas dienā ko var gribēt. Es šobrīd riju 5000. Kāds nezin, kā ir Latvijā ar likumdošanu, vai ir atļauts lietot anaboliskos steroīdus, bet izplatīt aizliegts, vai arī vispār aizliegti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 heh, man dakjim ir auto-izsleegshanas gan auto-iesleegshanaas ) loloolololololololllololololol malacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Bildes studijā! Kas aizgāja pa pieskari? P.S. Man ir aizkritusi labā auss, bļaģ (laikam nevajadzēja ar drobīti 5x šaut..). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 unlucky... Draugs arii ar audi kvatru izskjaidija stirnu. No 120 paspeja sabremzeties uz 80 bet nu tapat zarnas uz prieksheja stikla bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 (edited) Kvalitāte nekāda un dzīvē izskatās vēl trakāk, bet nu kaut kā tā, bilde ar telefonu un vakar pa nakti. Čupā viss iespējamais sākot ar radiatoru un beidzot ar stūres pastiprinātāju, motors karst ik pēc 5 kilometriem un meža zvēri sūkā dirsu. Gāju uz 100 un nepaspēju pat sabremzēties, jo izleca 2 maitas no grāvja apmēram 15 metru attālumā no manis, pamanīju tikai momentu, ka kaut kas palido un siksnas fiksāciju. Bet nu labi, ka labi. EDIT* Salūza links. Edited November 1, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Ko tieshi nobrauci? Nabags! CIVIC kaput Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Ir vel labojams... Tev gan jau grutak bus sačinit. Man vnk sencis automehanikjis un baigi leti sanaca sataisit mashinu pec avarijas kad ap koku aptinamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Domāju ka neatmaksājas remontēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now