acido Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Atnācu mājās no skolas, taisīju virstuvē veselīgos roltonus, un tad es izdzirdēju tekstu pa LR2, kas mani nedaudz apstulbināja. Citēšu to onkuli:"Nesekmīgie jaunieši kļūs par pedagogiem un graus mūsu valsti." Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 TIkko no Rīgas atbraucu. Beidzot nopirku jaunu džemperi- sapratu vienu, normāls džemperis, vari šķirties no saviem 30ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Normālu džemperi var nopirkt arī pa 15 Ls. Tikai vajag ilgāk pameklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Vēl joprojām cīnos ar kuņģa čūlu. Pagaidām ne pārāk veiksmīgi. Šodien atkal neļauj man mierīgi dzīvot. Pamazām sāk gribēties iedzert, ko es vēl ilgi nevarēšu. Mēnesi alkoholu pat ostījis neesmu un mēnesi vēl nedrīkstēšu. Rīt varētu satikt kādu draugu un Vecrīgā pasēdēt. Šīs četras sienas mani pamazām beidz nost. Tchaikovsky - The Nutcracker (Chinese Dance) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 un mēnesi vēl nedrīkstēšu. Rīt varētu satikt kādu draugu un Vecrīgā pasēdēt. Šīs četras sienas mani pamazām beidz nost. Tchaikovsky - The Nutcracker (Chinese Dance) Es jau sen būtu pakāries. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Es tak netaisos cubusa pirkt, bļe. Kkad pavasari nopirku, pēc mēneša visiem sīkajiem tāds bija, uzreiz nevilku :> Nu vienīgais vīriešu sadaļā, tur ir normāli.. Vēl lindeksa, seppala kas vel nezinu.. Mamma iepriecināja ar ziņu kad rīt braucam uz Rīgu pirkt portatīvo [ YYEES!!!!!! ] Esmu tik priecīgs, beidzot nebūs kautiņš pa kompi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Spices NewYorker'ā nopirku baltu džemperi ar kautkādiem melniem pleķiem uz kreisā sāna par ~14 Ls. ja ieraugat ko līdzīgu, jūs to nedrīkstat pirkt, tirliņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 haha. sēžu, klausos dziesmas (pārsvarā: Komanda - austrumbloks, Guru josh project - infinity..) kaut ko zīmēju uz lapas, nez.. garlaikojos. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 (edited) man patiik rozaa heh mans 1ais nightplay Edited October 17, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 VISS!!! BEIDZU SPĒLĒT CS! šausmas. pašam par sevi kauns. eziit, tu soliji ka atnāksi šovakar ;( mēs ar shotrr gaidījām, cerējām, ka vai nu good mens atnāks vai nu tu, bet tā vietā atnāca pilnīgi piedzēries RJ8, kurš sev nomainīja niku uz gajs, un atstāja kā free fragu veselu mapi vēl kaut kāds admins (niku vairs neatceros, tas bija sen) draudēja ar kickiem ja mēs krisosim ar nazi, beigu beigās viss atrisinājās un bija okey, krisijām tālāk. lūk cik ilgi gaidīju (+1h, jo aztec mape nokārās): NEESMU ES NEKĀDS ZADROTS! sen nebiju tā spēlējis, ka tagad acis kubā, un nenāk miegs Paldies visiem par spēli, bija jautri. It īpaši ar dažiem indivīdiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 (edited) Visu dienu ar GooD`MeN dzērāmalu un močijām cs, un viss beidzās ar to ka atstāju savu telefonu pie viņa Edit: cik alu beigās izdzērām ? XD edit: es eju gulēt Edited October 18, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Edit: cik alu beigās izdzērām ? XD edit: es eju gulēt Ame es CS No 12:00 saku spelet Bet skjieit 23:00 jau atrubijos Shodien jau atkal čerdaks sāp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 (edited) Bļē, tikko pārrados mājās. Atvainojos, ka vakar neienācu pagiginot, kā bija runāts, bet sanāca viens labs pasākums un beigu beigās viss izvērtās par to, ka pamodos pasākuma norises vietā 8:00 no rīta blakus kaut kādai mistiskai meitenei. Es pat negribu iedomāties kādas vēl dumības vakar tika sastrādātas, sāku apsvērt domu kādu laiku vairs nedzert, skatos, ka pēdējā laikā tas vairs nebeidzas labi. Edited October 18, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Bļe kas pa škrobi, netieku cs uzspēlēt gignā Stulbums kkāds, nomainiju patchu kkādu uzliku un aizmirsu paroli, tagad jau kuro dienu netieku serverī! Gaidu samuraju lai ātrāk nomaina savādāk vēl nobeigšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 tā vietā atnāca pilnīgi piedzēries RJ8, kurš sev nomainīja niku uz gajs, un atstāja kā free fragu veselu mapi Vakar bija traki, visu ko jaucu bļe Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 tikko pamodos.... kā galva sāp... Nekad nedzeršu aukstu pienu vairs. :/ gribētos kaut ko šovakar pasākt. kāds kaut ko dara, vai kaut kur iet? Nu skaidrs good men un eziic, ja šodien nekur neaiziešu, tad poļubom nopirkšu aliņu un spēlēšu CS Pff. jāaiziet uz trakajām dienām, moš tur alkoholam atlaides ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 man ir lūgums - kam ir dual core procesors, lūdzu uzejat uz mycomputer ar labo pogu properties un uztaisat screenu un ieliekat te Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Bilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Jūtos kā no jauna piedzimis sēžu pie tv ar aliņu rokā un domāju ka šodien darīt, ceru ka šis būs pēdējais aliņš šodien Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Okej eziiic Lidz 6dienai nedzer Vopshem shovakar eju uz KLUBU Akjis ir luupaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 ĻOTI CERĒJU KA ŠOVAKAR BŪS sausais vakars, bet nesanāks Jāiet tagad kamēr veikals vaļā pēc pāris bambukiem ko tukšosim 22min laika līdz slēgšanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) čau, Sīrup! man ir problēma. mani mēģināja nodedzināt ar aizdedzinātām salvetēm. tas, tāpat kā mēģinājums mani izmest pa logu, beidzās nesekmīgi. tagad piromāns cieš no viegliem pirksta apdegumiem. ko man darīt? nopietni!1 janciz94 p.s. es izšaušu 3 reizes hashu???/ Edited October 19, 2008 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 lol, kaamis ir atrubījies zem galda pie kura pašlaik sēžu Dzeru Rasas Pienu (jo alko nevaru) un gaidu pirmo transportu uz mājām, kurš būs pēc 1.5 h. YO, jāatrod kaut kas interesants uz šitā kompja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Nežēlīga nakts.. kādam nevajag stikla taru? Ok, jāiet uzvilkt dūmu un nokrist līdz rītdienas pēcpusdienai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now