Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams

Pallma
 Share

Recommended Posts

Atnācu mājās no skolas, taisīju virstuvē veselīgos roltonus, un tad es izdzirdēju tekstu pa LR2, kas mani nedaudz apstulbināja. Citēšu to onkuli:"Nesekmīgie jaunieši kļūs par pedagogiem un graus mūsu valsti." lmfao

Vēl joprojām cīnos ar kuņģa čūlu. Pagaidām ne pārāk veiksmīgi. Šodien atkal neļauj man mierīgi dzīvot. Pamazām sāk gribēties iedzert, ko es vēl ilgi nevarēšu. Mēnesi alkoholu pat ostījis neesmu :D un mēnesi vēl nedrīkstēšu. Rīt varētu satikt kādu draugu un Vecrīgā pasēdēt. Šīs četras sienas mani pamazām beidz nost.

Tchaikovsky - The Nutcracker (Chinese Dance)

;)

Es tak netaisos cubusa pirkt, bļe. Kkad pavasari nopirku, pēc mēneša visiem sīkajiem tāds bija, uzreiz nevilku :> Nu vienīgais vīriešu sadaļā, tur ir normāli.. Vēl lindeksa, seppala kas vel nezinu.. :)

Mamma iepriecināja ar ziņu kad rīt braucam uz Rīgu pirkt portatīvo [ YYEES!!!!!! :sparta: ] Esmu tik priecīgs, beidzot nebūs kautiņš pa kompi .:)

VISS!!! BEIDZU SPĒLĒT CS! šausmas. pašam par sevi kauns.

eziit, tu soliji ka atnāksi šovakar ;( mēs ar shotrr gaidījām, cerējām, ka vai nu good mens atnāks vai nu tu, bet tā vietā atnāca pilnīgi piedzēries RJ8, kurš sev nomainīja niku uz gajs, un atstāja kā free fragu veselu mapi :D

vēl kaut kāds admins (niku vairs neatceros, tas bija sen) draudēja ar kickiem ja mēs krisosim ar nazi, beigu beigās viss atrisinājās un bija okey, krisijām tālāk.

lūk cik ilgi gaidīju (+1h, jo aztec mape nokārās):

d1rsxldhfnuyv57dhf.jpg

NEESMU ES NEKĀDS ZADROTS! sen nebiju tā spēlējis, ka tagad acis kubā, un nenāk miegs :D

Paldies visiem par spēli, bija jautri. It īpaši ar dažiem indivīdiem :)

Bļē, tikko pārrados mājās. Atvainojos, ka vakar neienācu pagiginot, kā bija runāts, bet sanāca viens labs pasākums un beigu beigās viss izvērtās par to, ka pamodos pasākuma norises vietā 8:00 no rīta blakus kaut kādai mistiskai meitenei. Es pat negribu iedomāties kādas vēl dumības vakar tika sastrādātas, sāku apsvērt domu kādu laiku vairs nedzert, skatos, ka pēdējā laikā tas vairs nebeidzas labi. :hrmmm:

Edited by eziic

tikko pamodos.... kā galva sāp... Nekad nedzeršu aukstu pienu vairs. :/

gribētos kaut ko šovakar pasākt. kāds kaut ko dara, vai kaut kur iet?

Nu skaidrs good men un eziic, ja šodien nekur neaiziešu, tad poļubom nopirkšu aliņu un spēlēšu CS :D

Pff. jāaiziet uz trakajām dienām, moš tur alkoholam atlaides ;D

čau, Sīrup!

man ir problēma.

mani mēģināja nodedzināt ar aizdedzinātām salvetēm. tas, tāpat kā mēģinājums mani izmest pa logu, beidzās nesekmīgi. tagad piromāns cieš no viegliem pirksta apdegumiem. ko man darīt?

nopietni!1

janciz94

p.s. es izšaušu 3 reizes hashu???/

Edited by kaamis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...